Spot SZCZECIN - Strona 52

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2009-01-28 06:22:14, Wiktorzi pisze:
Piotr, to nie jest kwestia anteny, te akurat mamy dobre. Mówiłem, że to chrl produkcja, to tak to jest. Spokojnie, wygląda na to, że radyjko przynajmniej na nadawanie jest ok, bo dużo lepiej nas słychać, niż my słyszymy.

lepiej nas słychać, bo se fundnęliśmy niezłe i długaśne anteny, a źle słyszymy, bo większość na drodze ma w miejscu anten tanie kikutki po 0,3-1m.

radio miało być tanie, małe i najlepsze w swojej klasie cenowej - uważam, że lepszego wyboru nie ma

ten Alan jest fajny - ale duży, bardziej skomplikowany no i droższy, myslę, że na razie w zupełności sprawdzi się U520

Antena mocowana na środku dachu na stałe ma większy zysk niż magnesówka, a radio moim zdaniem tu niema większego znaczenia a apropo jak dobraliście długość kabla antenowego. poczytajcie na forum elenody to jest link (http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic79820.html#459419)
a propo stuków to stuka w tylnym zawieszeniu powymieniane już są wszystkie tuleje i poduchy zostały tylko gumy na drążkach stabilizatora.

Cytat:
2009-01-28 17:56:16, zibik3 pisze:
a propo stuków to stuka w tylnym zawieszeniu powymieniane już są wszystkie tuleje i poduchy zostały tylko gumy na drążkach stabilizatora.

się spotkamy to chętnie posłucham

HAAALOO !

SZCZEEEECINNN !!!

Borsk za tydzień, kto się wybiera ?

...Żółty z wrażenia aż popuścił z pod pokrywek

Do Borska bym się wybrał, ale młody ma przepuklinę łataną w przyszłym tygodniu i nie wiem jak będzie. A jeszcze śwagierka przyjeżdża ze stolycy na weekend swoje urodziny wyprawiać.

no nie wiem, nie wiem...

-----------------
Stahu

Chętnie bym się wybrał tylko że przepustki nie dostanę.
Cytat:
Borsk za tydzień, kto się wybiera ?

Mój też popuścił aż świece były kompane w oleju.

Witajcie po długiej przerwie
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich, dawno mnie tu nie było...
Jak wiecie pożegnałem się z omą i poszukiwałem innego auta
Wybór padł na VW Golfa mk4 1,9 tdi (90km). Auto ma jeździć i być oszczędne
Kilka zdjęć - klik
Pozdrawiam serdecznie,
Damian

Cytat:
2009-02-04 21:28:51, damianw pisze:
Witajcie po długiej przerwie

hello

pikne tydyi - tylko czemu fotki są z drogi na której jest KATEGORYCZNY ZAKAZ RUCHU !? Ojj...! Trzeba uważać, tam nie można wjeżdżać, zakaz jest, droga leśna!!!

Hej
to jeszcze z ogłoszenia są zdjęcia, z racji że pogoda jaka jest widać także swoich jeszcze nie zrobiłem
a i rejestracje też są już inne (czwórka w rejestracji nie koniecznie szczęśliwą cyfrą ) więc w razie "w" wszystko będzie oki
Pozdrawiam

Dziś ładna pogoda to takie małe fotostory:

Wybraliśmy się w las

Nudno tak tylko po bezdrożach się jeździło więc koleżka spróbował sforsować rów i wjebał się konkretnie. Ani w te ani we w tę

Zanurkował aż woda była w kabinie

Jedna G klasa rady nie dawała. Na szczęście porykiwania V8 diesel 6,2L usłyszeli ludzie PATROLujący teren. I dało radę

A jak to na łonie natury bywa widzieliśmy takie stadko

Hmmm...Zacząłem przeglądać ogłoszenia motoryzacyjne

-----------------
Stahu

no proszę

daj znać następnym razem, jakiś motorower się przyłączy

aut ze zdjęć nie kojarzę, więc raczej nie lataliście po "moich" rewirach. A zapraszam, całkiem spory poligon jest niemal pod nosem, przeszkody do wyboru do koloru
Cytat:
2009-02-08 22:10:11, Stahu pisze:
Zacząłem przeglądać ogłoszenia motoryzacyjne

a propos - koledze znudził się Samurai, zdrowy, nieskatowany, niezbyt często spotykana wersja z dachem stalowym - nie cabrio.

