MotoNews.pl
7 [125p] Zderzaki (15036/27) - Strona 6

[125p] Zderzaki - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mi by sie widzial DF z plastikami zderzakowymi - warunek - zderzaki ze 132 lub opla asCony....

df bez zderzakow jak dla mnie wyglada jakby go przez telefon roblili i zetonow na zderzaki zabrako.... wyjatek to pickup Vieviora ale to auto to najladniejszy DF jakiego w zyciu widzialem....

gdybym mial dfa (na razie nie planuje ) bo albo zoatawilbym chromy albo zalozyl chromy od 132... najlepiej 1600 bez pasow gumowych... a pod przod zapodalbym ten juz dosc opatrzony plug jaki mial Czeczun i chyba ma polowa fiaciarzy ... dorzucilbym do tego reparaturki nadkoli od golfa I i progi w stylu 131 abarth rallye i z tylu niewielki fartych do kompletu i obowiazkowo wystajace z niego giete w litere S rury wydechowe z jaguara XJ6 z lat 70 do tego fele 13' z oponami powiedzmy 175/50...

Cytat:
2005-03-06 15:40:52, Lechu pisze:

Słuchajcie od czego może byc ten zderzak?? powim szczerze, że wizualnie mi się podoba..

Pozdrawiam

Cytat:
2005-03-08 18:49:18, Gremlin pisze:
Słuchajcie od czego może byc ten zderzak?? powim szczerze, że wizualnie mi się podoba.. Pozdrawiam

Na moje zezowate oko - astra ale wiecie moge sie mylić...

Widziałem kiedyś kombi ze zderzakami od Łady 2104 i trzeba przyznać, że interesująco to wyglądało. Dla niepamiętających jakie tam są - fotka:

Ten plastix nawet mi się podoba:

Czyj to wózek???

[ wiadomość edytowana przez: jose dnia 2005-03-09 13:28:26 ]

CON 170 jak mnie pamięć nie mydli....

IMO 'kanciak' - czy to 'klasyk' czy 'MR' - najlepiej wyglądają ze swoimi zderzakami. ale...
moj znajomy ma pikapa, MRAa z takimi zderzakami:

Jak dla mnie wyglądają całkiem nieźle, ale nadają się właściwie tylko do pikapa [chyba że do kombiaka jeszcze ]

Cytat:
2005-03-09 20:40:52, AdrianK pisze:
IMO 'kanciak' - czy to 'klasyk' czy 'MR' - najlepiej wyglądają ze swoimi zderzakami. ale... moj znajomy ma pikapa, MRAa z takimi zderzakami: Jak dla mnie wyglądają całkiem nieźle, ale nadają się właściwie tylko do pikapa [chyba że do kombiaka jeszcze ]

u mnie wyswietlaj sie gwiazdki

Cytat:
2005-03-09 21:12:17, vistula pisze:
u mnie wyswietlaj sie gwiazdki

zmień Internet Explorera na Netscape, ew. Operę, czy cokolwiek oparte na engine Gecko... Sprawniej, szybciej i bez kaszany...

jejku, a tak chciałem , żeby wszyscy to zobaczyli ;]
Oki, najprościej będzie jak podam linki:
link1
link2

zeby to jakos wygladalo, powinny byc dwie rury albo jedna grubsza, bo tak to wyglada niepowaznie jak zderzak w nysie. sory, bez obrazy.

potwierdzam sory ale wyglada jakby go ktos na kolanie w 5 min zrobil