POLECANI LAKIERNICY - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pomysł. Zrobić taki dział na stronie. Wtedy będzie lepiej to wyglądało.

Odwieszam temat!!!

Cytat:
2005-03-30 15:52:48, CAr pisze:
Mam pomysł. Zrobić taki dział na stronie. Wtedy będzie lepiej to wyglądało. Odwieszam temat!!!

nie bedzie takiego dzialu. ten watek jest w kategori swiat lakierowania i tak zostanie. koniec ot

Bez urazy PG ale polecany przez Ciebie lakiernik zlał mnie po całości i bez ogladania auta uznał ze nie jestem wart rozmowy....
wiec 9000 zostaje pojdzie do innego zakładu ... dziwne....

Cytat:
2005-03-31 22:37:04, dugazz pisze:
Bez urazy PG ale polecany przez Ciebie lakiernik zlał mnie po całości i bez ogladania auta uznał ze nie jestem wart rozmowy.... wiec 9000 zostaje pojdzie do innego zakładu ... dziwne....

przerosly go twoje plany zwiazane z robota twojego auta

dla wyjasnienia. nie kazdy chce sie zabierac za mega super wypasiona robote gdzie najmniejsze szczegoly musza byc idealne(restauracja klasyka to robota na dluzszy czas).
szczegolnie ze co chwile do niego przyjezdza nowy "normalny kijent"
sorki ale gdyby sie zabral za twoja robote to albo by splajtowal bo by robil tylko twoja fure albo czekal bys na zrobienie auta dluuuugi okres czasu.
bez urazy ale gdbym ja mial robic twoje auto w takim planie jak sobie zazyczyles to tesz bym zrezygnowal. i zabralbym sie za normalna prace blacharsko lakiernicza a nie czarowanie taka jest prawda. Pozdrawiam.
a efekty prac lakiernika polecanego przezemnie mozna znalezc na glownej stronce

Witam jak szukacie dobrego lakiernika to ja mam takiego nawet nie jest drogi tylko jest jeden feler jego warsztat jest ok 90km od centrum warszawy to jest ok 1h,20minut jazdy delikatnej w strone Łochowa dokładniej warsztat znajduje sie w Sadownym.
Robiłem u niego kilka napraw mechanicznych i blacharskich po dzwonach dosyc ładnie wszystko zrobił i nawet nie drogo .
To jest na niego namiar tylko telefon bo dokładniejszego adresu nie pamiętam
602-137-588
EDward Witek
blacharstwo Lakiernictwo
mechanika

Wiitam

Szukam lakiernika w Warszawie i/lub okolicach (blizej niz 90km) mam troche rdzy i przydala by sie renowacja lakieru, najlepiej jak by byly hm ceny studenckie polecicie mi cos??

Od lat lakieruje swoje autka (było już ich pare )w zakładzie u Wolszczaka na Borzymowskiej 24 w Warszawie. Tak samo robi mój brat i wszyscy znajomi. Po prostu świetnie to robią. Moją stronkę www.blachartswo.waw.pl

Pozdrawiam!

[quote]
2005-04-21 15:49:51, Guri pisze:
"Witam Szukam lakiernika w Warszawie i/lub okolicach (blizej niz 90km)" ..... Polecam sprawdzonego i taniego 65 km od Warszawy:
Auto Serwis DAR-MAR w miejscowości SKRUDA 7 (kier. Mińsk Maz.)
kontakt tel (0-25) 7574180 lub 0600825884

Polecam:

Naprawy powypadkowe itp. naprawa mechaniczna, blacharska.
Na czas naprawy samochód zastępczy.

Jacek Niewęgłowski

ul. Jana Pawła II 28 a
05-091 Ząbki
tel. 0-601 827 449, (0-22) 762 94 68

Pomoc drogowa 24h tel. 0-501 428 258

PG a jakie mniej wiecej są ceny usługi za takie ładne lakierowanie?
Temat dobry tylko warto porównać koszty takich usług, no i zdjęcia też muszą być bardzo dobrej jakości np. dobre zblizenia.

Cytat:
2005-06-01 19:31:06, koperrr pisze:
PG a jakie mniej wiecej są ceny usługi za takie ładne lakierowanie? Temat dobry tylko warto porównać koszty takich usług, no i zdjęcia też muszą być bardzo dobrej jakości np. dobre zblizenia.

koszty zaleza od wielu czynnikow. nie da sie okreslic ceny nie widzac auta... trzeba zadzowinc spytac sie i podjechac na ogledziny wtedy mozna mowic o cenie...
wiecej zdjec jest na stronce forum.

No ja z Rzeszowa mogę polecić pana Mikułę ma zakład przy ulicy Sikorskiego ( znaczy trzeba zjechać w podporządkowaną ) za naprawę Fiata Sieny po wypadku wziął ok. 8 tys
a trzeba było nowe drzwi przednie maskę lewy bok oba reflektory zderzak naciągniecie podłużnicy i te wszystkie belki czołowe chłodnica i te wszystkie plastiki itd. W zasadzie w ogóle nie widać, że autko było bite ( jak komuś powiem że autko było bite to aż się dziwi )
a i w dodatku zlikwidował wszystkie odpryski
pozdrawiam….

