MotoNews.pl

OPT - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-05-13 12:30:24, Dragster_13 pisze:
Porównali go tylko do Gucia GUCIO

A to jednak obraza straszna

"zderzak na sportowy...siatki na tuningowe...atrapa intercoolera (?)... wycieraczki aluminiowe...spojler dodany, zawsze mozna poprawic jakos aerodynamike...tlumik wymieniony na inna firme...jezeli sie otworzy szyby, to reakcja ludzi jest przede wszystkim noooo ogladanie sie, jakies usmiechy, niektorzy chodza po ulicy podspiewuja czasami...na progach sa listwa wymienione...no i wsiada sie do auta i muzyka gra!"

WTF?? Powiedzcie mi ze kolesiowi zaplacili zeby tak mowil i to auto zlozyl wg zlecenia... prosze powiedzcie mi ;].

P.S. Co to wogole za pajac ten prowadzacy? Takie gowno juz w tvn turbo puszczaja??

Cytat:
2007-05-13 16:40:03, _Gallus_ pisze:
"zderzak na sportowy...siatki na tuningowe...atrapa intercoolera (?)... wycieraczki aluminiowe...spojler dodany, zawsze mozna poprawic jakos aerodynamike...tlumik wymieniony na inna firme...jezeli sie otworzy szyby, to reakcja ludzi jest przede wszystkim noooo ogladanie sie, jakies usmiechy, niektorzy chodza po ulicy podspiewuja czasami...na progach sa listwa wymienione...no i wsiada sie do auta i muzyka gra!" WTF?? Powiedzcie mi ze kolesiowi zaplacili zeby tak mowil i to auto zlozyl wg zlecenia... prosze powiedzcie mi ;]. P.S. Co to wogole za pajac ten prowadzacy? Takie gowno juz w tvn turbo puszczaja??

Hehehe no niestety ale to chyba nastała nowa era tuningu No Operacja Tuning zastąpiła Czas Tuningu

Material dobry

Jesli chodzi o Tede'go to totalna klapa. Nie widzialem jeszcze zeby jakis lanser zrobil wiekszego pajaca z siebie.... koles chyba za duzo pali, bo nadal mysli ze jest fajny:/

Bo jak muzyk ? raper? whatever... ma sie znac na autach. Ktos tam mu podpowiada co mniej wiecej mowic/robic ale nic od siebie ciekawego/smiesznego powiedziec nie umie
Pozdr.

madrego to nie ale smiesznego cos powie czasem.. zauwazcie ze w tym programie to ludzie mowia o furach a on tylko jest tlem, nie macie troche dystansu do tv? (szczegolnie Ty zoom;p) nawet jesli sie zna to dlaczego ma sypac jak wisławski plastikowa gadka i fachowymi nazwami skoro cala konwencja programu jest luzna.. nie omijajac kasi ktora jest mega-luzna

wedlug mnie ten program jest ok. to nie jest powazny program, on ma na celu raczej nabijanie sie z tuningu. Tak jak z Tedego z ktorego mozna sie tylko nabijac

Sorry ale na przyklad Top Gear jest robiony na luzie ale ze smakiem. Nie trzeba drzec lacha z kogos zeby bylo smiesznie.
Tede szydzi z kogos kto powiedzmy sobie nie ma gustu ale sam o tym tez pojecia nie ma. moim zdaneim bez problemu mozna byloby ten czas antenowy nieco lepiej zagospodarowac, niz przyznawac go na pol spalonemu prowadzacemu.

moim zdaniem wyglada to tak, ze jak ktos ma jakas fajna koncepcje na to co chce robic to nie musi siegac po takie srodki jak osmieszanie innych, bo to z kolei jest wg mnie brak pomyslu tedego na dobry, zdrowy dowcip.

co do dystansu, coz chyba jestem zagorzalym konserwatysta, ktory w programie tego pokroju raczewj sie nie odnajdzie. Ale za to lubie monthy pytona

Cytat:
2007-05-14 23:24:47, USA1 pisze:
Sorry ale na przyklad Top Gear jest robiony na luzie ale ze smakiem. Nie trzeba drzec lacha z kogos zeby bylo smiesznie. Tede szydzi z kogos kto powiedzmy sobie nie ma gustu ale sam o tym tez pojecia nie ma. moim zdaneim bez problemu mozna byloby ten czas antenowy nieco lepiej zagospodarowac, niz przyznawac go na pol spalonemu prowadzacemu. moim zdaniem wyglada to tak, ze jak ktos ma jakas fajna koncepcje na to co chce robic to nie musi siegac po takie srodki jak osmieszanie innych, bo to z kolei jest wg mnie brak pomyslu tedego na dobry, zdrowy dowcip. co do dystansu, coz chyba jestem zagorzalym konserwatysta, ktory w programie tego pokroju raczewj sie nie odnajdzie. Ale za to lubie monthy pytona

wiesz oni maja krolowa a my dwie kaczki

Okej. Fakt, tez lubie to ogladac

Cytat:
2007-05-14 23:24:47, USA1 pisze:
Ale za to lubie monthy pytona

Poklony, poklony Misiu . A teraz przynies mi .... "zywoplot"

