Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() harcerz_PN Miłośnik FSO Polonez Caro + Warszawa | 2004-10-07 08:19:30
Zgadzam się z przedmówcą. Zwróćcie uwagę, jakie to samochody leżą w rowach? Zazwyczaj właśnie te wypasione... |
![]() bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2004-10-07 08:51:18 oglądałem tem program i powiem ze wszystko co mówili było prawdą
bo ja prowadząc swojego bolida dostosowuje predkośc do przyczepności i własciwości trakcyjnych poldzia a taki gostek w nowym A6 bedzie dopierdałał ile wlezie mysląć ze ASR i spółka będa go trzymać na drodze a wrazie czego ma jeszcze 50 posuszek ale jak przegnie system sie pogóbi i goscia bedą idatyfikować po skarpetkach bo gacie nie bedą sie do tego nadawały |
![]() GeOrGe Polonez Caro '94 2.0 ... Białystok - Puńsk | 2005-11-12 11:29:55 Tez chetnie bym obejrzał film z tym potworkiem (polonez stratos), Szkoda ze niema go juz na necie, a może jest? Ma ktoś link? |
![]() Admiral Miłośnik FSO Honda CB750, HONDA V ... wieczny malkontent | 2006-02-26 19:31:13 nareszcie ktoś odpowiednio skomentował ten program.
zaczerpnięte z komentarzy na stronie tvnturbo.pl: "RENTGEN - żenada!!! Niby program "Rentgen" to: "Drobiazgowe prześwietlenie dwóch konkurencyjnych samochodów".... śmiechu warte!!! (ani ono drobiazgowe, ani te auta konkurencyjne). W tym durnym programie ten sympatyczny prowadzący (o nim rozwinę swoją wypowiedź dalej) porównuje np. jeden samochód z 2.0 litrowym silnikiem benzynowym, a drugi z dieselem 1,5l. (!!!) i w podsumowaniu mówi, że: Ten samochód z dieselem jest dla oszczędnych, a ten z beznyniakiem dla kierowaców z zacięciem sportowym... (coś podobnego!!! odkrył ameryke!!! wszyscy to wiedzieli jeszcze przez "porównaniem") Po prostu Co do prowadzącego, to idealnie pasuje do tego programu... program ten (z uwagi na to, co napisałem wyżej) nadaje się raczej dla kobiet (chodź znam babki, które majż wieksze pojęcie o motoryzacji od tego łepka i nawet je śmieszą jego porównania i komentarze), więc wszystko idealnie współgra. Gospodynie domowe napewno są zachwycone. Najlepsze w tym programie były niegdyś oceny aut dokonywane przez przechodniów -co trzecia pytana osoba mówiła: "Wezmę ten!" Prowadzący: "A dlaczego?" Pytany: "Bo kolor ładny" (!!!) To program dla takich właśnie osób (które kupując samochód kierowały by się kolorem) -czyli głównie dla kobiet i homoseksualistów. Ponadto wiedza motoryzacyjna prowadzącego jest mniej niż zerowa; nigdy nie pwoiedział nic mądrego, chyba uczy się na pamięć kwestii przed programem. Nie zna się kompletnie na autach! Jego komentarze są denne. Kiedyś powiedział, że samochód (jakiś tam) ma tak małą drogę chamowania DZIĘKI ABSowi... (żenada!!! Człowiek ten nie wie chyba nawet jak działa ABS!!!). Podsumowując uważam, że program ten powinien zostać zdjęty z anteny TVN Turbo jako wybitnie niefachowy, nudny i żenujący. Pozdrawiam i dziękuję, jeżeli ktoś przeczytał ten tekst w całości. Przepraszam jednocześnie za wszelkie ewentualne błędy ortograficzne, interpunkcyjne czy logiczne, ale tekst pisałem w przypływie złości po zobaczeniu w TVN Turbo programu "Rentgen" (i sam go nawet nie przeczytałem po napisaniu)! Przepraszam również jeżeli uraziłem kogokolwiek swoją wypowiedzią (kobiety, homoseksualistów, fanów "Rentgena", prowadzącego czy kogokolwiek innego) -nie było to moim zamiarem; pisałem w dobrej wierze, chcąc wyrazić swoją opinie o tym programie i podzielić się nią z Wami. ~Paweł, 26.01.2006 17:26" w zasadzie ja też nie lubię kornackiego... |
sem Warszawa | 2006-02-26 20:08:40
No ba. Ktoś go lubi? ![]() |
PAGAN Wwa | 2006-02-26 20:48:30 kolejny patryczek? buehehehe! na szczescie nie mam kabla, wiec omijaja mnie kolejne absurdy tego kraju. |
![]() bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2006-02-26 21:06:30
no nie jedz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak powaznie to nieogladam tego programu bo nudny i nieciekawy chociaż pomysł dobry ale wykonanie denne |
![]() cendra Miłośnik FSO Volvo, 125p, Syrena Ciechanów/W-wa | 2006-02-26 22:33:13 faktycznie program kiepski, czasami im cos sie uda.
a pan K. ma prowadzcic nowy i zapowiadajacy sie ciekawie program "Zakup kontrolowany" z tego co mowia moze byc ciekawy o ile go nie popsują ![]() ![]() ![]() |
![]() leon Miłośnik FSO Leonez Atuz 1.6 GLIz ... ZONK & Toruń | 2006-02-26 22:40:46 teraz na TVNTorba jest mój ulubiony program. ![]() |