Filmy, filmiki, videoklipy ... (Stary) - Strona 53

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to jest 51 raz... sorki, no ale mnie taka jazda poprostu rozwaliła
A co do muzyki - nie mam jakichś strasznie jednorodnych upodobań, słucham wszystkiego od Wagnera do Vadera ale ten kawałek jakoś mi nie podszedł.

Wszystko ok, ale jeszcze podłączając sie do dyskusji, to powinieneś Kilerze napisać, że "Olo ten debil powinien się zajebać na jakimś drzewie, bo stwarza zagrożenie drech pier****ny i że będzie jednego kretyna mniej". A jakoś tak nie piszesz. A Tobie ile zdarzyło się jechać po mieście?
Koleś się zabił, bo się przeliczył, ale mnóstwo ludzi tak się przelicza przy mniejszych prędkościach i też giną, a nikt nie wypowiada sie o nich tak jak Ty o tym kolesiu z biemdabliu.
Powodem jego wypadku była tylko częściowo prędkość. Drugą przyczyną był garb, który spowodował oderwanie sie samochodu od nawierzchni. I nie był przyczyną tylko tego wypadku. Jakoś kolega tego gościa zginął przejechany przez dość normalnie jadący samochód, który również wybił się na tym garbie. Tak więc proszę powstrzymaj się troszkę.

Cytat:
2006-04-04 01:23:57, Wujek-Kajtek pisze:
Wszystko ok, ale jeszcze podłączając sie do dyskusji, to powinieneś Kilerze napisać, że "Olo ten debil powinien się zajebać na jakimś drzewie, bo stwarza zagrożenie drech pier****ny i że będzie jednego kretyna mniej". A jakoś tak nie piszesz. A Tobie ile zdarzyło się jechać po mieście? Koleś się zabił, bo się przeliczył, ale mnóstwo ludzi tak się przelicza przy mniejszych prędkościach i też giną, a nikt nie wypowiada sie o nich tak jak Ty o tym kolesiu z biemdabliu. Powodem jego wypadku była tylko częściowo prędkość. Drugą przyczyną był garb, który spowodował oderwanie sie samochodu od nawierzchni. I nie był przyczyną tylko tego wypadku. Jakoś kolega tego gościa zginął przejechany przez dość normalnie jadący samochód, który również wybił się na tym garbie. Tak więc proszę powstrzymaj się troszkę.

choc jeden zrozumial

ciekawe co z nim

Kompilacja wszystkiego co musiaaaaaaaało booooooleć

auto parkowanie

Sory, tamten link jest zły..

Ten jest dobry : HEHEHEHE

Polska?

krecenie procka na 5 GHz

mała zadyma w rosji

Cytat:
2006-04-04 16:46:47, LifeGuard pisze:
ciekawe co z nim

Wydaje mi się że pod sam koniec trochę się ruszał (rękami)

LUDZIE!!!!!!!!!!!! TO MOJA SZKOŁA!!!!!!!!!!!!!!!! ZNAM TYCH GOŚCI (MNIEJ WIECEJ) Z WIDZENIA!!!!!!!!!!!
O JA NIE MOGE!!!!! GIMNAZJUM NR 30 PRZY ULICY SZANAJCY W WARSZAWIE THE BEST

MATERIAŁ

nigdy bym nie pomyslał ze do czegos takiego mogło by dojść!!!
hehe, to moje okolice

I to jest powód do dumy? No ludzie...

no fakt, może troche z tym chwaleniem przesadzilem, heh...

Mój brat małolat też tam chodzi

Cytat:
2006-04-04 17:46:00, LifeGuard pisze:
Polska?

Rosja.

Cytat:
2006-04-04 22:03:18, ya-net pisze:
LUDZIE!!!!!!!!!!!! TO MOJA SZKOŁA!!!!!!!!!!!!!!!! ZNAM TYCH GOŚCI (MNIEJ WIECEJ) Z WIDZENIA!!!!!!!!!!! O JA NIE MOGE!!!!! GIMNAZJUM NR 30 PRZY ULICY SZANAJCY W WARSZAWIE THE BEST MATERIAŁ nigdy bym nie pomyslał ze do czegos takiego mogło by dojść!!! hehe, to moje okolice

Kurwa... tak będzie dopuki rząd nie zrobi czegioś w kierunku bezrobocia, poziomu materialnego społeczeństwa, organizacji młodzieży czasu wolnego etc...

Pracowałem w szkole, ucząc informatyki i stwierdzam, że winę za takie zachowanie ponoszą również pseudo "pedagodzy" i nauczyciele, którzy nie rozmawiają z uczniami o ich problemach....

Cytat:
2006-04-05 12:54:19, Koval_stm pisze:
Kurwa... tak będzie dopuki rząd nie zrobi czegioś w kierunku bezrobocia, poziomu materialnego społeczeństwa, organizacji młodzieży czasu wolnego etc... Pracowałem w szkole, ucząc informatyki i stwierdzam, że winę za takie zachowanie ponoszą również pseudo "pedagodzy" i nauczyciele, którzy nie rozmawiają z uczniami o ich problemach....

Kowal, czy nauczyciel informatyki nie musi znac podstaw ortografii?

z tego co wiem to dopoki pisze sie przez o kreskowane

pozdrawiam

Wredny Mis

Niesamowite umiejętności taneczne klik

Jedzie, jedzie, jedziee.... oooo nie dojechał

KLYYK

Cytat:
2006-04-05 16:02:39, Rys1977 pisze:
Kowal, czy nauczyciel informatyki nie musi znac podstaw ortografii? z tego co wiem to dopoki pisze sie przez o kreskowane pozdrawiam Wredny Mis

Powinien i zna tylko czasem wystąpi literówka.

A czy "Wredny Miś" może w końcu przestać się czepiać i zrobi w końcu coś pożytecznego ??

Krótki film z kierowcą WRC Gigi Gallim. Spójrzcie jak wziął ostatni zakręt - rany, to się nazywa ustawienie auta przed zakrętem
WRUM...
A to wypadek poprzedzony solidnym podbiciem:
Bum
Nie ma to jak dobra opona

wiadomość edytowana przez: CAmaRO dnia 2006-04-08 19:49:31 ]

[ wiadomość edytowana przez: CAmaRO dnia 2006-04-08 19:50:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: CAmaRO dnia 2006-04-08 19:50:43 ]