| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zibik3 LOB NET MEMBER Opel Omega B/sedan Szczecin | 2009-01-28 17:56:16 Antena mocowana na środku dachu na stałe ma większy zysk niż magnesówka, a radio moim zdaniem tu niema większego znaczenia a apropo jak dobraliście długość kabla antenowego. poczytajcie na forum elenody to jest link (http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic79820.html#459419)
a propo stuków to stuka w tylnym zawieszeniu powymieniane już są wszystkie tuleje i poduchy zostały tylko gumy na drążkach stabilizatora. |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-01-30 17:45:17
się spotkamy to chętnie posłucham HAAALOO ! SZCZEEEECINNN !!! Borsk za tydzień, kto się wybiera ? ...Żółty z wrażenia aż popuścił z pod pokrywek |
Stahu LOB WETERAN ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2009-01-30 19:15:17 Do Borska bym się wybrał, ale młody ma przepuklinę łataną w przyszłym tygodniu i nie wiem jak będzie. A jeszcze śwagierka przyjeżdża ze stolycy na weekend swoje urodziny wyprawiać.
no nie wiem, nie wiem... ----------------- Stahu |
zibik3 LOB NET MEMBER Opel Omega B/sedan Szczecin | 2009-01-30 22:27:01 Chętnie bym się wybrał tylko że przepustki nie dostanę.
Mój też popuścił aż świece były kompane w oleju. |
damianw Szczecin | 2009-02-04 21:28:51 Witajcie po długiej przerwie
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich, dawno mnie tu nie było... Jak wiecie pożegnałem się z omą i poszukiwałem innego auta
Wybór padł na VW Golfa mk4 1,9 tdi (90km). Auto ma jeździć i być oszczędne
Kilka zdjęć - klik Pozdrawiam serdecznie, Damian |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-02-05 00:20:38
hello
pikne tydyi - tylko czemu fotki są z drogi na której jest KATEGORYCZNY ZAKAZ RUCHU !? Ojj...! Trzeba uważać, tam nie można wjeżdżać, zakaz jest, droga leśna!!! |
damianw Szczecin | 2009-02-05 09:21:21 Hej
to jeszcze z ogłoszenia są zdjęcia, z racji że pogoda jaka jest widać także swoich jeszcze nie zrobiłem
a i rejestracje też są już inne (czwórka w rejestracji nie koniecznie szczęśliwą cyfrą ) więc w razie "w" wszystko będzie oki
Pozdrawiam |
Stahu LOB WETERAN ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2009-02-08 22:10:11 Dziś ładna pogoda to takie małe fotostory:
Wybraliśmy się w las Nudno tak tylko po bezdrożach się jeździło więc koleżka spróbował sforsować rów i wjebał się konkretnie. Ani w te ani we w tę Zanurkował aż woda była w kabinie Jedna G klasa rady nie dawała. Na szczęście porykiwania V8 diesel 6,2L usłyszeli ludzie PATROLujący teren. I dało radę A jak to na łonie natury bywa widzieliśmy takie stadko Hmmm...Zacząłem przeglądać ogłoszenia motoryzacyjne ----------------- Stahu |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-02-08 23:12:47 no proszę
daj znać następnym razem, jakiś motorower się przyłączy
aut ze zdjęć nie kojarzę, więc raczej nie lataliście po "moich" rewirach. A zapraszam, całkiem spory poligon jest niemal pod nosem, przeszkody do wyboru do koloru
a propos - koledze znudził się Samurai, zdrowy, nieskatowany, niezbyt często spotykana wersja z dachem stalowym - nie cabrio. [ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2009-02-08 23:26:53 ] |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2009-02-09 00:29:38
niby gdzie taki poligon, bo chce zmienić opony i podnieść "swojego" o jakieś 2" |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-02-09 01:37:17
prawobrzeże - skraj Puszczy. zadzwonić, umówić się, będzie wycieczka z atrakcjami
jest duży poligon, strzelnica, stary poligon niemieckich saperów, stare ruskie bunkry, stare niemieckie bunkry, podziemne magazyny amunicyjne niedawno opuszczone przez WP, baza rakietowa nadal z obsadą, jak się nie znudzi można wpaść na budowę S3 lub na naprawdę długie i cholernie strome podjazdy w lesie lub po prostu lasami na jez Binowo. Zakończyć można na "widoku" czyli piaski pod "Panoramą" działające ostatnio jako tor auto / moto / offroad. to tak na szybko |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2009-02-09 06:34:49 CO zadzwonić !
Może by tak napisał, to by inni chętnie przyjechali. Atrakcji u nas jak na lekarstwo ![]() |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2009-02-09 10:49:02 ja proponuje najbliższy weekend n.p. niedziela?
P.S.7gsi dam rade na tych moich oponkach, które właściwe bardziej na tor niż w teren?? |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-02-09 11:21:16
więc tak: najbliższy weekend może być, co prawda mam wizytację ale da się zrobić, chętniej sobota. Pytanie co z pogodą, jesli mam latać na moto to wolę brak deszczu i temp w "+", nawet jeśli to będzie 1-3 stopnie ale w "+". Dlatego ostateczne potwierdzenie terenowego minispota proponuję zrobić w piątek. Jak wyjdzie jakaś kicha z pogodą, mogę wskoczyć do którejś blaszanki i robić za pilota Taka sama propozycja dla reszty niezmotoryzowanej terenowo - Stahu skombinujesz kumpla z amerykanem? a Wiktor może wskoczy do czarnego kiosku ruchu
oponki - relax, tylko dać na 4x4 ew. pompka na zapas i ciśnienie się zmniejszy; jakaś mocna linka czy saperka nie zaszkodzi no i polecam być na 2 auta; trasa na pierwszy raz będzie lajcik, a dla odwaznych pokażę parę w miare bezpiecznych miejsc gdzie można wypróbować maszynki (podjazdy różny kąt i długość, piasek, błocko do wyboru). Na hadcore za pierwszym podejściem absolutnie nie będę prowadził, to się zawsze kończy jakimiś stratami |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2009-02-09 15:39:00 w takim razie czekam do piątku na potwierdzenie spotu 4x4
P.S. nie ma problemu możemy zabrać w sumie 6 osób na pokład + kierowca czyli ja ![]() |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2009-02-09 17:29:04 Ja ze względów rodzinnych najlepiej żebym weekendy poza domem spędzał, oczywiście razem ze smykiem.
Także jak coś robicie to ja zawsze, wszędzie. [ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2009-02-09 17:29:23 ] |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-02-09 20:50:34 Stahu? Będziesz? Jak kolega z gmc?
z mojej strony będzie zielony samurai i duże szanse na L200 albo jeszcze jednego ktm - w zal od pogody
...ktoś jeszcze z 4x4? ![]() |
Stahu LOB WETERAN ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2009-02-09 21:34:53 GMC powiadasz. Myje się, suszy się, naprawia się Poza tym soboty właściciel ma robocze
Mogę pożyczyć/zabrać czerwonego dla odmiany samuraia, ale to wersja on-road raczej. W ogóle nie wiem jak ta sobota, gości będę miał. Dam znać jeszcze co i jak ----------------- Stahu |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2009-02-09 23:23:37 ja postaram się jeszcze dogadać z koleżką z forum jeep.org.pl, może byśmy na koniec jakieś ognisko zrobili? [ wiadomość edytowana przez: Bull_Terrier dnia 2009-02-09 23:37:49 ] |