Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2007-06-18 21:31:26
a więc jak pisałem wcześniej narazie ten zestaw "musi" wystarczyć. Minimum rok będzie ze mną jeździł a nie chcę wygrzewać suba przez ten okres ![]() ![]() ![]()
nic się nie może zmarnować, wzmak przyszłościowy, kiedyś gdy przyjdzie monoblok ten wzmak zasili w mostku mocny zestaw z przodu ![]() ![]()
a tego nie wiedziałem, dzięki, napewno w przyszłości nie popełnie żadnej gafy . ![]()
tak do 300 plnuff, ale wolałbym taniej ![]() |
![]() m-chmielo BMW 318 :))) Gdańsk | 2007-06-19 00:10:36
Nie no mi własnie pasi że mu tego macroma zapodałeś miałe kiedys 2 kanałowego i brzmienie ma dobre. Jesli ma mozliwosc odsluchu tego intertechnika to fajno ja osobiscie go niesłuchałem (opinie ludu) ale co niektórzy pisali że nawet symatycznie schodzi w BR chociaz MDS08 to tylko 20cm jesli mie pamiec niemyli.Po drugie za tą kase niewidze innej opcji. Po trzecie suchii mi nie mówił że do HH ma być wiec jesli tak to tylko Bassreflex |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2007-06-19 18:59:12 Sie Suchii uparł na skrzynęcję zamkniętą bo żaden fragles nie będzie kminił czego misiek słucha w środku ![]() ![]() |
![]() m-chmielo BMW 318 :))) Gdańsk | 2007-06-20 01:03:52
Hmmm racjonalnie no coz z tego co wyczytałem to IT jest także szybki W BR moze nie demon szybkości ale uważam że jesli słuchasz zróznicowanej muzy powinien sobie poradzić ja sie zdecydowałem Na PB s-10 w zamknietej jako że lubie house i w wolniejszej muzie moj niema tego przyjemnego zejscia. I własnie dlatego że ma to grać dla ciebie zdecyduj sie na BR niebedziesz musiał miec całej rury żeby odczuć ten basik , nikt tu nie mówi żeby cie całe osiedle słyszało ten głosnik nie jest do tego, inaczej jak bys wrzucił np. lanzara klocek 500W i sasiedzi wiedza co gra. Naprawde nisłuchałem go ale na niejedny forum ludzie go polecają wyłacznie w BR pamietaj zawsze mozesz go pchnac dalej jest to chodliwy głosnik i mysle ze ewentualnie sprzedaz z niewielka stratą. A obudowe to możemy ci pomóc dobrać choć ja specem niejestem moze kamyk da rade |
![]() m-chmielo BMW 318 :))) Gdańsk | 2007-06-20 15:00:08
Noi gitara chetnie go wreszcie sobie odsłucham |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2007-07-02 12:23:29 No dobra, długo mnie nie było, ale to wszystko przez to, że montowałem "pukadełka" do essa ![]() ![]() ![]() Ps. m-chmielo wiem że chciałeś odsłuchać tego IT, więc jakiś mini spocik trzeba skołować ![]() |
![]() m-chmielo BMW 318 :))) Gdańsk | 2007-07-02 17:05:45 No i fajno a mi pierd..ny serwis jeszcze wzmaka nieoddał. Jedziesz pod namioty jak nie to sie mozemy w tym tygodniu w sopockowie ustawic mi pasi tak po 17.00 |