MotoNews.pl

[Ogólne] Jak założyć spojler na tylną klapę do combi? - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2011-04-21 23:43:21, mati2021 pisze:
Nie chcę zakładać nowego tematu, bo po co kolejny o tym samym Zaopatrzyłem się w taką lotkę do mojego Essiego klik Teraz zastanawiam się jak ją zamontować. Tak wiem... kupiłem już klej do szyb Wydaje mi się, że z samym montażem problemu nie będę miał Ale jak poprowadzić kabel do światła stopu, żeby nie był widoczny? Nie chciałbym raczej dziurawić klapy. Macie jakieś pomysły? Ktoś mógłby coś na ten temat powiedzieć?

zrób to tak jak fabryka wymyśliła czyli dziurka pod spojlerem na kabel (po montażu jej nie widać) i kabel przeciągnąć przez środkowy otwór na klapie aż do lamp stopu. Oryginalnie idzie tam taka gumowa koszulka - pewnie jej nie masz bo nie miałeś trzeciego światła stopu a więc trzeba się w tak ową zaopatrzyć a wtedy będzie ładnie - mogę Ci zrobić foto o co mi chodzi z tą gumową koszulka.

Możesz zrobić fotkę to bym przynajmniej był pewien, chociaż chyba się domyślam o co chodzi Jeszcze mnie zastanawia pod co się dokładnie podpiąć w tej lapmie ;P
Tutaj mam zdjęcie wtyku lampy:
klik

Ma ktoś może zdjęcia zamontowanej lotki, bo nie chciałbym źle zamontować żeby mi później nie obcierała o bude.

[ wiadomość edytowana przez: mati2021 dnia 2011-04-23 12:04:20 ]

Odpowie ktoś?

No nic, jakoś sobie poradziłem i lotka już zamontowana