Walne 2010 - zlot ogólnopolski? - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2010-02-25 08:07:26, Pre100n pisze:
Lista obecności powinna być, żeby nie było później problemów z rezerwacją pokoi. Tylko w innej formie - tak jak lista driverów - najpierw wpłata, a jak siano zostanie zaksięgowane to wpis na listę obecności.

Preston ale coś takiego funkcjonuje już od paru zlotów. Problem polega na tym, że jeszcze nikt nie wpłacił kasy za walne więc i listy brak . Będzie ona w wątku z wpłatami jako oddzielny post

Cytat:
2010-02-25 08:14:07, djtados pisze:
To może na sobote zaplanujemy jakiś przejazd przez miasto??? Flagi pozakładamy, ludzików poustawiamy na niektórych skrzyżowaniach i nakręcimy jakiś filmik jak za dawnych lat Kto jest za?

Ja jestem za!
Jak pewnie wszyscy widzieli (ha ha ha!) umieściłem taką pozycję w planie zlotu zaproponowanym w wątku organizacyjnym...

Cytat:
2010-02-25 16:34:18, _unnamed pisze:
Ja jestem za! Jak pewnie wszyscy widzieli (ha ha ha!) umieściłem taką pozycję w planie zlotu zaproponowanym w wątku organizacyjnym...

Widziałem widziałem ale chciałem upnąć sobie
Na poważnie: trzeba coś pokombinować ale z tego co widać nikomu nic nie chce się pisać....a co dopiero czynić kroki organizacyjne

Jaki plan przejazdu?

Może coś takiego:
Mapa

Heh....a ja myślałem że lista osób jest utajniona a tu taki cyrk.
Sam chciałbym być na liście wpłaconych ale niestety finansowo nie dam rady. Wolne w razie czego wziąłem.

Ja tam już wpłaciłem i to bedzie mój 1 zlot ... jak bedzie - sie zobaczy.

Będzie fajnie jak zawsze.

Ja jestem za paradą aut

Chciałbym, co by samo w sobie walne było w sobote, prawdopodobnie najwięcej ludzi bedzie w sobote czy niedziele.

Kleszczu, mam nadzieje

Walne będzie na pewno w sobotę. Wstępnie szykujcie się na 13 tą. Aby nie było tak jak w zeszłym roku, że ktoś nie dojechał na czas a przyjechał specjalnie na walne zgromadzenie, tak jak obiecywałem, w tym roku godzina walnego będzie podana na forum jeszcze przed zlotem

No i widać duże zainteresowanie w wątku o wpłatach...

Bez odpowiedniej reklamy na zlot przyjedzie 15 osób

watek o wpłatach trzeba by koniecznie na jakiś czas na głównej podwiesić żeby od razu na niego wpaść, bo np w kraku na spocie wczorajszym wszyscy pytali gdzie bo nie można znależć

Przecież linki do wątków związanych ze zlotem już od paru dni są na głównej. Trzeba tylko czasem użyć scrolla w myszce

Ja to wiem Kalor tylko myślałem żeby przed shbxa dać bo ludziska to lenie sa co niektóre

Z lenistwem trzeba walczyć a nie je usprawiedliwiać i szukać obejścia
Na monitorze 19 calowym prócz shouta widać na dole info o zlocie. Trzeba po prostu patrzeć

Cytat:
2010-02-28 19:48:10, Kalor pisze:
Na monitorze 19 calowym prócz shouta widać na dole info o zlocie. Trzeba po prostu patrzeć

ktoś jeszcze takowych używa?
aaa, to dlatego moje fotki mody zmniejszają bo za duże sorki wielkie

Cytat:
2010-02-28 16:40:48, Paulinka pisze:
No i widać duże zainteresowanie w wątku o wpłatach... Bez odpowiedniej reklamy na zlot przyjedzie 15 osób

Paulinka, niektórzy będą przy kasie dopiero w tym tygodniu(bo to koniec miesiąca) lub po 10-tym bo wtedy zazwyczaj ludzie wypłaty dostają

A poza tym powtórzę to co zawsze: jak ktoś naprawdę chce przyjechac to zawsze i tak przyjedzie.

Cytat:
2010-02-28 20:22:13, slawcek pisze:
Paulinka, niektórzy będą przy kasie dopiero w tym tygodniu(bo to koniec miesiąca) lub po 10-tym bo wtedy zazwyczaj ludzie wypłaty dostają A poza tym powtórzę to co zawsze: jak ktoś naprawdę chce przyjechac to zawsze i tak przyjedzie.

Starzy wiedzą i jeśli zechcą to przyjadą, a co z resztą?

Paulinko a ja nadal nie widzę wątku z odliczaniem do zlotu

A ja z listą chętnych

Cytat:
2010-02-28 19:48:10, Kalor pisze:

A jak ktoś ma 15stkę?