Michno teskni- ZLOT 21-23 X. Kasina Wielka - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no Markko krzyczał , że robią zlota. Ale faktycznie temat jak widzę umarł. Ostatni post z 28 czerwca i cisza.

Bo jak markko coś chce organizować to takie są potem efekty

Do Okuninki nie udało nam się z Betką dotrzeć ale jakby coś było w październiku to chcielibyśmy się choć na jeden dzień pojawić ☺

Jak to będzie możliwe to i zajrzę Ja.

Cytat:
2016-08-21 10:10:36, wiesiu666 pisze:
Bo jak markko coś chce organizować to takie są potem efekty

No w sumie coś w tym jest

[ wiadomość edytowana przez: tomex3 dnia 2016-08-22 00:03:04 ]

[ wiadomość edytowana przez: tomex3 dnia 2016-08-22 00:03:53 ]

no to myślim cuś nad jakimś ogólnopolskim spotem? ja cały czas w delegacji ale postaram sie dopasować jakiś weekend na wódzitsuuuu
na okuninke nie dotarłem przez robote a tak bardzo chciałem
więc wstępnie jaki termin proponujecie?? xD

Pizdziernik, w poniedzialek zaczne szukac cieplego miejsca na odludziu

tylko, żżeby nie na totalnym odludziu

Na serio patrzę się na Warszawę lub jej okolice - pozwiedzalibyśmy kulturalnie, potem piwka się napili w cywilizacji, a potem i w lesie. A jakby pogoda była to już w ogole - wypożyczymy rowery i byśmy się pobujali się po stolicy oczywiście z przyczepiony flagami FEFKu haha

Czy znana w wielu kręgach E-wita w Raszynie za 5 dyszek by uszła ? E-wita. Niektórzy nie musieliby z delegacji wracać hehe

czy ja wiem może lepiej nad Zegrze pojechać. W mieście to słabo może być
Pisząc , że byle by nie nz totalnym zad... nie miałem na myśli też miasta prawie centrum

Niby fajnie, ale jak byliśmy nad woda w chłodniejszych miesiącach to tak wilgoć napierdzielała, że się siedzieć nie dało. A tak to znowu tyłki gdzieś ruszymi, pozwiedzamy itp

To może w drugą stronę Kotlina Kłodzka albo coś takiego. Ja mogę i do Krakowa ale Warszawa jakoś tak nie przekonuję mnie. Sporo zlotów robią w Jachrance opcji jest dużo.

Jak kotlina to i Roztocze
Miejsca noclegowe są, to wam zapewnię, można po zwiedziać lasy, dziki, pokażę wam teściów gospodarstwo, niektórzy przekonają się że krowy nie są fioletowe i saren się nie głaska.
Jak pokryje się to z półmaratonem to będziecie mi klaskać na mecie

[ wiadomość edytowana przez: Kleszczak dnia 2016-08-29 21:45:05 ]

Kleszczu no i bajka postanowione
najbardziej bym chciał pozna sławetnych teściów tyle o nich mówiłeś

Cytat:
2016-08-29 21:44:17, Kleszczak pisze:
Jak kotlina to i Roztocze Miejsca noclegowe są, to wam zapewnię, można po zwiedziać lasy, dziki, pokażę wam teściów gospodarstwo, niektórzy przekonają się że krowy nie są fioletowe i saren się nie głaska. Jak pokryje się to z półmaratonem to będziecie mi klaskać na mecie [ wiadomość edytowana przez: Kleszczak dnia 2016-08-29 21:45:05 ]

Zajebioza, będą ogórki

Cytat:
2016-08-29 22:18:22, tomex3 pisze:
Kleszczu no i bajka postanowione najbardziej bym chciał pozna sławetnych teściów tyle o nich mówiłeś

Oni są źli do szpiku kości. Raz teściowa podała Kleszczowi rosół z KUPNYM makaronem !!!! Rozumiesz ???!!!

Bimber i ogórki załatwią sprawę

Dzwonił dziś do mnie nie jaki markko, że ponoć zlot u kolegów w Pęczniewie ma się odbyć co my na to?
Mamy chęci się zgadać czy kombinujemy coś sami?

Znowu Pęczniew? Rzygam tym...