MotoNews.pl

Spot Kielce:) zdjecia ze spotu - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sobota godzina 17, co wy na to ?
tj. 04.07.2009

Ja się dostosuje. Artek87,jednak wdepłeś jak Ci pisałem.Extra.

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2009-06-29 19:34:20 ]

no wlasnie tylko nie sobota(urodziny dziewczyny):/;/;/;/
Mysle ze najlepiej 1 lipca sroda 18 tam gdzie ostatnio czyli boczny parking praktikera

[ wiadomość edytowana przez: bidzis3 dnia 2009-06-29 22:12:53 ]

Cytat:
2009-06-26 16:22:28, przemo2 pisze:
To miejsce znam i jest troche daleko,ale chodzi oto żeby się przelecieć za widoku(rekreacyjnie) i nikomu nie przeszkadzać.Mefis22,wdepni na spota jak byś się miał nudzić.Bedzie fajnie. [ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2009-06-26 16:23:43 ]

Wpadne na spota, ale jakos na wakacjach jakby byl jakis lipiec sierpien, bo poki co nie mam czasu w tamte strony pojechac.

[ wiadomość edytowana przez: mefis22 dnia 2009-06-29 22:14:30 ]

Cytat:
no wlasnie tylko nie sobota(urodziny dziewczyny):/;/;/;/
Mysle ze najlepiej 1 lipca sroda 18 tam gdzie ostatnio czyli boczny parking praktikera

Jestem za. Co na to reszta?
Cytat:
Wpadne na spota, ale jakos na wakacjach jakby byl jakis lipiec sierpien, bo poki co nie mam czasu w tamte strony pojechac.

Mefis22 spoksik.Wszystko da rade.
Bidzis zabrać te Tweetery,cobyś se obcenił?

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2009-06-30 08:50:01 ]

No to panowie ja w środę odpadam bo mam inną okoliczność, której nie mogę opuścić.
Pozdrawiam.

Cytat:
No to panowie ja w środę odpadam bo mam inną okoliczność, której nie mogę opuścić.
Pozdrawiam.

Panowie,a może czwartek tak o 17-tej lub 16-tej.Kto jest za?Musimy znaleść konsensus.

Witam ja się postaram tak na chwile wpasc bo bede w tym czasie w robocie. ale reki nie daje

no to kolejkna proba to moze w przyszly wtorek o 18 pod praktikerem

no widze ze brak zainteresowania moze ktos jednak sie zbierze w sobie i sie odezwie

Podnosimy wątek.Kiedy robimy spocik ? Wiadomo,że pod Praktikerem.Mefis22,Bidzis i ja już jesteśmy.Ze względu na Mefisa proponuje jutro o 16-tej.Maradona250,Fishi,co Wy na to?

jutro ok tylko o 17 nie o 16;p

Ja będę na bank, ale wyjeżdżam do was z propozycją zlotu na parking Kadzielni od strony ulicy Krakowskiej, co wy na to, bedą fajne zdjęcia

Dla mnie może byk,Ale przy Praktikerze jest pusto.Ewentualnie nasze ''lotnisko'' od Jagiellońskiej.

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2009-08-25 11:41:38 ]

mi obojetnie gdzie to bedzie ale rzeczywiście na praktikerze bedzie luzik

Poza tym Mefis będzie leciał z Bliżyna i Praktiker to moim zdaniem najlepsze miejsce. Więc jutro o 17-tej.

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2009-08-25 12:41:30 ]

ookkkiii

no to super

Mile widziany aparat hehe...

to ile osób bedzie?