[126] Utleniona Morelowa rajdówka :) - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oklejenie calkiem nice i diametralnie zmienilo wyglad autka(no jak stalem kolo niego na sosinie i pytalem mateuszac gdzie jego wozidło ). Tylko nie myjcie autka kercherem zabardzo...
Cytat:
teraz przeglądniecie auta i 24 na oesy

to ten tego chyba jedziemy razem w jednej imprezie bo mysle ze myslisz ze ja mysle o rajdzie jurajskim :>

miota bo miał być bok dla sponsora i ładnie wyszło widze
a rajdóweczka to czopki sami wiedzą jaka jest wyqurwista

dobry statek jest i trzyma się już wiele lat co dodaje mu tylko więcej jebnięcia

A tutaj następny bok na zamówienie sponsora

SŁUPEK

BECZKA

I PO WSZYSTKIM

Gratuluje miejsca na pudle oby tak dalej

Pare filmików z komórki coś tam widać

http://www.youtube.com/watch?v=ZuVUPRr0QUQ

http://www.youtube.com/watch?v=Gq69n2Qfeco

http://www.youtube.com/watch?v=q0uQBh62mRg

http://www.youtube.com/watch?v=Bok5M6T5qF8

[ wiadomość edytowana przez: korozja dnia 2007-06-17 18:48:58 ]

trawa ci wystaje na ostatnim zdjeciu...

wcale nie jestescie fajni...przyjezdzacie do Tychow - demolujecie tor krzywicie znaki i jeszcze na pudle ladujecie...

dajecie rade...- ogolna oprawa nowego teamu tez...

ps. moze sie kiedys spotkamy w Tychach...jak dowod odbierzemy

ps.2. mowilem zebyscie jeszcze sie nie pakowali bo na pudle bedziecie

ogien byl widze slup blisko, hehe, a beczka prawie jak ja na dobczycach ostatnich opony na szykanie, duze zniszczenia zrobila?

nezle niezle gratuluje wynikow a oklejenie szczegolnie przypadlo mi do gustu nech mi ktos kanta tak obklei Darmowa reklama na miescie bedzie : P

przedni błotnik klepnąć i wymalować tylni błotnik klepnąc i wpyłke.
No i wsumie tyle oprócz motoru

a motor co?? oprocz rury peknietej

zjadła was ambicja i stąd te crashe, znam to. ale motor ładnie sie kreci. p.s tą odcinke złapaliscie w szoku czy cos sie przycieło w motorze?

Cytat:
2007-06-17 22:28:20, rejser pisze:
zjadła was ambicja i stąd te crashe, znam to. ale motor ładnie sie kreci. p.s tą odcinke złapaliscie w szoku czy cos sie przycieło w motorze?

trójki nie było z tego co wiem, po focie wydechu już wiem co wam tak dzwoniło na ostatnich przejazdach

Cytat:
zjadła was ambicja i stąd te crashe, znam to

Pomimo tych małych craschow łukasz wykrecil jeden zlepszych czasow i to dalo nam 2 miejsce mialem kilka stresowych sytuacji z lukaszem szczególnie przed tym znakiem ale udało sie

Łukasz jeszcze raz gratulacje i dzieki za przejażdżke na prawym

ty chuju a mi nie podziękujesz że dojechaliście do mety?? Beze mnie i nitra dalej na 2 jechalibyście.
A motor traci ciśnienie, ale spoko juz wyciągnięty połowa rozebrana i dzisiaj , jutro zagości wał z bisa po szlifie + nowe panewki

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2007-06-18 08:18:47 ]

no tak bym bym zapomnial ! niedojechalibysmy bez pomocy bardzo szybkiego i sparwnego MECHANIKA MATEUSZA C.

szybko uwinol sie z malymi awariami i dzieki temu moglismy dalej jechac na 150% mozliwosci auta

sorka mateo

Łukasz po obejrzeniu przejazdu jak o słupek sie otarłeś musze to napisac.. Jesteś Jebnięty ile miałeś na wejsciu w ten zakręt? a tak poważnie to Gratulacje.. myśle ze wreszcie zasłużone 2 miejsce

dobra teraz ja po krótce napisze , hehe wyrzuce od siebie . Chciałem w szczególności podziękować Artkowi i Łukaszowi za pomoc w startach , bratu za serwisowanie auta , Piotrkowi za dotrzymanie towarzystwa na prawym . Generalnie bardzo fajna impreza z tym że zasiała straszne żniwo wśród startujących ponieważ trzy okrążenia po torze dały się we znaki chyba wszystkim , nawet tym którzy dojechali , było szybko nie ma co ukrywac słupek niestety się zdażył nic na to nie mogłem poradzić (mogłem jechać wolniej) dojście do tego zakrętu to około 90km w zakecie jest drugi bieg więc predkośc nie była jakaś kosmiczna chociaż szczęścia mieliśmy przy tym sporo . Na auto narzekać nie mogę chociaz zauwazyłem że jednak odcięcie mam za nisko i motor dałby rade się wyżej kręcić , musimy jeszcze nad tym popracować . pozdro i do nastepnego

ps Nitro dzięki za zdiagnozowanie problemu który młody przeoczył

maximum proaxer

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-06-18 12:00:14 ]

a gdzie podziękowania dla fotoreporterów

DZIĘKUJE fotoreporterom , peace