MotoNews.pl

Możliwość stworzenia naklejki Klubowej ! - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koszulka OK, naklejka na blendę, najlepiej srebne tak jak i napis espero na klapie Srebne jest piękne

Trochę sie ostatnio kręciłem przy gościu od reklam-widziałem sporo oklejania i zdecydowanie twierdzę, że dobrze nakleić coś dyskretnego czyli jak srebro to matowe (np.napis "konturowy") albo też naprawdę ciekawie i bardzo gustownie wyglądały na białym aucie jasno-szare napisy. Ogólnie naklejkowy pomysł dobry ale trzeba wybrać jedno miejsce (pasek pod blendą ma wszędzie czarny kolor więc to dobra koncepcja!) i dobrze się zastanowić coby nie zmaścić! Pozdrowionka z Katowic!

akurat nie wszedzie jest czarny ...jak zrobicie srebrna to ja na tym pasku niestety sobie moge jedynie markerem napisac

Dominik! to ty sobie walniesz na blende..do twoich srebrnych akcentow jak znalazl))

w sumie tak tylko ze tam juz sobie cos napisalem))....
...jesli o mnie chodzi to wielkosc PL-ki byla by oki ale jak ktos juz wczesniej wspomnial jest demokracja i porzychyle sie do glosu wiekszosci

P.S skoro mowa o demokracji to ja dzisiaj bojkotuje wybory samorzadowe bo nikt w swoim programie nie zawarl planu wprowadzenia miejsc parkingowych dla samochodow tuningowanych....ostatni za wysoki kraweznik kosztowal mnie utrare przedniego spoilera(((

Ewentualnie mamy jeszcze miejsce poniżej czarnego elementu, w dolnej części klapy bagażnika ( tam gdzie 1,5 mają jajowate nalepki). Ale tu trzeba by różnicować kolory napisu , bo mamy też różne kolory aut, no i "trochę" większy kłopot. Z pewnością trzeba by płacić za kilka kolorów (matryc).
I jeszcze prośba ! Działajmy szybko, nim zaskoczą nas wyroki natury, bo niestety nie każdy ma garaż, a tego typu naklejki są trudne do przyklejania na mrozie. I szkoda by było je zniszczyć !
Pozdrawiam.

Widzę że chętni na naklejkę są!
Teraz musimy przejść do kolejnego etapu... Czyli zaprojektować samemu Logo naszego Klubu...
Ja proponuję po części skorzystać już z istniejącego Logo Klubu Nubiry - nasza naklejka mogła by wyglądać tak samo, tylko zamiast nubiry w środku, umieściło by się Esperaka i podało namiary na naszą stronkę.
Jeśli chodzi o wielkość naklejki i kolor, to wybór jest w tej firmie PLOTER dowolny. Ja na przykład zarzyczę sobie takie Logo na całą tylnią szybę (tak jak niektórzy naklejają sobie znaczek "Łodzkiego Diabła"

O Mamo! ale brzydactwo! Tak, tak łukaszku!-Najlepiej wsadzić tam Espero, dołożyć oczojebną zieleń, wściekły żółty i kurwisty róż i to dopiero będzie dla nas naklejka!!!!-przebijemy wszystkich !!!

Panowie ! Nie powielajny cudzych pomysłów. Chyba stać Nas na coś więcej ? "Upieram" się przy prostym napisie, który będzie można odczytać z każdego Espero. Może to również być górna część tylnej szyby ( tam nie ma elementów grzewczych), widoczność nie będzie ograniczona a efekt zdecydowanie lepszy niż ta okrągła, mało czytelna nalepka ( i co tu dożo mówić - nieciekawa, mówiąc delikatnie). Oczywiście pisząc o szybie, myślę o jej wewnętrznej stronie.

Nie ma co powielać pomysłów, naklejka powinna być oryginalna i nie musi być wcale wielka.
pl-ka na blendę, coś na górę szyby- oczywiście od wewnątrz.
posiadacze espero i tak się ogądają za innymi esperalami, przynajmniej ja tak robię.
Naklejka będzie po prostu wyróżnikiem dla klubowiczów.
Reasumując; prosto, nie krzykliwie i oryginalnie ,
ale to oczywiście moje zdanie .
pzdr Jacek.

ps. nie zapominajmy, że nasze bolidy mają różne kolorki, mój czasami bywa ciemnozielony - szczególnie latem kiedy jest sucho .
J.

Moje pomysły : komplet naklejek tzn. kilka wzorów - jeden na tył klapę, drugi na blendę, kolejny na szybę tył, ew. jeden na to miejsce gdzie mamy symbol "CD" czy coś innego (Tomek ma "Sport" na przykład ...) i jeden na przód - obok naszego "liścia kapusty" lub zamiast. To zlikwiduje nam problemy widoczności i "widzimisię". Oczywiście co chcemy (które chcemy) to naklejamy... samochód to nie choinka
Jeżeli chodzi o wzór to myślę że projekty tylko grafika wektorowa i pytanie do kiedy wysyłać i na jaki adres ?
Ano i sprawa taka że po co zlecać to firmie - większość drukarek poradzi sobie z tym problemem.
Zdrówka!

Witam wszystkich!!!
Pomysł zarówno z koszulkami, jak i z naklejkami bardzo mi się spodobał. Oczywiście jak tylko coś takiego powstanie, to też się piszę.
Za pozwoloeniem moja drobna sugestia - nie za duże róbcie te naklejki, bo będziemy wyglądać jak jakaś nowa sieć taksówek
Wszystkim wiadomo, że nawet naklejka małych rozmiarów, jeżeli będzie dość harakterystyczna, będzie dobrze zauważalna. Pomijam, że i tak wszyscy klubowicze posiadający takowe znamię, w mgnieniu oka będą wyłapywać podobne na innych autkach - czyż nie?
Pozdrawiam wszystkich i czekam na ciąg dalszy!!!