[SPOT] Szczecin 06.12.2009 Krematorium 18:00 ? NIEDZIELA - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mateklobez niom to jak juzbedziesz wiedzial jak bedziesz pracował to zawsze mozna zmienic godzine pewnie nikt nie będzie miał nic przeciwko

No to poki co mamy 4 osoby nie powiem że nie jestem podłamany faktem iż tylko tyle osób sie zainteresowało spotkaniem. Myślałem że będzie nas troche więcej . Może trzeba będzie dodać troche atrakcji ? ostatnio jak byłem na krematorium Odbywał się zlot Hondy Civic mogę znimi pogadać i może by chłopaki też wpadli niom i odezwe się do mojego starego klubu Mowa tu o KTK (kadett tiuning Klub ) osob ze szczecina troche jest i sądze że ludzie też się znajdą którzy przyjadą i nas wesprą rozmową

spokojnie kolego dam znac na fetp i mysle ze do tego terminu jeszcze sie ktos zgłosi nieodrazu podłamany spokojnie bedzie wiecej

Niom Ja juz Ogarniam temat Z Klubem KAdetta Czekam na zgłoszenia Chłopakó MOze Będzie coś większego

oki ja terz juz powysyłałem privy co do niekturych i na fetp wiec czekamy ale mysle ze bedzie ciekawy spotn wkącu to twój pierwszy znami

Dokładnie tak jak mowisz moj pierwszy Niom i mam nadzieje ze bedzie gruuuby Licze na mnimum 8 autek z KTK ale jak bedzie wyjdzie w praniu

oki niema co wiecej spamowac robimy liste i sie dopisujemy

Szkoda,że dzień i godzina nie pasi,tak bym zapewne wpadł.

No to poki co mamy 2 osoby? Mam nadzieje że więcej ludzi się dopisze

spoko kolego ja wiem ze jest wiecej

Zblizamy sie do Niedzieli panowie Ja z rozeznania juz wiem ze z Kadett Klubu pokaza sie 4 samochody napewno Musze tylko kogos z was poprosic o to by ktos wzioł Aparat cyfrowy fajnie by bylo porobic jakies zdjecia

Dobra, robimy listę:

1. Matek z Kasią

1. Matek z Kasią
2. Cr1Pp0 (kamil)

Dopisujemy Się !

oki jutro spot wiec my dojedziemy z o 18.30

ja w domku dzieki za przybycie i do nastepnego razu

Było Fajnie Ten pysio To Prosto na mikołajki Jak dopalacz Dzieki wszystkim Za przybycie Czekam na recenzje i zdjecia

Widzę, że cisza w temacie, więc zainteresowanym polecam wątek: siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?p=119142&sid=6b9135e6d915623a22893c7fe2d1286a#119142