MotoNews.pl

Starachowice - Zalew Wióry 30.10 - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pietrq możemy się w CK spiknąć i razem polecimy.Może jeszcze ktoś dołączy ?

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2010-10-21 20:12:22 ]

no to spotkamy się w starachowicach na Statoilu, jak wleci się do tst to jest krzyżówka ze światłami, na niej w prawo później kawałek prosto i w lewo na stacje

Do TST wlecimy od Kieleckiej.Po lewej jest zalew.I gdzie tam jest ten Statoil ?

cały czas prosto lecisz, to jest droga 42 bodajże, pierwsze światła i jest statoil...

Ja jak bym leciał na TST to od Łagowa, bo mam najbliżej. Chyba wiem gdzie ten statoil jest ... to jest tak jak na Skarżysko ?

Sie znajdzie.Mefis i Sarna a Wam pasuje ten termin ? Tylko godzina jeszcze do ustalenia.Jeśli to sobota to ja do 10-tej w robocie jestem.Znaczy rano do 10-tej.Potem luz.

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2010-10-21 20:29:14 ]

Cytat:
2010-10-21 20:26:33, Pietrq_TSZ pisze:
Ja jak bym leciał na TST to od Łagowa, bo mam najbliżej. Chyba wiem gdzie ten statoil jest ... to jest tak jak na Skarżysko ?

dokładnie, wtedy jest jak się leci na skarżysko, wtedy musisz na światłach dać w lewo, i później w lewo i wjeżdża się na stację...

natomiast od radomia też można pojechać jeszcze tak, w lubieni skręca się na starachowice, cały czas prosto wlatuje się do starachowic i dalej prosto, będzie krzyżówka na niej prosto (będą tory kolejki wąskotorowej) i wjazd na wiadukt, dalej prosto, światła prosto i w lewo na stację

He od tego w lewo w prawo to mi się w głowie zakręciło hehehe...

Ok, to postaram się być

Cytat:
Ok, to postaram się być

No ostatnio też się starałeś być...Powiedz,że będziesz.
I pamiętajcie o aparatach.

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2010-10-21 20:39:47 ]

Cytat:
2010-10-21 20:38:43, przemo2 pisze:
No ostatnio też się starałeś być...Powiedz,że będziesz. I pamiętajcie o aparatach. [ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2010-10-21 20:39:47 ]

Naprawdę ostatnim razem miałem być ... tylko mi wąż pękł, a potem miałem wypadek. Więc powiem tak : BĘDĘ, PRZYJADĘ, WEZMĘ APARAT

Cytat:
BĘDĘ, PRZYJADĘ, WEZMĘ APARAT

No i trza było tak od razu.

ja wezmę rodziców kompakta bo mój pewnie machnie kilka zdjęć i padnie, trza w końcu to lustro zakupić no i ess będzie znów na alu XD 14" bo 14" ale będzie

Czy mi pasuje napisze jutro, bo dzisiaj ciezko mi powiedziec.

Klapa już jest,ale nie mam jeszcze zdezia,więc przyjadę takim pogniecionym.Szkoda trochę,bo kufra nie otworzę.Ale będę.
Która godzina wchodzi w rachubę ? Byle nie wieczorem,bo odpadnę.

[ wiadomość edytowana przez: przemo2 dnia 2010-10-22 19:03:33 ]

Jak nikt nie proponuje, to ja zaproponuje Mnie by pasowało tak koło 13-14 ...

ja się dostosuje skoro przemek do 10 w robocie jest, to 13 chyba będzie najlepsza, z kielc do starachowic jest godzinka spokojnej jazdy...

Raczej mnie nie bedzie, ale postaram sie pojawic mocno, prawdopodobnie nie swoim autem, ale bede probwal.

Ja też nie będę essem .... Ale to nie ma znaczenia

Panowie,przecież tu nie chodzi o samochody...tylko coby nasze facjaty znowu zobaczyć. Godzina 13 jest git.Mnie pasi.Aha klapa już na miejscu. Ale bez mega lepy na szybie