MotoNews.pl

[mss] Umarł Król - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

filmik z hamowni

Cytat:
2006-11-19 19:40:38, mss pisze:
filmik z hamowni

prawie seria

Cytat:
2006-11-19 19:49:14, PUNIU pisze:
prawie seria

prawie robi wielka różnicę

przypatrzcie się jak na początku filmi essi puszcza porządnego ognistego baka z rury wydechowej

p.s. jak pozbęde się paru upierdliwych kodów błędu to powinno być lepiej

W niedzele na TVN turbo pokazywali vczarnego RS 254 kuvcyków, podwójna uszczelka inne turbo

masz na myśli tego, który na namowni miał coś koło 400 hp?
to chyba raczej był cossi...
Gościu na przeróbki i auto wydał 100 tyśków (tak przynajmniej twierdził)...funtów

mss - ile w końcu ma silnik RS kucy? U Ciebie wyszło 138, inni podają 150?

Cytat:
2006-11-20 08:26:47, surec pisze:
masz na myśli tego, który na namowni miał coś koło 400 hp? to chyba raczej był cossi... Gościu na przeróbki i auto wydał 100 tyśków (tak przynajmniej twierdził)...funtów

tak czarny kolor 2X

Jak oni hamuja te auta?
NA kazdym biegu opor czy jak?Bo jak to w fordzie bywa, najlepiej chwile go potrzymac na 3tys i dopiero ogien czuc ze idzie.
Ile tak cos kosztuje, pewnie sporo. Gromiastego bym sobie sprawidzil byle 5 nie wrzucali bo na 5 nie idzie tylko zwalnia ze 170 w dol ;P

Co do kombi i tak dobry wynik

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

Cytat:
2006-11-20 08:50:16, ZieleTDH pisze:
Jak oni hamuja te auta? NA kazdym biegu opor czy jak?Bo jak to w fordzie bywa, najlepiej chwile go potrzymac na 3tys i dopiero ogien czuc ze idzie. Ile tak cos kosztuje, pewnie sporo. Gromiastego bym sobie sprawidzil byle 5 nie wrzucali bo na 5 nie idzie tylko zwalnia ze 170 w dol ;P Co do kombi i tak dobry wynik

koszt hamowni u Maćka Grabowkisego wynosi 50zł plus dojazd do warszawy

jak zlikwiduję kody błędów to jeszcze raz pojadę ale to raczej już w przyszłym roku

filmik od 160 do ...

sorki za jakość - tel nagrywałem

piknie panie ale nie wolno uzywac komórek podczas jazdy;p

ładnie ponad 200

moj korek w dolocie ewidentnie eliminuje takie predkosci;p

Cytat:
2006-12-04 14:12:06, Biedrona pisze:
ładnie ponad 200

doszedł by do odcięcia ale jakoś droga się zwęziła i zaczęły świszczeć uszczelki

nie wiem czy się chwalic czy żalić , ale zostałem skillowany przez taki sprzęt tylko kolorek żółto jaskrawy

znajomy dorwał mnie na mieście , na rondzie i jak zjeżdżalismy z ronda ja jechałem na dwójcę i poszedłem do odcięcia, a on mnie wziął w taki sposób jakbym w miejscu stał

... w końcu ma ponad 2 razy więcej mocy

no przynajmniej fajnym sprzetem

nie ma co sie smucic.. a ladne bmw jak na bmw

mss nie ma co sie przejmowac przynajmniej walczyle mysle, ze nawet z 2 silnikami od RS bylo by cięzko z M3

Cytat:
2006-12-20 18:39:50, beniobb pisze:
mss nie ma co sie przejmowac przynajmniej walczyle mysle, ze nawet z 2 silnikami od RS bylo by cięzko z M3

pocieszam się tylko ze mój mniej pali

eee, tam
Maciek, taki kil to nie kil

Miał farta .