MotoNews.pl

Plastikowe Modele RUCH, Estetyka, itd - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
12,50 PLN. Jesli tylko jeszcze jutro będą, mogę zakupić i wysłać. Info na priv: klubowa skrzynka, albo autowidol@gazeta.pl[addsig]

dawno watek nie byl poruszany wiec wklejam nowe fotki z kolekcji fiat pick up i polonez przejsciowka w tarkcie modelaowania

no to kolejne modele z mojej kolekcji

i cos specjalnie dla Momika jak narazie we wstepnej fazie budowy

ŁAAAAAAAAAAAAAAAAA
kĄĄĄĄĄĄbi!!!

jest super a na pewno bedzie jeszcze lepsze!!

czy ja źle widze czy mu skalpele zakładacie ?

zle nie widzisz bedzie mial skalpele, to narazie wstepne przygotowani, powiedzmy modelowanie pozniej reszte wykonamy z plastyku

sory troll musż o to zapytać - z czego zamierzacie wykonac korozję?

a nad tym jeszcze sie nie zastanwialismy ale czekam na jakies pomysly

i jeszcze fotki z wariacji na temat czyli jeszcze nie dokonczona sportowa wersja fiata

i jeszcze kopie norevoskich modeli w wykonaniu wielkiego brata

A ja Panowie i Panie zrobilem kiedys cos takiego z Borewicza ... , ale pozniej zostal sprzedany na Allegro za stowke ... teraz zaluje troche :/Borewicz Mega Tuning

Trool- ekstra te zabawki
a borek po tuningu tez ładnie wyglada

o ktorego borka ci chodzi bo niebieski po tuningu to nie moj natomiast moj to czerwony przeroboiny na przejsciowke

Trool!! Ty to robisz z oryginałów, czy masz jakieś odlane "kopie" ?? Bo poszukuje dużego Borka, bo mam dwie estetyki (jedna z ATS-ami Mam DF-a ale nie chcę "tuningować" oryginału na taryfę 1313, bo szkoda zniszczyć, no chyba, że miałbym drugiego... A jakbym miał dwa borki, to jeden byłby 5d, a drugi 3d, bądź Coupe

Wszeleki oferty dot. Borków i DF-ów proszę kierować do mnie

Pozdr.

a tololoko ma nowe ciekawostki, pewnie się spodobają bo ja zaraz licze kase!!!cuda z tololoko

modele robie z orginalow, niestey samochody te byly w stanie ciezkimi i przywracac je do orginalu bylo by ciezko wiec robie modele takie jakich nie bylo.

A co do kupna to tez chetnie kupie kazda ilosc

a to właśnie tololoko

Cytat:
2006-02-17 14:29:01, Trool pisze:
o ktorego borka ci chodzi bo niebieski po tuningu to nie moj natomiast moj to czerwony przeroboiny na przejsciowke

o tego co pokazał kolega Dreamzzz83

gdzie na tej stronie tololoko jest cennik - nie moge znaleść ile kosztuje syrenka

Cytat:

gdzie na tej stronie tololoko jest cennik - nie moge znaleść ile kosztuje syrenka

no bo cennika nie ma, ale dostałem już na maila, więc tak:
wszystkie polonezy, fiaty, syrenki w wersji standard 65pln
wersje milicyjne i taxi 75pln
wersje rajdowe 90 pln
troche drogo, ale biorąc pod uwagę że to wszystko RĘCZNA robota, to wielki szacunek dla wykonawcy i cena chyba w miarę rozsądna za nakład pracy

Cytat:
2006-02-19 22:34:59, sova pisze:
no bo cennika nie ma, ale dostałem już na maila, więc tak: wszystkie polonezy, fiaty, syrenki w wersji standard 65pln wersje milicyjne i taxi 75pln wersje rajdowe 90 pln troche drogo, ale biorąc pod uwagę że to wszystko RĘCZNA robota, to wielki szacunek dla wykonawcy i cena chyba w miarę rozsądna za nakład pracy

Drogo? Taniocha.

Drogo, to kosztuje Warszawa w wersji szynowej z silniczkiem ... 590 zł ...

A i to jest cena normalna - porównajcie z cenami producentów typowych, robionych maszynowo, modeli kolejowych ...

I jeszcze jedno: do wakacji ma się pojawić Caro, a jeszcze wcześniej Truck

[ wiadomość edytowana przez: Domel dnia 2006-02-20 00:37:52 ]

Cytat:
2006-02-17 23:53:22, taxi1313 pisze:
(...) Mam DF-a ale nie chcę "tuningować" oryginału na taryfę 1313, bo szkoda zniszczyć, no chyba, że miałbym drugiego... (...)

Ja miałem to szczęście, że gdy w dawnych czasach emitowano "Zmienników" mnie trafił się właśnie żółty MR i od razu wiedziałem co z nim zrobić:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Na początku nawet był jako WPT ale później stwierdziłem, że znudził mi się już jako całkowicie serialowy, więc wymyśliłem jakieś nowe jednostki administracyjne a potem cały samochód uległ modyfikacjom, doszły jakieś papierowe spojlery, halogeny, nawet bagażnik dachowy i szyby oklejone folią lustrzaną. Efekt jest taki, że obecnie wszędzie na karoserii są ślady po kleju "Uniwersal" i brakuje szyb.

Stosunkowo niedawno zaś trafiły mi się dwa uszkodzone Fiaty:
W czerwonym brakuje opon, przedniego zderzaka i atrapy ze światłami (uchowała się tylko prawa lampa pozycja/migacz), widać również, że ma usunięty kabel.
W kabriolecie ("okablowanym") połamana jest górna część, poszukuję zatem górnego elementu karoserii z szybą i maską (ostatecznie może być od sedana z szybami, najlepiej od klasyka - z metalowymi ramkami okiennymi) oraz jednego kła zderzaka.

Właściwie to byłbym skłonny na jakąś wymianę bo poszukuję produkowanego przez PIKO Wartburga 353 na kabel w idealnym stanie, najlepiej w wersji cywilnej i z pudełkiem

A to mój ulubiony roadster z kolekcji, niestety z ułamaną szybą :