07 Zgłoś Się - i inne polskie seriale - Strona 51

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"Daleko od szosy" jest wg mnie rewelacyjne. Film ma klimacior niesamowity, a kariera Leszka "od zera do Leppera" jest bardzo typowa dla owych czasow. Zawsze czerpalem inspiracje z tego serialu a haslo
"drogie ciastka, sie panie czestuja" stosuje na wiekszosci imprez, oczywiscie dla wspolbiesiadnikow jestem wtedy jeszcze wiekszym debilem
W kazym razie czuje wiez z glownym bohaterem do tego stopnia, ze tez zostalem kierowca autobusu. Szkoda tylko, ze dzis prawdziwych "ogorkow" juz nie ma...

Tylko uważaj z tymi paniami od ciastek,żebyś nie złapał tego, co główny bohater .

To nie od tych pan sie mu zlapalo bylo. Ja sie po obcych paniach nie szlajam

Cytat:
2006-07-23 17:19:08, kaovietz pisze:
... Szkoda tylko, ze dzis prawdziwych "ogorkow" juz nie ma...

ach ! ta wibracja podłogi od wału przy 90km/h -to chrząkanie 6- cylindrowego diesla , to zezowanie na manometry czy jest jeszcze powietrze (kierownica , hample nie spełniajace polskiej ówczesnej ! normy ) ten ręczny na 5 razy zaciągany - i widowiskowy górski i to wspaniałe wysprzęglanie na 2razy ,albo redukcja z podgazówką - ach ! och ! wtedy to kierowca autobusu wiedział że żyje !!!! a nie te plastikowe gówna co słaba kobita poprowadzi (byle gabaryty jej nie przeszkadzały )
Tytuły odcinków:zmienników
1.Ceny umowne (56 min)
2.Ostatni kurs (58 min)
3.Dziewczyna do bicia (53 min)
4.Typowa logika damsko-męska (58 min)
5.Safari (57 min)
6.Prasa szczególnej troski (54 min)
7.Warszawski łącznik (55 min)
8.Fartowny dzień (59 min)
9.Podróż sentymentalna (64 min)
10.Krzyk ciszy (58 min)
11.Antycypacja (58 min)
12.Obywatel Monte Christo (60 min)
13.Spotkanie z Temidą (56 min)
14.Pocałuj mnie Kasiu (60 min)
15.Nasz najdroższy (58 min)

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2006-08-01 22:24:23 ]

Dzisiaj:
TVP2:
+ 16,15 "Czterdziestolatek" - odc. 8,
+19,55 (chyba), "Zmiennicy"
Życzymy miłego odbioru.

No, Marian demonstrował jak sie jeździ DF-em...

fajny były porozbijane ogórki we wczorajszym odc. Daleko od szosy. - Leszek rozmawiał z jakimś typem w zajezdni.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

mam proźbę czy ma ktoś wszystkie odcinki zmienników na kompie i mógł by zgrać mi na płytki DVD oczywiście zapłace za nie

Do wrześniowego Światu Kobiety dorzucają "Zamknąć za sobą drzwi".

Mam W poniedziałek rano kupiłem... Aż wstyd mi było kupować babską gazetę, ale czego sie nie robi, żeby zebrać klasykę polskiego kina

To jest Dvd czy DivX / Xvid ? Jaka cena gazetki ? Wrześniowego ? To jak to kupiliście na początku sierpnia... ?

Cytat:
2006-08-13 12:49:03, c330m pisze:
To jest Dvd czy DivX / Xvid ? Jaka cena gazetki ? Wrześniowego ? To jak to kupiliście na początku sierpnia... ?

W poniedziałek kupiłem... to jest VCD, cena: 11,90zł i to jest numer wrześniowy

Bo tak robią niestety.Zobaczyłem nie dawno w domu wrześniowy numer Twojego Stylu (wstyd się przyznać )...

A wczoraj będąc na przejażdżce Zastavką zajechałem na stację benzynową... I co się okazało!? Na półce leżał film DVD "Kroll" Pasikowskiego w przecenie z 29zł na 12,90 Rzecz jasna kupiłem... Film jest niezły Polecam serdecznie

Było o tym tam gdzieś wcześniej ale już zapomniałem - "Zamknąć ...." nie było normalnie emotowane razem z innymi odcinkami w tv, tak ?

było,nagrywałm na VHS

Było, było nieraz... Nawet ostatnio jakoś leciało na KinoPolska Też nagrywałem

zanabyłem VCD i jako bonus siągłem za 6,50 dzwonk 07 na komórkie

Też mam, który dzwonek??
Podobało mi się "Proszę się odemnie odpierdolić mister Jaszczuk".Taki dzwonek bym chciał

Ja już tak nie szaleje jak Wy Nokia 6610 niestety na to nie pozwala

[ wiadomość edytowana przez: taxi1313 dnia 2006-08-15 22:11:50 ]