[WALNE, wylot] Kto jedzie z Polnocy? - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o ktorej jedziecie ??

Planujemy wyjechać koło 7-8, ale mam 296km do Inowrocławia. Mapa wyliczyła, że to koło 5h jazdy... więc max na 13 będziemy. Nie wiem, trzeba by się jakoś na telefon zgadać kiedy będziemy dojeżdżać.

ja sie predzej 15 nie urwe z Toronto wiec bede nadganiac na trasie

Cytat:
2009-03-23 23:39:46, Quattro pisze:
ja sie predzej 15 nie urwe z Toronto wiec bede nadganiac na trasie

Ty tam Quattro lepiej za bardzo nie nadganiaj bo My chcemy Cie widzieć na spocie! Jedziesz wolniej a dalej zajedziesz!

Szerokości i Przyczepności!

No zobaczymy ile nam też zejdzie w trasie, może akurat się spotkamy

spoko, Arek ja bede jechac moim normalnym tempem

Swego czasu z Bydgoszczy do inowrocławia pobiłem rekord (essem) 25minut bo tam niecałe 50km jest... teraz chyba ze 3radary jak nie lepiej

Lomianki - Wloclawek noca - 155km w 64min...

Cytat:
2009-03-24 00:09:34, Quattro pisze:
Lomianki - Wloclawek noca - 155km w 64min...

Świr

ojj no jezdze juz wolniej

Cytat:
2009-03-24 00:26:04, Quattro pisze:
ojj no jezdze juz wolniej

Dobra dobra... Ja tez jezdziłem wolniej, 10pkt i 400złzałatwiło sprawę... teraz juz jezdzę naprawdę powoli Łacznie mam 18pkt karnych na koncie to jest porażka(w kwietniu zostanie tylko10)

ja w obecnej chwili mam zero, po tym jak 30.I mi sie wycieczka do Znina wyzerowala

Ale czekam na zdjecie odnosnie przekroczenia w terenie zabudowanym predkosci w przedziale miedzy 11 a 20km, czyli 50-100zl i cale 2 pkt

Cytat:
2009-03-24 00:44:48, Quattro pisze:
ja w obecnej chwili mam zero

Szczęściarz!

Ja wyjezdzam już za parę chwil
Jadę nawiedzić 3miasto, po czym wybrzeżem przez kołobrzeg do świnoujścia i jutro z rana ruszam do konina
Do zobaczenia

Cytat:
2009-03-24 00:44:48, Quattro pisze:
ja w obecnej chwili mam zero, po tym jak 30.I mi sie wycieczka do Znina wyzerowala Ale czekam na zdjecie odnosnie przekroczenia w terenie zabudowanym predkosci w przedziale miedzy 11 a 20km, czyli 50-100zl i cale 2 pkt

W Żninie to teraz uważać trzeba bo nastawiali tych foto, a do tego w żółtym oplu movano się chłopaki czasem z przenośnym chowają no i vectra