MotoNews.pl

[s] drzwi laminat 126p - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc poproszę komplet do FL. W jaki sposób mam to zamówić,zapłacić,otrzymać? 502-531-658 Łukasz Kotowicz.

czekamna piersza opinie i tez nadal czekam

UP

Jak tam sprawy się mają??

Panie Forti, robisz Pan te drzwi czy nie!!!!? J rozumiem że potrzeba czasu ,ale to już lekko popuszczone lejce są.

Właśnie, udało się jakąś formę już wystrugać ?

Koncze robic forme

Jakieś postępy?!

sądzę, że jak Forti zrobi to to napisze.

Bez sensu się pytacie co krok a pewnie tylko go podkurwiacie

przyłącze się do prośby dara... temat posprzątany...

czy są jakieś szanse na te drzwi, czy forma chociaż już gotowa ??

Temat umarł?

chyba tak, choc bardzo duzo osob jest zainteresowanych. Sam bym je zrobil gdybym umial

tez jestem chetny na komplet

Cytat:
2010-12-30 17:34:26, lukasz2461 pisze:
tez jestem chetny na komplet

Nie licz na to, że je dostaniesz, bo cały ten temat to pic na wodę.

Jako że temat jest nie od wczoraj, a od bardzo dawna i chętnych też nie brakuje... to:

Jeśli byliby chętni to znalazłem kogoś dla kogo nie stanowi problemu zrobienie każdego elementu z laminatu i to bardzo dobrej jakości (Posiadam od tego człowieka klape i maske do mojej e30, nie są to jakieś tam poszycia, tylko tak jak oryginał ze wzmocnieniami, gwinty zalaminowane, poprostu ściąga się starą metalową i przykręca duuużo lżejszą)

Koszt wykonania pierwszej sztuki klapy, drzwi 500zł od sztuki, każdy kolejny ok 250...

Gdyby było Nas kilku to koszty wcale nie byłyby straszne...

Mając 10 chętnych wychodzi 275PLN/szt. i to jest cena dość rozsądna. Pytanie czy gość widział drzwi z malucha i czy kiedykolwiek robił drzwi bo jest to element trochę bardziej pracochłonny niż maska czy klapa.

Ze swojej strony mogę udostępnić drzwi stalowe FL na wzór, nawet by się takie znalazły co można pociąć tylko trochę pordzewiałe. Mam też laminatowe na których można by się wzorować - jeżeli właściciel się zgodzi to do oglądnięcia by były.

Czy to jest ktoś z okolic Krakowa?

[ wiadomość edytowana przez: dommel dnia 2011-01-02 11:25:57 ]

To może warto by było pomyśleć.
zróbmy listę chętnych:

1) RALLYKOT ,maska tył i przód oraz drzwi.

z tyłu jest klapa , maska jest zawsze z przodu