Dyskusja dotycząca tematów do poruszenia na Walnym 2012 - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i mam nadzieje że ci którzy zadaja pytania i proponuja tematy do obgadania pojawią sie na walnym...

i ja mam taka nadzieje

Cytat:
2011-11-13 21:25:59, Praethorians pisze:
i mam nadzieje że ci którzy zadaja pytania i proponuja tematy do obgadania pojawią sie na walnym...

Nadzieja matką głupich

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale np. zmianę jaką zaproponowałem dot. forum można by załatwić forumowym głosowaniem i nie potrzebne do tego są uchwały Stowarzyszenia...

P.S. Rękami i nogami podpisuję się pod propozycją Kleszcza dot. zmianie regulaminu na bardziej ogólny i łagodny, bo robi się powoli na forum za bardzo restrykcyjnie w stosunku do nowych i zielonych.

Wiem, że to nieładnie cytować siebie ... ale cóż

Cytat:
2011-11-02 22:50:54, Pre100n pisze:
To może z innej beczki - wywalmy z wszelkiego rodzaju regulaminy, powiększmy grono M i S (np: S z automatu zostaje Driver z opłaconą składką, minimum Elite1000 z określoną ilością napisanych postów, nie posiadających na koncie Bana, uczestniczący przynajmniej raz w roku w Zlocie Ogólnopolskim), następnie wprowadźmy jeden ogólny regulamin, w którym zawarte będą najważniejsze zasady i wprowadźmy zapis mówiący o tym, że sprawy nieuwzględnione w regulaminie pozostawiamy do rozstrzygnięcia w gestii Supervisorów, Moderatorów i Zarządu. Oznaczałoby to, że jeśli ktoś zachowuje się na forum w nieelegancki sposób, mimo, że w regulaminie nie będzie sprecyzowanego co oznacza "elegancki sposób zachowania", to bez zbędnej dyskusji - kasowanie posta, a w przypadku jednostek niereformowalnych - konta. Raz do roku - np na Walnym zróbmy głosowanie "za bądź przeciw" sprawowaniu funkcji M czy S przez konkretne osoby. W uzasadnionych przypadkach związanych z celowymi, oczywistymi nadużyciami ze strony M i S sprawę rozstrzyga Zarząd i KR, ewentualnie ankieta.

Proste zasady, nie pasuje nam gość, udaje głupiego albo cwaniaka, bez ostrzeżenia wywalamy. regulamin Passion ford nie jest taki zły.

Cytat:
2011-11-14 17:52:08, Kleszczak pisze:
Proste zasady, nie pasuje nam gość, udaje głupiego albo cwaniaka, bez ostrzeżenia wywalamy...

To została by garstka na FEFK-u...ale z drugiej strony był by spokoj,bo zostali by Ci ktorym naprawdę zależy.
Cytat:
...regulamin Passion ford nie jest taki zły.

A gdzie się lepiej czujesz ? Tutaj gdzie sami siebie pilnujemy,czy tam gdzie jeden drugiego po dupie całuje i wazelinka ?
Lechu, sam sobie odpowiedz.

nie jest inaczej tutaj, to są dwa różne fora które łączy pasja do jednej marki.

tutaj powinno brzmieć...pasja do jednej marki, konretnego modelu

po liscie wplat to widze ze nie bedzie dla kogo gotowac tego zurku hehe

myślę że Kalor ją jeszcze uaktualni

myśle że 10 go jak ludzie wypłaty dostaną

Cytat:
2012-03-06 08:19:31, Osa-1 pisze:
po liscie wplat to widze ze nie bedzie dla kogo gotowac tego zurku hehe

jak nie jak tak

sam wiem o kilku wpłatach

A żurek i tak chętnie zjem

Cytat:
2012-03-06 19:33:29, Kleszczak pisze: