Rst wyjechało... Stage 1 - Strona 6.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze na zywo lepiej wyglada, ale na zdjeciu to jakas oswietlona lampkami choinka. Za bardzo i za mocno to sie swieci.

ale obszycia foteli i drzwi masz zajebiste :] gdzie to robiles i ile cie wynioslo jesli mozna wiedziec??

[ wiadomość edytowana przez: Dimitry dnia 2005-10-01 00:59:40 ]

no na zdjęciu świeci za mocno, rzeczywiście jest znacznie lepiej, po prostu super....

BUUUUUURDELOWKA

dobra dobra...

Jezdzilem Tym RSTekiem jako pasazer Wrrr gadajta co chceta ja wim jak to chodzi Wrrrr ZAPIERD***

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

GRUUUBOOO!!!!! autko jest the best!

Choinka Moja pusia pusia narazie skonczyla składanie na silniku który jest już prawie gotowy Miała iść do lakiernika ale miałem wypadek drugim autem w zeszłym tygodniu i mam troche wydatków;/ A na poprawe humoru pochwale sie że kupiłem sobie nową zabawke do nauki driftów

hmmm z automacikiem??? hih a co ona ma pod maseczka??

w automacie?

Spoko spoko automat na sporcie radzi sobie i nie odbiega praktycznie od manuala Koleś ma manuala i nie odczuje sie różnicy... a silniczek to 2,5

Gratulieren
24V ?

baksiu nie zapomnij się pochwalić że to nie pełnowymiarowa seria 3 tylko COMPACT

Micab w ...... juz mam compact nie compact ale kuce sa Jak się skonczy robic to wrzuce normalne zdjecia bo tu nic nie widac i wrzuce foty vectry po najnowszym tuningu by BTT

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

a co z essim!!!!!!!

Silnik się produkuje jak poukładam all to zaczne malować buma to tylko auto ktorym do firmy jezdzic mam spokojnie;D
Rst to inna bajka wogule;D Ale najpierw vectre musze zrobic

hehe... baks.. czujesz się niedoceniony czy co? że z tym compactem wyjechałeś?? żeby to chociaż kwadrat był...

Po so Ci to BMW ? Toz to taki klasyczny dupowoz i to jeszcze bez tylnych drzwi wiec 2 osobowy

Czekam na wiecej zdjec.

Będziesz Miał Wydatek a compakt jest słaby chyba dla ludzi którym w życiu nie poszło i nie stać ich na cupe ESSI GURĄ!!!

K.... 2.5 w compacie to juz nie jest compact tylko bema... i bez zartow juz Hans zaraz Tobie nie pojdzie...!!! Cupa to syf qwa bo co drugi dres taka jezdzi... ja pier... człowiek sie tylko denerwuje... To Essi jest autem dla ludzi którym nie poszło...

Gdzieś w necie znalazłem reklamę firmy poznańskiej, która obszywa skórą w zasadzie wszystko (nie pamiętam nazwy firmy) - koszt obszycia skórą naturalną (tapicerka + boczki + kokpit) średniej wielkości auta to 4 tysiące złotych. Z tego co było napisane to średnia cena bo jej koszt zależy od rodzaju skóry, koloru skóry i stopnia skomplikowania. No ale efekt niesamowity.