Wątek o tuningu :) - Strona 55

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-04-01 21:46:49, Grzech pisze:
Takie swiatła produkuje Hella, niestety nie do Poloneza. Ale widziałem do Golfa. Jak są wyłączone to się kolorem w ogóle nie odrózniają od nadwozia, a jak działają to jak normalne i równie mocno świecą.

zasada polaryzacji

Cytat:
2005-03-31 16:48:50, Grzech pisze:
Znowu Allegro. Wygląda jakby ze świeżo pomalowanej maski farba spłynęła w czasie jazdy:

widziałem go dzisiaj live na przymorzu-mówię wam miód

no comments...

no tym mnie rozwaliles

toż to qrna centralnie z desek zrobione
buahahahahaha!!!

z desek to jeszcze nie widzialem

ojej koles jest praktyczny...
jedzie na grilla z kumplami i jak zwykle wpada niezapowiedziany i tu sie zaczyna problem bo nie ma miejsc siedzących. No to on mówi "poczekajcie skocze do auta na bagażniku mam jedną ławkę"

albo jak nie maja czym rozpalic grila, to mowi "poczekajcie, zawsze jestem zabezpieczony na takie sytuacje, jutro pojde do lasu, wytne drzewo i zrobie nowy spojler"

No Skodzianka miażdży!!! Brak progów, fele założone odwrotnie (szczerze mówiąc całkiem nieźle to wygląda), piękna dokręcana chyba w najbardziej druciarski sposób końcówka wydechu, a o ławce nawet nie wspominam
PZdr

Czy on nie ma na lewą stronę kół założonych?

hehehe widzicie a wy sie bawicie w poszerzanie felg Przekreczcie je na druga strone, efekt taki sam

efekt bajadera... szkoda ze nie moge tak motyli odwrocic

Boziu.

Z reguły nie wnoszę nic do tego wątlu ale ta skodzina mnie rozwaliła do samych atomów. "Wiejski Tuning" jak sie patrzy - widac od razu, że to robota żniwiarza . Na poskich zadupiach musi toto robić niezłe wrażenie i budzic niekłamany podziw

a to nie pepiki ją tak stjuninkowały?
na szybie ma CZ więc to mozliwe

drewniane dodatki znowu w modzie

Cytat:
2005-04-02 20:27:39, tur pisze:
drewniane dodatki znowu w modzie

Skoro tak twierdzisz.... To przypominam o tym ślicznym autku:

Z opisu wynika, że ten spoiler na prawdę drogi nie był. 6cali drewna + 8 śrubek = niecałe 2 dolary.

Czeski Cieszyn,dzisiaj ok 15,parking pod BILLĄ.....
nie mogłem się oprzeć!:
w dodatku furka jest do sprzedania

null

cinquecento 0,7 z 97 roku Cena do SPOREJ NEGOCJACJI

Cytat:
2005-04-03 19:16:17, LeszekTe pisze:
Czeski Cieszyn,dzisiaj ok 15,parking pod BILLĄ..... nie mogłem się oprzeć!: w dodatku furka jest do sprzedania

Eeee, bywaly gorsze, zderzaki bardzo latwo zmienic na oryginalne i zdjac lotke, a po takiej zmianie juz nie bedzie tak tragicznie...

z małymi wyjątkami podoba mi się ten golfiarz