z własnego doświadczenia mogę polecić ASO merca na mrówczej. Szybka realizacja zlecenia. Po 3 dnaich autko było do odbioru – obejrzałem uważnie czy kolory się zgadzają, czy nigdzie indziej nie ma żadnych defektów itd. Podpisałem odbiór i pojechałem. Zakład sprawdzony – godny rekomendowania.
No tak,ale to ASO więc ceny także będą kosmiczne i trzeba sie z tym liczyć,jestem pewien że w Warszawie można znaleźć równie dobry i solidny zakład a za mniejsze pieniądze.
Aso teraz bywają konkurencyjne w stosunku do warsztatów nieautoryzowanych, a specjalizujących się w danej marce. Na przykłdzie Hondy Plaza może powiedzieć, że u nich opłaca się naprawiać nawet starsze roczniki bo moga wstawić tańsze zamienniki jeśli ktoś nie ma ochoty inwestować w stary samochód mega pieniędzy.
Tak czy siak, warto porównywać ceny, bo czasami można się miło zaskoczyć.
ja niestety musiałem w tamtym roku po małym bęc zrobić maskę, zderzak i lewy błotnik w moim audi. Za element ..................... policzyli mi 350zł Nie wiem czy to dużo czy mało ale Samochód wygląda jak z przed stłuczki
[ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2016-03-17 09:25:43 ]
W związku z tym, że ten wątek posłużył reklamowaniu swoich usług przez pracowników i właścicieli podających się za klientów oraz służy reklamowaniu warsztatów w całym kraju a nie tak jak pytano w tytule, post zostaje zamknięty.