Tak calkiem serio, czemu akurat taki styl, na spalonego bobka wg szefostwa tvn turbo mialby sciagac widzow i ich utrzymywac? Ostatnio rozpytalem znajomych kto to wogole jest ten Tede> Moze zyje w innym swiecie ale o kolesiu pierwsze slysze i widze. Wszyscy go niezle objechali i przedstawili jego muzyke jako "hip-hopolo" czyli takie disco polo dla szerokospodniowcow (bez urazy dla disco polo ;] ). Zatem czlowiek wysmiewany w szerszych kregach, nie majacych wiekszego pojecia o autach, mechanice, ma mnie przyciagnac przed TV i mam sie cieszyc z jego irytujacych i plytkich dowcipow? Parodia...

Czemu nie ma np. programu typowo technicznego? Z czego co sie sklada, jakie materialy, mechanika w praktyce itp. Z pewnoscia odgoni od TV zadnych wrazen mlodych gniewnych i jezzy blachary, ale przyciagnie innych, wierniejszych moim zdaniem telewidzow.

Z tego co widze ten program schodzi mocno na psy, no ale coz, skoro takie cos istnieje, to i popyt na to jest, a zreszta slonce mnie przypiekto i mnie mozg boli .

jak dla mnie sciagniecie tede do OPT to byl taki chwyt marketingowy w dzisiejszych czasach slucha go duzo dzieci i pewnie glownie oni siedza i go podziwiaja chociaz nie powiem bo sam ogladam ten program, ale ogladajac go zauwazylem ze jednak prowadzacy moglby byc inny taki ktory choc troche sie zna na samochodach i tuningu bo jak slyszy sie czesto od tedego:"opowiedz cos o tych rureczkach w silniku bo ja sie na tym kompletnie nie znam"

Grzesiu troche przesadzasz.
A Tedego znam od czasu gdy sie w fabryce na polpietrze z przepicia wylozyl

Nie oszukujmy sie, ze tede nadaje sie do programu w tv.........jakiegokolwiek, jak chce to niech udaje superluznego bialego murzyna w domu pod prysznicem albo na southcie w chicago, ciekawe jak dlugo bylby luznym kolesiem
Na szczescie nikt nie kaze nikomu tego ogladac i to wystarczy.

Cytat:
Poklony, poklony Misiu . A teraz przynies mi .... "zywoplot"

wczoraj jak wracalem z kolegami z impry to ci przynieslismy taki maly zywoplocik P

ej watpie zeby forum sachodowe bylo wymiernym jurorem w sprawie dokonan muzycznych tego goscia. akurat wg moich 'szerszych' kregow to zajmuje sie muzyka juz parenascie lat i robi to dobrze, niekoniecznie standardowo. jesli chodzi o program to watpie zeby producenci NIE WIEDZIELI jak zna sie na autach i co ma madrego do powiedzenia.. od tego jest Martyna.. nawet jesli sie nie podoba, to akurat styl tedego jak w muzyce i w telewizji opiera sie na kontrowesji, wiec nie mowcie o ogladnalnosci bo jednak kazdy komentuje wiec widzial lub ogladal a to glowny cel

co do jego muzyki ja sie nie wypowiadam, a jedynie do tego w jakim stylu prowadzi program. owszem jest artysta, jak dobrym- o tym swiadczy chocby liczba wydanych, sprzedanych plyt, ludzie na koncertach etc. natomiast sek w tym ze ta osoba chyba niebardzo nadaje sie na "specjaliste" samochodowego. co do ogladalnosci to powiem ze ogladalem to ze 2 razy, no i wiecej raczej nie bede, bo wymagam od tv czegos wiecej...

ja to wlaczylem raz obejrzalem 5 minut i wiecej tego ogladac nie bede.

Ogladalem bo w temacie byl link z utube podany, a jesli chodzi o jego kontrowersyjnosc, to dla mnie glownym skladnikiem jest zalosnosc. Kazdy ma swoje zdanie ;].