Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-10-26 15:07:27 Koszulka OK, naklejka na blendę, najlepiej srebne tak jak i napis espero na klapie ![]() ![]() |
![]() Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2002-10-27 01:12:01 akurat nie wszedzie jest czarny ...jak zrobicie srebrna to ja na tym pasku niestety sobie moge jedynie markerem napisac |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2002-10-27 17:20:55 Dominik! to ty sobie walniesz na blende..do twoich srebrnych akcentow jak znalazl ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-27 19:31:08 ![]() Widzę że chętni na naklejkę są! Teraz musimy przejść do kolejnego etapu... Czyli zaprojektować samemu Logo naszego Klubu... Ja proponuję po części skorzystać już z istniejącego Logo Klubu Nubiry - nasza naklejka mogła by wyglądać tak samo, tylko zamiast nubiry w środku, umieściło by się Esperaka i podało namiary na naszą stronkę. Jeśli chodzi o wielkość naklejki i kolor, to wybór jest w tej firmie PLOTER dowolny. Ja na przykład zarzyczę sobie takie Logo na całą tylnią szybę (tak jak niektórzy naklejają sobie znaczek "Łodzkiego Diabła" |