Czy ktoś zna jakis tani a przyzwoity zakład w okolicy Katowić lub Krakowa który przyzwoicie i tanio zregenerowałby mi felgi (zwykłe blaszaki) - piaskowanie i malowanie proszkowe?

Ja moge wam polecic Lakiernik Warsztat znajduje się za warszawą ok 80km jadąc w strone Łochowa dokładniej Sadowne.
Robiłem u goscia juz Lanosa ,Omege,Lancera, jest naprawde tani i dobry .
Lanos miał robiony silnik a dwa pozostałe były klepane i lakierowane ,do tego gościa jęzdzi też kilku moich znajomy i z tego co sie orientuje to problemu z nim nie było.
Namiar na warsztat:
Edward Witek
Sadowne
Tel:602-137-588
adresu nie pamiętam.

Cytat:
2005-05-26 08:17:50, wiepan pisze:
[quote] 2005-04-21 15:49:51, Guri pisze: "Witam Szukam lakiernika w Warszawie i/lub okolicach (blizej niz 90km)" ..... Polecam sprawdzonego i taniego 65 km od Warszawy: Auto Serwis DAR-MAR w miejscowości SKRUDA 7 (kier. Mińsk Maz.) kontakt tel (0-25) 7574180 lub 0600825884

Niestety, muszę zdementować opinie o tym warsztacie. Zrobiłem 3 samochody u nich. 1. Micra, moja Camry, oraaz Toledo.Robota OK. nie miałem zastrzeżeń w przypadku Micry, więc postwiłem swoją Camry i zarezerwoawłem termin dla Toledo. Camry odebrłem, wygldało nieźle (mogło lepiej,, ale zaapewne sie niechciało) i zostaawiłem Toledo. No ale Toledo juz było porażką. Wymieniane były progi, które zostały zle spasowne, drzwi po zdjęciu i założeniu nie zostaały ustawione, a w niektórych miejscach elementy zostały brutalnie przykręcone wkrętami. Na błotniku była niedoróbkaa w postaci źle wyszpachlownego miejsca i źle przytrtego, o czym było wspominane. Niestety nwet nie tknięte zostaało, tylko nowy laakier położony.
A Camry? Hmm. Po dwóch tygodniach wyskoczyły purchle, które miały zostać usunięte (poprostu prwdopodobnie zostały tylko przyszlifowane i polakierowne na żywca), jest jeszcze wiecej niedoróbek które ujrzłem po fakcie, ale całe starcie z tą polecaną firmą dopiero przedemną.
Ceny. Niestety nie jest za drogo, aale i za tanio też nie. Już wolłbym dopłacić kilka złoty więcej niz mieć taka fuszerkę zrobiona.

Na zakończenie tylko powiem. NIE POLECAJCIE JUZ ICH NIKOMU, KTO MUSI POROBIC JAKIES NAPRWY, GDYZ ONI NASTAWILI SIE JUZ NA WIEKSZE ROBOTY, TYPU WYMIENIC CWIARTKE, LUB CALE ELEMENTY. Sam mi tak powiedział, tylko po fakcie jak juz zaaplacone zostało, że nie lubi takiej dłubaniny woli cale elemety wymieniac, bo szybciej i lepszy efekt. TO PO CHOLERE SIE GODZIL NA ROBOTE !!!!

Wyślijcie to w świat, na inne fora i ostrzegajcie potencjalnych klientów, jak nie chcą byc niemile zaskoczeni.

[ wiadomość edytowana przez: jaszczur dnia 2006-06-04 18:29:04 ]

szukam lakiernika we wrocku. chce moja lade pomalować. niestety część lakierników olewa stare auta..

Witam jesli szukacie dobrego lakiernika
Moge polecic jednego z okolic Gliwic.Lakierował mi całoa Calibre wyszła doskonale i koszt był niski bez lakieru zapłaciłem 950zł.Jego namiary to tel.665604609(Artur)

Cytat:
2006-02-06 14:03:31, andrzej_krakow pisze:
Czy ktoś zna jakis tani a przyzwoity zakład w okolicy Katowić lub Krakowa który przyzwoicie i tanio zregenerowałby mi felgi (zwykłe blaszaki) - piaskowanie i malowanie proszkowe?

kraków ul pradnicka 9 na wprost ulicy zbożowej. felga stalowa piaskowanie+podkład+lakier (do wyboru jaki chcesz) 50zl/sztuka no i oczywiście ściąganie i wyważanie opon. mam ulotke - 15% jak co to daj znać.

Cytat:
2007-03-08 15:30:18, k1cyprys pisze:
kraków ul pradnicka 9 na wprost ulicy zbożowej. felga stalowa piaskowanie+podkład+lakier (do wyboru jaki chcesz) 50zl/sztuka no i oczywiście ściąganie i wyważanie opon. mam ulotke - 15% jak co to daj znać.

Hmm, dzięki, ale taką felge to nową kupuję za 65 zł. I chyba na to jednak pójdę. Niemniej jednak wielkie dzieki
Pozdr.
Andrzej

we wrocku płaciłem 30 zetów za piaskowanie i malowanie proszkowe.

za alusy ostatnio za szkiełkowanie pełne całej felgi wszystkich powierzchni 40 zetów za sztukę