MotoNews.pl

[RemikGT] styling EVO- Koniec.Pozegnanie z EVO - Strona 54

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
myśle ze juz sie dotarły

spamerzy

POWERTECH PART 3(czyt. 3 zestaw)
stan idealny

Cytat:
2007-12-05 22:01:42, RemikGT pisze:
POWERTECH PART 3(czyt. 3 zestaw) stan idealny

Jeśli Remik piszesz o kolejnym zawiasie, to Ty lepiej kup sobie nowy - wyjdzie taniej i lepiej.

Cytat:
2007-12-05 22:46:29, -OMEN- pisze:
Jeśli Remik piszesz o kolejnym zawiasie, to Ty lepiej kup sobie nowy - wyjdzie taniej i lepiej.

spoko spoko trafił mi się fajny zestawik(dokładnie taki jak mialem z czerwonego truposza) a swoją drogą IC ma zestawy KW chyba ,musze sprawdzić ile po rabacie musiałbym zapłacić, a swoja droga 5 zestaw bede wkładał

a nie lepiej kupic gwint?

Cytat:
2007-12-06 02:50:03, marcinos_rs pisze:
a nie lepiej kupic gwint?

Oczywiście ze lepiej tylko skąd na niego wziąść?dobry gwint to ponad tysiąc złotych,uzywany ,trudno trafic a poza tym obecnie mam zawias w stanie bdb i ten ktry sie trafił tez jest w takim ,a jak zawias jest ok to nawet na zestawie się przyjemnie jezdzi a ze tego powertecha -80-60 znam bo taki miałem bardzo się ucieszyłem z tego ze udało się dorwac całość w takim stanie

Cytat:
2007-12-06 06:52:53, RemikGT pisze:
Oczywiście ze lepiej tylko skąd na niego wziąść?dobry gwint to ponad tysiąc złotych,uzywany ,trudno trafic a poza tym obecnie mam zawias w stanie bdb i ten ktry sie trafił tez jest w takim ,a jak zawias jest ok to nawet na zestawie się przyjemnie jezdzi a ze tego powertecha -80-60 znam bo taki miałem bardzo się ucieszyłem z tego ze udało się dorwac całość w takim stanie

zawsze moze byc przod na glebie na gwincie, a tyl wyzej na sportowym amorku

Cytat:
2007-12-06 15:09:45, marcinos_rs pisze:
zawsze moze byc przod na glebie na gwincie, a tyl wyzej na sportowym amorku

jak pisałem dobry gwint trudno trafić ,a ten zestawik jak pisałem juz miałem kiedys założony lecz uległ uszkodzeniu jadąc na walne(kto był to wie) moje odczucia są takie że zestaw bardzo fajny i mi odpowiadał Faktem jest ze na gwincie nie mialem okazji jezdzić ale póki co bede jezdził dalej na cłym zestawie

i dziś nudząc sie troszkę ruszyłem z pracami nad dolotem i wydechem,pierwsze koty za płoty z kolektorem,w trakcie prac z nim uzupelnione beda pozostałe czesci do układu dolotowego czyli calkowicie zmieniony dolot z blosem (650 zł) oraz reszta wydechu(700 zł)koniec prac planuje na koniec lutergo wtedy udam sie na hamownię i sie okaże co i jak koszta troszke wysokie ale co tam

ale przed modami też chyba masz zamiar jechać na hamownię ??

Cytat:
2007-12-19 20:46:02, mss pisze:
ale przed modami też chyba masz zamiar jechać na hamownię ??

nie, nie mam zamiaru,szkoda mi kasy no chyba że szanowny MMS mi zasponsoruje efekt koncowy jest dla mnie wazny ,byle tylko było powyzej 130 psów i juz bede zadowolony,bo na pewno tylu nie mam obecnie

Cytat:
2007-12-20 08:27:25, RemikGT pisze:
nie, nie mam zamiaru,szkoda mi kasy no chyba że szanowny MMS mi zasponsoruje efekt koncowy jest dla mnie wazny ,byle tylko było powyzej 130 psów i juz bede zadowolony,bo na pewno tylu nie mam obecnie

Remik , ale dla mnie to bez sensu ... skoro robisz mody dolotu i wydechu to dobrze byłoby wiedzieć ile te mody dodały ( lub zabrały koników )

a jak nie będzie miał 130ps po tych modyfikacjach?? zmiewrzysz moc , może pokazać np. 131KM i będziesz szczesliwy. A może prze4d tymi modami silnik miał 135KM ?? Moim zdaniem watro wiedzieć co ma się w garści przed zmianą dolotu i wydechu

Cytat:
2007-12-20 10:59:21, mss pisze:
Remik , ale dla mnie to bez sensu ... skoro robisz mody dolotu i wydechu to dobrze byłoby wiedzieć ile te mody dodały ( lub zabrały koników ) a jak nie będzie miał 130ps po tych modyfikacjach?? zmiewrzysz moc , może pokazać np. 131KM i będziesz szczesliwy. A może prze4d tymi modami silnik miał 135KM ?? Moim zdaniem watro wiedzieć co ma się w garści przed zmianą dolotu i wydechu

kasy póki co nie mam na hamownie,nie mówie ze nie warto jechac ale póki co takiego planu nie ma,moze przed montazem wszystkiegopojade,wiem wiem fajnie jak sie widzi co i jak ,ale hamownia to 122 zl a to jest np przegub który sie konczy,nie mówie ze nie pojade

Cytat:
2007-12-20 11:05:52, RemikGT pisze:
kasy póki co nie mam na hamownie,nie mówie ze nie warto jechac ale póki co takiego planu nie ma,moze przed montazem wszystkiegopojade,wiem wiem fajnie jak sie widzi co i jak ,ale hamownia to 122 zl a to jest np przegub który sie konczy,nie mówie ze nie pojade

Poszukaj tańszej hamowni. Ja płaciłem 50zł za podwójne badanie (Pb i LPG).

Dzis urzelo mnie piekno krajobrazu i zrobiłem kilka fotek oddajacych dwa zjawiska
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
I tak prezentuje sie EVO zima jak to mówi WOJO wiadomo akwamaryna.... oby do wisny a na wiosne kolejne mody ,niestety juz mniej wizualnych, a moze i stety

wszystko by było super gdyby nie ta "machina" którą robisz fotki lepiej by sie prezentowało EVO jakbys fotki robił przyzwoitym aparatem

Cytat:
2007-12-22 13:19:39, fryszard pisze:
wszystko by było super gdyby nie ta "machina" którą robisz fotki lepiej by sie prezentowało EVO jakbys fotki robił przyzwoitym aparatem

jeszcze sie nie dorobiłem za duzo kosztuje utrzymanie tego monstrum np klocki co 19 tys

heheh moze masz zapieczone tłoczki albo naucz sie puszczac hamulec w trakcie jazdy

Cytat:
2007-12-22 13:19:39, fryszard pisze:

frysiu mu poprostu film w aparcie przymarzl albo troszke obiektyw zaparowal

ale przyznac musze ze plener jest piekny