MotoNews.pl

Krciolek w Olkuszu 25 lipca!!! - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mcksiaza nie bylo. tez slyszalem ze mial sie pojawic.

Peyyoo podoba ci sie moj wydech czy sie z niego nasmiewasz ?? :> A tak ogólnie dzieki za fotki. I pozdrawiam

nom Ksiaze Mial byc ale wrocil do łodzi i siedzi na dzialce czy gdzies tam i go nie bylo.....

Wlasnie uporalem sie z wynikami i zdjeciami mialem troche klopotow z serwerem ale juz wszystko jest OK.

ZDIECIA i WYNIKI klasyfikacja tak jak mowil Quzyn jest wedlug sumy wszystkich czasow.

Cytat:
2004-07-27 12:53:04, Qzyn pisze:
Peyyoo podoba ci sie moj wydech czy sie z niego nasmiewasz ?? :> A tak ogólnie dzieki za fotki. I pozdrawiam

Hehehe wydech mi sie podobał totalny ogłuszacz... lubię takie... przynajmniej słychać , że fura jedzie...
PZDR

Kurcze. Szkoda ze na miejscu bylo mowione ze tylko najlepszy czas sie liczy. Bo na takowy nie mielismy szans. A ze ekipa sie napalala i robila ciut bledow na mecie to byly szanse to wygrac heheh. No ale gonili nas telefonami wiec musielismy uciekac. Kurcze ustalac panowie reguly przed a nie po Pozdrawiam

qzyn nie marudz i tak jezdziles bardzo efektywnie.kreciles jedne z najlepszych czasow.
mountez:po pierwszym przejezdzie poszlo mocowanie skrzyni do budy i poduszek tzn.pogubily sie gdzies sruby,wszystko latalo,trzeba bylo na sztuke skladac

Kto mi tą fotke zrobił

Yankee jaki masz zakochany wyraz twarzy hahah

w przypadku 3 przejazdow najlepiej jest tak ze bierzesz sume dwoch najlepszych. zawsze jeden sie moze nieudac albo awaria albo cos takiego.

Cytat:
2004-07-27 14:36:21, Qzyn pisze:
.... A ze ekipa sie napalala i robila ciut bledow na mecie ....

sformuluj o co ci chodzi. jak napalala?? i co oznacza to ciut???

Do poochaty. Nie nie ja bron boze nie marudze. Tylko bylem pierwszy raz i taki troche zakrecony bylem i nie do konca wiedzialem co i jak Ale ogolnie spoko.
Do Goorek. Sluchaj w rajdach nie ma 2 z 3 albo podobnie. No moze w klasyfikacji rocznej ale na pewno nie na jednej imprezie. A kreciolki i KJSy to przeciez przedszkole rajdowe Jesli chodzi o napalanie to chodzilo mi po prostu o to ze kilka zalog ktore byly raczej poza naszym zasiegiem czasowo chcialo ciut za duzo i regularnie przestrzeliwali mete. Tak wiec jak sobie patrzylem to po 2 przejazdach chyba prowadzilismy z agnieszka, mimo iz do rekordu przejazdu bylo nam daleko hehehe. Mozecie np ewentualnie dla chlopakow ktorym sie cos przytrafi zrobic druga klasyfikacje za np wlasnie najlepszy przejazd. Ale generalnie proponowalbym wam liczyc wszystkie przejazdy. To na prawde uczy regularnosci i duzo daje na przyszlosc
Pozdrawiam

poochaty: gratuluje zwyciestwa mimo awarii!
szacunek tym bardziej ze widze po nazwiskach ze konkurencja byla na prawde mocna!

mountez wielkie zieki.ja sam sie dziwie bo od wielkanocy nic nie trenowalem.qzyn co fakt to fakt.powinno sie liczyc wszystkie 3 bo wtedy to eliminuje nierozwaznych a promuje rozsadnych i technicznych.a zdradz no ktore to zalogi takie szbykie przestrzeliwaly mete??

Cieszę się, że się ze mną zgadzasz poochaty. A co do kar, to tak:
1 miejsce poochaty- 5 sek kary na 3cim przejezdzie
2 miejsce wilku po 5 sek na kazdym przejezdzie
3 miejsce pisiek po 5 sek na 2 i 3 przejezdzie
Nie wiem ktore z tych kar byly za mete a ktore za np slupek bo was niestety nie znam i na placu nie rozroznialem was po ksywach. Ale jak sam widzisz 3 najlepsze w koncowej klasyfikacji lapaly sporo kar. Duzo zalog lapalo mete na 2 przejezdzie o ile pamietam. Nawet jakis gosc zaczal ostro kur..mi rzucac jak sie okazalo ze czas super a sedziowie policzyli mu mete. Taki z bialego malucha. Przeciez to nie wina sedziow
A tak wogole poochaty to wielkie gratulacje za wygrana ale chyba jeszcze bardziej za swietna jazde. Umiesz zapierniczac
Pozdrawiam wszystkich
Qzyn

Acha jeszcze jedno. Przy wynikach pisze ze za falstart albo mete mialo byc 2 sekundy kary ale sam widzisz ze zalogi maja dopisane tylko pieciosekundowe kary a mety byly na bank bo sam kilka widzialem czyli widocznie po prostu sedziowie tak jak na kjsach postanowili naliczac po 5s za mete

hehe może gdyby sędzia gł. był a w zasadzie nie był "wczorajszy" to było by ok.
zazwyczaj jest pożądek z karami...

no wreszcie udalo mi sie sciagnac fotki tylko kto moglby je wrzocic ? bo ja nie mam gdzie
mar masz fajna fotke u mnie
jakosc zdjec jest srednia (co mozna wymagac od aparatu w telefonie...)

qzyn wiem bo sam mialem mete a dostalem chyba za slupek,ale wybacz rekinowi bo byl w stanie wskazujacym
ale to dobry chlopiec jest.to pierwszy kreciolek w tym roku.i dzieki za komplementy,mnie sie twoj styl jazdy podoba no i twoja maszynka

wybaczcie za moj "stan" ale wiecie czasem trzeba, a kary za mete byly naliczane nie po 2s tylko po 5s, oczywiscie wielkie gratulacje POOCHATEMU za koncertowa jazde i QZYNOWI za pokaz ujazmiania mocy na szuterku, mam nadzieje ze za tydzien czyli 08.08.2004 rowniez przyjedzie taki sam sklad zawodnikow ale wiecej bedzie bralo czynny udzial

za tydzień jest ??????? postaram sie być jak znowu kilka godzin przed wyjazdem mi sie auto nie zepsuje......