Cb radio: tu możemy się przywitać - Strona 6.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich zapalencow CB'radia

Wąsnie stałem się szcześliwym posiadaczem CB radyjka, świetna rzecz podróżowanie stało się przyjemniejsze...Zawsze masz kontakt pod reką mopżna pogadać wypytać o droge, ostrzegać innych...
Witam wszystkich serdecznie...

Jestem nowy na tej stronie na radiu od 6lat

Witam! Wlasnie sie zarejestrowalem i uwazam ze to swietne forum rowniez posiadam CB Uniden 520xl i antenke President ML 145 i jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam wszystkich.

[ wiadomość edytowana przez: scorpionn dnia 2006-08-27 00:51:23 ]

Witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem Midlanda 77-114
Tak więc czas na forum CB
Pozdo Paint (a wszczególności ESPEROMANIAKÓW)

Witam wszystkich
wczoraj zamówiłem unidena 510 z hustlerem
nie mogę się doczekać nadejścia przesyłki

w planie miałem 520,ale zdecydowały pieniądze-niby róznica nie duza,ale jest

Góral lub dcnt-jak znajdziecie chwilę czasu to dodajcie mnie do listy klubowej

pzdr

Witam

Od tyg mam CB Cobra 19DX ( moje pierwsze w życiu CB ) , jeżdze dużo bo jakieś 6,5 tyś miesiecznie , jest zajebiste na drodze

Pozdr dla wszystkich Mobilków i Mobilek

witam wszystkich - jestem zielony w sprawach cb i nowy na tym forum - mam pytanie właśnie dostałem od znajomego dwa radia jaws mark 2 i zupełnie nie wiem czy one się do czegoś nadawają - z tyłu pisze 40 channel am a z tego co wyczytałem chyba powinno być fm - ale nie mam o tym pojęcia - może mi ktoś pomóc w kwestii czy te radyjka jest sens wkładać do samochodu - czy trzeba je jakoś przestrajać? czy lepiej kupić flaszkę i miło spędzić czas - dzięki za nieuszczypliwą odpowiedż.hehe

witam wszystkich użytkowników CB.
Od tygodnia posiadam radyjko Midland 1001, jest to moje pierwsze.
Jak na razie jestem zachwycony, tylko wyczytałem że za granicą nie można używać na AM. Co zrobić z tym problemem gdy wyjadę za granicę ????
życzę wszystkim szerokości i przyczepności.

Witam
Bezsensu bylo zakladac nowy temat wiec spytam tutaj bo widze koledzy pala sie do podzielania sie wiedza
Sprawa moze jest smieszna a moze dziwna ale mnie troche irytuje, chodzi mianowicie o to ze jak wlacze cb i nacisne gruche to z samochodu slysze takie dziwne dzwiek taki jak nieraz sie slyszy przy cofaniu jakis samochodow dostawczych, hmm od czego to moze byc ? radio mam podlaczone pod zapalniczke

pozdrawiam

Witam!
Nie mam jeszcze cb radia ale przymierzam się do zakupu
Pozdro!
M.

Witamy młodzież CB
Madzia kup radio i odzywaj się trochę bo miły damski głos łagodzi obyczaje

creatywny - czy CB radio również podłączyłeś do zestrojonej anteny CB a nie tylko do zapalniczki ,

midland1001 - w AM możesz za granicą rozmawiać z polskimi mobilami a z miejscowymi różnie bywa ale zdarza się bo nie każdy ogranicza się do FM.

ironek - AM jest zwyczajową modulacją w Polsce więc radia powinny być OK. Nie znam tego radia więc nie wiem czy działa w częstotliwości CB ale to można łatwo sprawdzić, postaraj się o antenę, podłącz zasilanie i posłuchaj na kanałach czy odbierasz rozmowy. Do samego słuchania bliskich rozmów wystarczy do wyjścia antenowego włożyć kawał drutu ale broń Boże nie naciskaj gruszki (nadawania) bo spalisz radio a szkoda. Najlepiej poproś kogoś kto się na tym zna.

Cytat:
2006-09-12 01:21:34, JerryP pisze:
creatywny - czy CB radio również podłączyłeś do zestrojonej anteny CB a nie tylko do zapalniczki

Widac weekend duzymi krokami sie zbliza kolega humor dobry zalapal popieram ! Ostatnimi czasy problem znikl nie pojawiaja sie juz te dzwieki oby na zawsze
Pozdrawiam "starszego" kolege

Witam, CB jeszcze nie mam ale mam nadzieję, że pomożecie mi w wyboże jak będę miał już jakieś fundusze.

Narazie proszę o rade, ale to w innym temacie

PZDR

Witam wszystkich
Jeszcze nie mam radia ale podjąłem już decyzję o zakupie.

WITAM WSZYSTKICH JESTEM TU NOWY I TROCHE CIEMNY W SPRAWACH CB. WLASNIE OD TYGODNIA JESTEM POSIADACZEM ZESTAWU UNIDENA 520XL+ANTENKA WILSON LITTE WILL.MOZNA POWIEDZIEC ZE DOPIERO ZACZYNAM PRZYGODE Z RADYJKIEM. W RAZIE PROBLEMOW JAKIE BEDE MIAL MAM NADZIEJE ZE POMOŻECIE POZDRAWIAM

To ja też sie przywitam chociaż z opóżnieniem
Radyjko będzie w ciągu miesiąca (albo midland 1001z albo cobra 19 dx jak sie wreszcie zdecyduję

Dobrych i dalekich łączności

Witam wszystkich formumowiczów.
Jestem z forum Espero. Mam Unidenka 520 + magnesówka.

Cześć jeste szczęśliwym posiadaczem radyjka intek m-790 i jakaś taka sympatyczna antenka president.

Pzdr i szerokościi

Cześć jeste szczęśliwym posiadaczem radyjka intek m-790 i jakaś taka sympatyczna antenka president.

Pzdr i szerokościi