MotoNews.pl

[OFF TOPIC] Polecam.. - film. - Strona 6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-12-09 23:05:28, jacek_s pisze:
"Baśń o ludziach stąd" - komedia alternatywna z udziałem kabaretu Potem, Stanislawa Tyma, Roberta Górskiego z Kabaretu Moralnego Niepokoju, Macieja Stuhra... Krąży po necie. Moim zdaniem warto.

Nawet należy to obejrzeć.

w koncu dorwalem "my dzieci z dworca zoo" swietny film, zaraz sobie obejrze

Cytat:
2005-12-09 23:07:29, Focus pisze:
w koncu dorwalem "my dzieci z dworca zoo" swietny film, zaraz sobie obejrze

książka lepsza

Cytat:
2005-12-09 23:07:09, leon pisze:
Nawet należy to obejrzeć.

Zatem zaciąąąągam, "36" niestety na razie występuje w kinie jako nowość

Cytat:
2005-12-09 23:10:31, Lafaar pisze:
Zatem zaciąąąągam, "36" niestety na razie występuje w kinie jako nowość

eee, Panie, trza było rzec, to być przytargał na penie.

do niedzieli, jak bede mial czas to sie dościągnie na spokojnie

Witam, oglądał ktoś film pt. "Dukes of honor" z TYM CHARGEREM w roli głównej??
był taki serial w latach 70' w hameryce a w 2005 zrobili film. już jest dostęny, wie ktoś coś??

Nie "Dukes of honor", tylko "The Dukes of Hazzard"
http://film.onet.pl/10824,,Diukowie_Hazzardu,film.html
Fajny film nawet

na tvn właśnie zaczyna sie "the blues brothers"...

WIDZĘ ŚWIATŁO!

montujemy zespół...

"wpadła siostra jak śliwka w gówno"

focus, obejrzyj sobie film "requiem dla snu". robi wieksze wrazenie niz dzieci z zoo.

z tych tematów proponuję Trainspoting

Cytat:
2005-12-11 23:38:36, PAGAN pisze:
focus, obejrzyj sobie film "requiem dla snu". robi wieksze wrazenie niz dzieci z zoo.

slyszalem o tym ale nie ogladalem. Obejrze napewno

Polecam "Aces go Places" - wszystkie pięć cześci.

Relacja z trzech kinowych nowosci (jednej jeszcze chyba nie ma u nas w kinach, albo cos przegapilem):

"American Pie - Wakacje"
Kolejna czesc typowej komedii w stylu, jacy to amerykanscy studenci/licealisci sa szaleni i jak duzo ruchaja. Tym razem troche inny klimat, inni aktorzy, inny film. Moze sie podobac, na pewno nie bedziecie czuc sie znudzeni poprzednimi czesciami - krotko mowiac przyjemne, odmozdzajace kino. Plus za fajne laski z fajnymi cyckami.

"Pila 2"
Jak ktos ogladal jedynke i mu sie podobala, to musi obejrzec dwojke. Troche inny klimat, ale podobny - trzyma w napiecu, mozna zejsc na zawal. Troche bardziej przewidywalny, ale ma kilka zwrotow akcji, ktorych nie da sie przewidziec! Ja osobiscie baaaardzo polecam - mocne, ciezkie kino. Jak ktos lubi thrillery i nie brzydzi sie sporej ilosci krwi cieknacej po drugiej stronie ekranu, to jest to film dla niego.

"Hooligans"
Hmmm... Po pierwsze to tez polecam. Trudno okreslic dobrze gatunek... chyba dramat. Ciekawy film, dajacy troche do myslenia, zwlaszcza na koncu. Ja po wyjsciu z kina mialem chwile myslowy nad samym soba. Jak ktos dodatkowo lubi pilke nozna, to sie ucieszy, mimo ze nie jest to film stricte o tym sporcie. Stanowczo warto - filmdla bardziej sapiens, niz homo.

Dokładnie Green Street Hooligans ogladałem miesiąc temu i bardzo mi się podobał polecam takze

Uuuuuuuu, to żaden z tych trzech nie będzie mi się podobał

a ja dorzuce

Jearhead- film fajny i oznajmiajacy wiele o tym co sie dzialo kiedys jak irak napadl na kuwejt, film duzo wyjasnia sporo tłumaczy smieszny, ciekawy ale sieczki w nim nie zjadziecie. wg mnie warto bylo isc

teraz czas na Narnie