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2009-02-08 23:26:53 ]

Cytat:
2009-02-08 23:12:47, 7gsi pisze:
no proszę daj znać następnym razem, jakiś motorower się przyłączy aut ze zdjęć nie kojarzę, więc raczej nie lataliście po "moich" rewirach. A zapraszam, całkiem spory poligon jest niemal pod nosem, przeszkody do wyboru do koloru

niby gdzie taki poligon, bo chce zmienić opony i podnieść "swojego" o jakieś 2"

Cytat:
2009-02-09 00:29:38, Bull_Terrier pisze:
niby gdzie taki poligon, bo chce zmienić opony i podnieść "swojego" o jakieś 2"

prawobrzeże - skraj Puszczy.

zadzwonić, umówić się, będzie wycieczka z atrakcjami

jest duży poligon, strzelnica, stary poligon niemieckich saperów, stare ruskie bunkry, stare niemieckie bunkry, podziemne magazyny amunicyjne niedawno opuszczone przez WP, baza rakietowa nadal z obsadą, jak się nie znudzi można wpaść na budowę S3 lub na naprawdę długie i cholernie strome podjazdy w lesie lub po prostu lasami na jez Binowo. Zakończyć można na "widoku" czyli piaski pod "Panoramą" działające ostatnio jako tor auto / moto / offroad.

to tak na szybko

CO zadzwonić !
Może by tak napisał, to by inni chętnie przyjechali.
Atrakcji u nas jak na lekarstwo

ja proponuje najbliższy weekend n.p. niedziela?

P.S.7gsi dam rade na tych moich oponkach, które właściwe bardziej na tor niż w teren??

Cytat:
2009-02-09 10:49:02, Bull_Terrier pisze:
ja proponuje najbliższy weekend n.p. niedziela? P.S.7gsi dam rade na tych moich oponkach, które właściwe bardziej na tor niż w teren??

więc tak:

najbliższy weekend może być, co prawda mam wizytację ale da się zrobić, chętniej sobota. Pytanie co z pogodą, jesli mam latać na moto to wolę brak deszczu i temp w "+", nawet jeśli to będzie 1-3 stopnie ale w "+". Dlatego ostateczne potwierdzenie terenowego minispota proponuję zrobić w piątek. Jak wyjdzie jakaś kicha z pogodą, mogę wskoczyć do którejś blaszanki i robić za pilota Taka sama propozycja dla reszty niezmotoryzowanej terenowo - Stahu skombinujesz kumpla z amerykanem? a Wiktor może wskoczy do czarnego kiosku ruchu

oponki - relax, tylko dać na 4x4 ew. pompka na zapas i ciśnienie się zmniejszy; jakaś mocna linka czy saperka nie zaszkodzi no i polecam być na 2 auta; trasa na pierwszy raz będzie lajcik, a dla odwaznych pokażę parę w miare bezpiecznych miejsc gdzie można wypróbować maszynki (podjazdy różny kąt i długość, piasek, błocko do wyboru). Na hadcore za pierwszym podejściem absolutnie nie będę prowadził, to się zawsze kończy jakimiś stratami

w takim razie czekam do piątku na potwierdzenie spotu 4x4

P.S. nie ma problemu możemy zabrać w sumie 6 osób na pokład + kierowca czyli ja

Ja ze względów rodzinnych najlepiej żebym weekendy poza domem spędzał, oczywiście razem ze smykiem.
Także jak coś robicie to ja zawsze, wszędzie.

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2009-02-09 17:29:23 ]

Stahu? Będziesz? Jak kolega z gmc?

z mojej strony będzie zielony samurai i duże szanse na L200 albo jeszcze jednego ktm - w zal od pogody

...ktoś jeszcze z 4x4?

GMC powiadasz. Myje się, suszy się, naprawia się Poza tym soboty właściciel ma robocze
Mogę pożyczyć/zabrać czerwonego dla odmiany samuraia, ale to wersja on-road raczej. W ogóle nie wiem jak ta sobota, gości będę miał. Dam znać jeszcze co i jak

-----------------
Stahu

ja postaram się jeszcze dogadać z koleżką z forum jeep.org.pl, może byśmy na koniec jakieś ognisko zrobili?

[ wiadomość edytowana przez: Bull_Terrier dnia 2009-02-09 23:37:49 ]