MotoNews.pl
6 ZLOT HRADEC KRALOVE-CZECHY 24 - 26.06.05 Wrażeni pooo :):):) (102856/230) - Strona 1.5

ZLOT HRADEC KRALOVE-CZECHY 24 - 26.06.05 Wrażeni pooo :):):) - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
lancia style??

cos mi to przypomina...

wybiera sie ktoś do Torunia??

Cytat:
2005-06-27 21:16:27, Angelo pisze:
wybiera sie ktoś do Torunia??

Ja jade Pokaz im co potrafi CC 700 dawaj zdjęcie HeHe

Cytat:
2005-06-27 22:42:24, Tasior1987 pisze:
Ja jade Pokaz im co potrafi CC 700 dawaj zdjęcie HeHe

wczoraj było popisowo w nocy Tasior- na placu LOKu - bo dzisiaj to nie wiem czy sprzęgła nie rozje...łem przez przypadek!!ale co tam-i tak było fajnie

Zdjec nie ma -czuczu

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-06-28 16:00:14 ]

Pozwoliłem sobie wyedytowac posta.
fotk isa u nas na serwie w normalnej jakosci i kazdy moze je obejrzec.
Przedtem była blokada 1 osoba naraz mogła a fotki były ogromne serio.

autka mi średnio podobają ale to kwestia gustu.
PS. na jednym ze zdjęc nie jest przypadkiem Daniel z CRX-a ??

Cytat:
2005-06-27 23:33:15, Grochu15 pisze:
autka mi średnio podobają ale to kwestia gustu. PS. na jednym ze zdjęc nie jest przypadkiem Daniel z CRX-a ??

Tak to jest Daniel z CRXa ... Aha zdjecia jeszcze nie wszystkie są zaladowane rano bedą juz wszystkie napewno

Dopisuje tutaj conieco.
Tasior zachował sie bynajmniej nie na miejscu.
wysłał mi na gg prosbe żebym dał ksywe Tasior 1987 na fotce.
zgodnie z jego prośba wrzuciłem na serwer fotki.

Zobaczcie co jest po lewej i prawej stronie.
Jest autor.
Dzisiaj dowiedziałem sie ze miałem dać jeszcze jakis sandomierz itp itd ...
W gg tego nie było, podobnie jak słów ze ma niebyc naszej www.
skoro zostałem o cos posadzony i udowodniłem ze tasior nie miał racji dostał bana 7 dniowego .
Jak dla mnie nei ma tematu - mógł napisac Pw zebym nie dawał adresu www od razu jak wczoraj były pierwsze fotki na serwie ale o tym zapomniał, nie wysłał tez pw - tylko naruszył regulamin .
A od siebei dodam że zaraz potem zamiast przeprosić zaczał pisac do swoich kolegów - a ci pisali pw do mnie jak to źle zrobiłem.

Tresc kilku pw wysłałem adamowi niech on teraz sie tym zajmuje .
CZUCZU

to chyba jakiś dziwny on jest to żeby mu pasowało to nick jego musiałby byc na cała fotke a naszej www wogóle. korona mu z głowy spadła jak dał Czuczu adres naszej www. poprostu gościa nieczaje. to on chyba chciał sie pochwalić jakie to zdjęcia robi i że jak ktoś wejdzie na naszą stronke i zobaczy zdjęcie to żeby mógł on się popisać jaką to fote robi i gdzie to nie był. to widze że on wstapił w nasze szeregi dla szpanu a nie dla pasji. jak nie chce aby dumny adres naszej www widniał na focie. nawet małym drukiem.a co do kolegów jego to szkoda słów.

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-28 23:22:23 ]

skubaniec! jeden! a były foty alfycy wypasione jakies ponoć i niezdarzyłęm zobaczyc no ale dobra! siur jeden

-----------------------------------
alfa racing -> i lost my car

Chłopak ispokojnie.
Usunałem fotki z serwera skoro naruszyłem prawa autorskie i po problemie.
Nie ma po prostu progblemu nei on pierwszy i nei ostatni.

zamiast forum: zloty/spoty/imprezy, robi sie nam tu powoli forum skarg i zażaleń.chłopaki po co to całe zamieszanie??dajcie sobie spokój.jesteśmy w jednym klubie-łączy nas jedna pasja-więc po co te kłotnie i zwady.

Cytat:
2005-06-29 12:33:34, Angelo pisze:
jesteśmy w jednym klubie .

Chyba niebardzo bo widze że Fan-a a Nie MEMBER-a...

To ja Tasior... Po pierwsze zdjecia zaladowalem na swoj server zeby kazdy mogl zobaczyc jaka zajebista impreza byla (Dalem adres loging haslo.) A Mr.Czuczu wziol zdjecia bez mojej zgody i umiescil na swoim serverze, mogl chociaz powiedziec ze kopiuje do siebie. Wszystko by poszlo bez problemu ale widac Czuczu nie lubi Ludzi z Sandomierza. I wcale nie mam sie czym chwalic! Jak bym sie chwalil to bym wam wyslal filmy z imprezy, a tego nie zrobilem i dopiero byscie zobaczyli co potrafią ludzie (za kierownica) z Sandomierza.

Jakies sie jedno wielkie zamieszanie porobilo, dajcie sobie wszyscy spokoj. Kazdy mowi inna wersje, takie rzeczy sa na priv, a nie na glownym. Nie ma co komentowac bo oprocz Czucza i Tasiora nikt nie zna calej prawdy.

Tasior sam sie nakrecasz z tym nielubieniem sandomierza, miasto jak kazde inne .

Pozdrawiam i idzcie z tym na priv.

dodam tylko jedno.
Wrzucilem na swój serwer fotki bo mogla je ogladac na serwerze tasiora 1 osoba naraz.
Dałem 60 zdjec .
Rozamwialem znim na gg i nic nie było narzekan - powiedział ze nastepnego dnia bedzie wiecej rano.
I była prosba o dodanie ksywy co zrobiłem - skoro nie pasowało takie cos to trzeba było napisac na gg ze nei pasuje juz ppierwszego dnia i by wyleciało...
Jak dla mnie nei ma problemu - fotek na serwerze nie ma , jezlei kogos urazilem to przepraszam , ale tasior nie napisał nic o zakazie kopiowania i za to dostał banana i na forum nei wróci.
Koniec.

Postaram sie zeby dzisiaj wszystkie zdjecia juz byly na stronce linka wam podam ... pozdro...

Prosze o Zamkniecie juz tego tematu