Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() wrc126p F&F Wolny Słuchacz :) 126p/Gulf2 WuRCu Wrocław | 2006-05-17 12:17:47 No widzisz ja Swoje Ty swoje z Toba to jest taka jałowa rozmowa.. !! |
![]() CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2006-05-17 12:23:14
no masz racje z tobą nie ma co gadać bo nie masz argumentów jedyny to taki jak już wypowiedziałes i świadczy tylko źle o tobie, ale burak to burak! |
![]() KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2006-05-17 12:50:31 troche mnie nie było a tu prosze takie zmiany... chłopaki wyluzujcie macie priva i inne takie wynalazki.
a teraz o mnie MAM acetylen wiec tłumik na dniach bedzie zrobiony ale puki co troche po podwórku jeździlem w ogole bez tłumika to normalnie wrzask nieopisywalny ale niestety takim po ulicy to chyba nie bardzo. Ktoś wie czy i gdzie można kupić samą pusze od bredy bo rury i tak bede mmysiał inne zmontować?? |
![]() cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2006-05-17 13:58:37 wurc slaby psychicznie jestes skoro cos takiego Cie zirytowalo.. w sumie rzeczowe pytanie. jakbys pojechal po mojej kobiecie w ten sposob i mieszkalibysmy w jednym miescie to juz bys sie w lustrze nie mogl poznac.... jak Ci brakuje rzeczowych argumentow do dyskusji to przemilcz i nie zabieraj glosu bo tylko wychodzi z Ciebie szczeniak i osoba niedojrzala. Do dyskusji tez trzeba dorosnac.
Cechu dasz sobie tak po majtach jezdzic ? |
![]() CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2006-05-17 15:07:24
ale po co ja mam się z nim szarpać? do debila i tak nie trafi, a wydaje mi się że argument pięści jest znikomy , kiedyś myslałem że ma trochę więcej rozumu w głowie, no ale widać sie przeceniłem! ale jeszcze jedna taka krzywa akcja i będę z nim inaczej rozmawiał... [ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-05-17 16:51:56 ] |
![]() Phantii Opel Omega Wrocław | 2006-05-17 17:10:10 mam nadzieje ze to koniec telenoweli a ciag dalszy bedzie na pw, jak macie jakies ale to na solo i wsio przynajmniej atrakcja bedzie a nie przepychanki na forum ![]() |
![]() wrc126p F&F Wolny Słuchacz :) 126p/Gulf2 WuRCu Wrocław | 2006-05-17 18:54:51 Fakt troche mnie ponosło.. !!
no ale co było to bylo.. !! i nie tłumacze sie zeby wyjsc jakos z twarza.... |
![]() Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2006-05-17 19:04:22 Chłopcy, jako ze na tym forum jestem chyba najstarszy stażem (z wrocławiaków). Słuchajcie, motoryzacyjne życie wrocławia nei było zakładane po to zebyście tu pisali, ze komuś sie klucz złamał, ze wstał rano, wysrał sie, zjadł sniadanie itd, itp. A juztymbardziej, żebyście po sobie jeździli, a co gorsze po swoich matkach, żonach czy kochankach.
Wurcu jeśli ty cos komus serwisowałeś to naprawde tej osobie nie zazdroszcze, bo widziałem twoje auto i sorry, ale druciarz jesteś. Takze luz na poślady, jak cos macie to jest gg, jest priv, jest kom, tam sobie takie problemy załatwiajcie. I nie nabijajcie bezsensownych postów. Tu raczej chciałbym widzeć informacje o spotach ekipy wrocławskiej, o kjsach, o jakichs wystawach, imprezach, itd. Jak ktoś bedzie miał cos ciekawego to oczywiście też neich pisze, ale pierdół mi tu nei wypisywać. Pozdrol |
![]() wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2006-05-18 10:08:42 mialby ktos znajomego na stacji przegladow coby przymknal oko na klatke, kubly etc? - prv pls. |
![]() baryla_wroclaw reanault clio 1.8 16 ... wrocław | 2006-05-18 11:03:21 panowie help!!!!!!! potrzebuje 4 tuleje cylindrowe do renault 11 1.4turbo bo mam już silnik rozebrany i sie okazało że 2 peknięte i dlatego turbo buło w wode.jak ktoś wie gdzie moge dostac używki to prosze o pomoc bo nowe to po 360zl z tłokiem i pierscieniami.prosze o info o jakis szrotach do francózów itp. |
Toront Fiat 127 1,3 GT Wroclaw | 2006-05-18 12:37:55 Jak tak wyglada zycie Wroclawia to ja sie albo wyprowadze niedlugo albo zamkne calkiem w garazu i nosa nie wystawie ......
Pozdrawiam |
![]() KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2006-05-19 01:22:09 Wiem że jestem tu małoważny i w ogole ale ponawiam moje pytanko..
a co do ceha i wurca to sie wole nie wypowiadać i tylko wznowić moją jak i innych prośbe o to by takie sprawy poalatwiać na priv tudzież gg albo jak kto woli w 4 czy. Ej Jesion ostatnio byłeś tak blisko myślałem żę lookniesz na moją padake, ale może już w sobote bedzie przegląd uffff i potem może jakoś z górki pujdzie. ![]() |
![]() Phantii Opel Omega Wrocław | 2006-05-19 11:17:08
nikt nie odpowiada bo nie wiedza/nie interesuja ich bisy, wogole watpie zeby byl jakis tlumik szport do bisa i wogole dłubac motor w bisie to porazka |
![]() KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2006-05-19 21:42:11 Twoje zderzaki to porażka. Nie znasz dokładnej historii tej padaczki co dlaczego i po co więc takie komentaże zachowaj dla siebie OK ![]() ![]() ![]() |
![]() Phantii Opel Omega Wrocław | 2006-05-19 23:03:58 heehe zderzakow sie doczepil... zbuduj motor zebys mnie łyknął to wtedy mozesz tak pisac synku ![]() |
![]() CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2006-05-19 23:13:20 no motor phantom ma niezły ![]() ale jestem ciekaw jak tam zbiera się kagita motorek bo w końcu robiony w hainrichu ![]() |
![]() Phantii Opel Omega Wrocław | 2006-05-20 00:11:00 wybiera sie ktos z was do czech na zlot pierdolotów? |