MotoNews.pl

[OT] Kultowe teksty... - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
- Ja mam młody twarde ręce
- a ja plecy mocne, zdrowe
- a więc bracie jak najprędzej zaczynajmy odbudowę
- niech się mury pną do góry, niech kominy mają pion
- po raz trzeci zbudujemy nowy dom!!!

"Nie oglądaj telewizji, będziesz miała w głowie glizdy"

"A dziadkowi zabrali ten granat...on byl tylko zaczepny, dziadek rzucał i od razu wiedział jakie wojsko idzie"

3 policjantów patrząc na numery Audi TT
"Poxipol szlifierka i huj
- a znamionowa??
-jebniemy kwasem
- to nie Polonez grawer musi przyjechać
-co ty z 8 trójki sie wytnie"

wesele

- Wicia wierzchem jedzie
- Nie moze byc na kocie ?!
Sami swoi

-Za co ?
- Za jajco !
Psy

- To czerwna ziemia Tary daje ci sile ..
Przeminelo z wiatrem

- Czyj to motocykl ?
- To jest chopper
- Czyj to chopper ?
- Zeda
- Kto to Zed ?
- Zed is dead, baby...Zed is dead.
Pulp Fiction

To nie wiem skad jest :

- Powoli, powoli bo sie rozpierd.li !

- Alez pan swietnie tanczy !
- Bo ja sie w tancu nie pierd.le!
- Alez z pana cham !
- No i ch.j !

A oglądałaś "Czterech Pancernych"? Jakbysmy dwa czołgi mięli, to byśmy se sami te wojnę wygrali...

Cytat:
2006-04-26 22:30:36, sova pisze:
gdzie jest ku*wa moje trzysta baniek!!!!

"-Są w życiu ważniejsze rzeczy niż Towje trzysta baniek.
-Na przykład sześćset baniek"

"Patrze w oczy każdego takiego koleżki i widze w nich strach.Jego mózg już wysyła maila do nadciągającej kupy,że spotkanie jest w spodniach"
czy jakoś tak
Chłopaki nie płaczą

"ty tu nie podskakuj bo sie obudzisz i znowu nie będzie teleranka, i stanie u drzwi załoga G i miś kolabor"

"Starych nima hata wolna oj będzie bal"

"gdzie reformy, reformy to chyba rolne, amator"

"-Pierdolisz!
-Wcale nie, Franz.
-Pierdolisz moją kobietę!"

"Ale dlaczego Franz?
-W imię zasad skurwysynu!"

PSY

no zróbcie coś z nim kórwa!!!!!!
kaniewski wstawać Policja ... Polityczna

komisje budowlaną mi nasłali skórwysyny faktur chcą, a kto tyle lat faktury trzyma??
wczoraj mówiłeś że masz
olo ty sie kórwa odemnie odpierdol

[ wiadomość edytowana przez: Piorek dnia 2006-05-16 17:23:53 ]

Cytat:
2006-05-16 17:22:48, Piorek pisze:
(...) kórwa!!!!!! (...) skórwysyny (...) kórwa (...) odemnie (...)

"Nie no... ja mu jednak pierdolnę. Albo każe zrobić to chłopakom"
Żeby nie wiedzieć jak się pisze jedno z piękniejszych polskich słów??

PSY2
Więzień: Niech będzie pochwalony pan nasz Jezus Chrystus... Koło Szecherezady przechodziłem i patrzę stoi ta kobita, tak jakoś biednie wyglądała, a ja w Boga wierzę, to żal mi się jej zrobiło. No to mówię pójdziesz ze mną, tu niedaleko... do Wielkiego Ryśka. Rysiek ma melinę, całkiem niedrogo bierze. Śledzia można tam kupić i szarnę to jego teść, to takie robi, że to lepsze niż szynka, ja wolę. To wypiliśmy tam pół baksa z nią i z Ryśkiem i ona mówi, że ma dzieci. Duże? Pytam. A ona mówi, że no jedno cztery, drugie dwa... nie dwa i pół, nie dobrze mówię, cztery i pół i dwa lata. To miałem akurat te pieniądze, co dostałem jak wychodziłem, to dałem. No niech kobita kupi jakieś pomarańcze tym dzieciom, akurat tak się Wigilia jakoś zbliżała... cukierki jakieś... no niech dzieci takie coś mają od życia, nie... Ty, ja potem wchodzę do Starego Mordziatego, znasz Starego Mordziatego, on też ma melinę, tylko droższą... ja patrzę, a ta kurwa tam z tym Starym Mordziatym siedzi i wódkę pije... i tak żeby nie skłamać, no pół litra tak do połowy już odpite. To ja mówię, to ja po to ci dałem pieniądze, żebyś dzieciom pomarańcze kupiła, mówię, a ty tutaj na melinie z pijakami wódkę pijesz?... No to ci mówię, to tak jak stałem, tak ją jebłem młotkiem, no... takim z półtora kilowym. No ze łba nie było co zbierać... wyrwałem chwasta...
Sięga po papierosa, Franz przypala mu go.
Więzień: Jednego zapalę... A tu w więzieniu to się bali ze mną pod celą siedzieć. Buntowały się gary jebane... A jeden taki Zięba Karol, to się kurwa wszędzie chwalił, że się kurwa niczego nie boi. To ja pytam go, bo przedtem z nim tutaj siedziałem. Jak to Karolku, niczego się nie boisz? Bo ja w Boga wierzę. A w papieża? To on mówi, że jakby go na długość ręki dopuścili, to by zajebał. Ojca Świętego... Mówię, a jakbyś dzieci miał? To on mówi, że by dzieciora wziął i na żywca przez główkę do drzwi przybił, takim gwoździem... To ja sobie myślę, to po co taki człowiek żyje? Po co taki człowiek żyje? Jak ten chwast... wyrwałem chwasta, ale że była już cisza nocna, to nie chciałem wołać klawisza, to zameldowałem przy misce...
Franz: Dosyć...
Więzień: Co?
Franz: Skończysz jutro.
Więzień: Jutro niemożliwe... jutro mnie nie będzie...
W tym momencie wpadają strażnicy i zabierają go na egzekucję.

"ja tu widzę niezły burdel"

,, Panowie jest sprawa , macie tutaj stowke , jest taki jeden gosc co go trzeba do porzadku przywrocic. - Eeee ... znaczy co ? Wpierdol ? ,, ( Czy jakos tak ... )

Uprowadzenie Agaty.

-------------------------------------------------------------------------------

,, I co w calej Moskwie nie ma komu go odjebac ??? ,, Pitbull

,, Ty patrz synuś , a ten wujek jaki gapa , przewrócił się ... ,, Pitbull

,, Czesc , mozesz po mnie przyjechac ? Aaaa , nic Trapez mi się zepsuł ... ,, ( Czy jakoś tak , o Polonezie Caro ) Pitbull

------------------------------------------------------------------------------

Rzeczywiście kultowe.....
Płakać, czy śmiać się? Trochę powagi dlaz naczenia słów...

Cytat:
2006-06-22 23:19:01, autowidol pisze:
Rzeczywiście kultowe..... Płakać, czy śmiać się? Trochę powagi dlaz naczenia słów...

Chyba nie czujesz klimatu.