MotoNews.pl

Ogólne Rozmowy Białostoczan - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
najprawdopodobniej będzie w niedzielę 19 czerwca, godzina 18, lotnisko, betonowe płyty 50 metrow przed ołtarzem

tu macie fotki z poprzednich spotów

galeria

a to my,od prawej, Soop, ja, Darek, Świrus, Golem gdzieś uciekł

foto

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2005-06-12 12:06:48 ]

ja dziś jadę na palenie gumy na krywlany.

ja niestety odpadam,bo jutro mam egzamin i próbuję się trochę pouczyć
pzdr

a trochę się działo kilka wozów paliło gumę no i mój kumpel żółtą samarką palił tylko że wodę dwa razy zagotował

Cytat:
2005-06-01 23:42:06, MacTB pisze:
Witajcie Panowie, mam do Was pytanie... mam nadzieję, że to właściwe miejsce na nie (nie czuję, że rymuję) Prośbę kieruję do Was bo wiem, że jest wśród Was (miłośników Łady) sporo osób korzystających z CB... Pytanie brzmi: Gdzie w Białym można niedrogo i dobrze zestroić antenę? Z góry dzięki A tak przy okazji: co myślicie o jakiejś międzyklubowej integracji? Może byśmy kiedyś zrobili jakiś ogólno-motonewsowy spot? Nie znam za wiele osób z Białego, ale chętnie poznam Pozdro!

Białystok ul.Kopernika obok BP,pierwszy budynek za BP, lub wiocha Oliszki na 17 kanale wołaj Węgorza

oj, o tym gosciu na kopernika slyszalem nie najlepsze opinie
drogo i leniwy
kumpel zajechał, chciał 40 radyjek, 40 anten i to wszystko zamontowac
dziadek zamiast sie cieszyc,to zaczał marudzic

kumpel stracil u niego 2 godziny,wkurzył się pojechal na kraszewskiego, tam bez problemu się dogadal, udzielono mu fachowej porady

Cytat:
2005-06-01 23:49:41, Grzesiek pisze:
co do CB, niestety nie używam i nie mam pojęcia gdzie się tym zajmuja w Białym. ale popytam po ludziach, moze ktoś cos wie na ten temat pzdr

Wybacz Grzesiu ale aż mnie korciło.

MacTB jak trzeba zapytam wujasa on mial kiedyś sprzęcik, zapytam może ci ustawi.

ano własnie, popytałem, i napisałem do MacTb na priv co i jak
okazało sie ze coraz wiecej znajomych zamontowało CB,wiec pisze,to co sie od nich dowiedziałem

sam osobiscie wiem bardzo mało,więc przedstawiam opinie innych
Golem,czytaj całą dyskusję anie po kawałku

pozatym,spójrz na date, w ciagu prawie 10 dni mozna się naprawde wiele dowiedzieć na dany temat

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2005-06-14 21:51:55 ]

Oj Grzesiu, nie obrażaj się to żarcik niewinny.

W ramach przeprosin dostaniesz browarka na lotnisku.
Może być żuberek????
Na Kopernika nie pracuje tylko jeden człowiekjest tam tez nijaki Robert przynajmniej był, on jest niezły w te klocki.
Jak miałem mniej lat też miałem cb, antene wystawiona z balkonu, a potem w firmie.

Golem, nie obrazam sie w azdnym wypadku
co jakl co,ale ja nie baba zeby sie obrazać
wiem ze w sklepie jest jakis dziadek z którym nie idzie sie dogadac

pzdr
pogadamy w niedziele

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2005-06-14 23:35:49 ]

Mirpol ul.Elewatorska samarki 2 szt jakieś zdane prawdopodobnie 5 d i 3 d.Postaram sie odwiedzic to powiem co ciekawego.

Dzięki, już skorzystałem na szybko z tego pierwszego serwisu, który polecił Grzesiek Na ul. Wołyńskiej (chyba). Szef strasznie przemądrzały, marudny itp, ale cena przyzwoita, jakość usługi też wystarczająca.

Dzięki jeszcze raz za wszystkie info
Pozdr!

Podobnoz lepiej jest na Kraszewskiego, koło Towarowej, gdzies przy torach kolejowych.
to tak na przyszłosc, gdyby ktos zakładał radio

A doszly mnie sluchy jakoby nasz mhm kolega maniek 6210 chciał popchnąć polędwicę, i ma na oku nowe całkiem sympatyczne auto ze ...........stajni WAZ .Moze nie będę zdradzał szczegółów bo jeszcze zapeszę. Jak kupi zazdrość mniezje

tą 110 o której tydzien czy dwa temu pisałes, chce łyknąć?

Cytat:
2005-07-15 23:17:54, Grzesiek pisze:
tą 110 o której tydzien czy dwa temu pisałes, chce łyknąć?

Nie Grzesiu nie, ale ciepło ciepło
Wiesz że Maniek ma fiola na punkcie kombi

[ wiadomość edytowana przez: Golem dnia 2005-07-15 23:25:36 ]

to powiedz o co chodzi, nie bedziemy sie bawic w zgadywanki
Maniek raczejnie napsize, bo neta chyba niet.
azajechac do niego do pracy też niebardzo mam kiedy

ma 111 na oku za małe pieniąchy poloneza chce popchnąć na gieldzie

ooo kombi
mam nadzieję że mu się uda dobrze sprzedać i kupić

Witanko wszystkim. polędwica poszla na gieldzie w ciągu 15min. a z111 spuznilem się.szukam w dalszym ciągu (ZDROWEGO SAMOCHODU)bo to co ludzie sprzedają to jeden wielki syf za ogromne pieniuądze