♦LUBELSZCZYZNA♦ - zorganizujmy spocik :)▲& - Strona 60

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=228726&c=11&f=22&orderby=desc&start=0

jedzie ktos na ten jutrzejszy a w zasadzie juz dzisiejszy zlot ???

Siema tu Mendel żyjecie tam jeszcze kto został z klubowiczow. Pozdrawiam Benny co z weselem.

no, w koncu sie odezwales Mendel, zaczynalem sie bac ze nie bede mial czym do slubu jechac i juz planowalem wymiane silnika na szybko w tym Fiacie '77 w bdb stanie, proponuje sie jakos na tygodniu spotkac, rozumiem ze jestes juz w polsce i do sierpnia nie wyjedziesz nigdzie???

a tu dla slepego cos:
http://moto.allegro.pl/item658121085_fiat_124a_niebieski.html

kup sobie na czesci do swojej ladnej co prawda to bardziej 2101 ale do 2103 bardzo podobne

Dzięki za linka Ale swoją drogą niezła masakra z tego auta jest... chyba podziękuję ew same części może luzem, jakby chciał sprzedać, bo całego to już nie

[quote]
2009-06-14 11:46:50, benny_pl pisze:
, rozumiem ze jestes juz w polsce i do sierpnia nie wyjedziesz nigdzie??? a tu dla slepego cos:

oto chodzi ze caly czas jestem za granica a przyjade dopiero w grudniu wiec nie wiem jak to zrobimy.

yyy no to nie bedzie Cie w sierpniu ???

no to marnosc... bede musial cos kombinowac :/

Chętnie bym Ci pomógł, ale w miesiąc się nie wyrobię, choćbym chciał:/ Kiszka że tak wyszło, bo "7" Mendla ładna jest...

Benny sluchaj a moze moj tata mogłby was powozic o ile nie bedzie procowal 1 sierpnia ale to jeszcze sprawdze.

no moze jak najbardziej byle Ladna byla sprawna no i caly dzien musi miec wolny... no bo to z rana trzeba tam pozaczepiac te wstazeczki i inne pierdolki zeby na 16 sie wyrobic... a nawet wczesniej.. to pogadaj z ojcem... bo teraz ciezko mi cos wymyslec :/

Mendel daj jakis nr tel czy cos do Twojego ojca zeby z nim uzgodnic bo coraz mniej czasu jest!

Lubelska group-może spotek? Czekam na odzew i propozycje terminu... Pozdrawiam.

Następna sobota (1. sierpnia) może być? Po południu? Benny ma ślub tego dnia, więc możnaby złożyć chłopakowi życzenia pod kościołem z okazji ubezwłasnowolnienia a potem skoczyć nad Zalew np z grillem. Albo pod zamek i bez grilla Odzywać się

[quote]
2009-06-24 02:32:07, benny_pl pisze:
Mendel daj jakis nr tel czy cos do Twojego ojca zeby z nim uzgodnic bo coraz mniej czasu jest!

Benny sorki ale jak pech to pech raz że tata pracuje 1 sierpnia a dwa ze własnie dzis padla pompka paliwa a ktorej wymienic ojciec na tygodniu nie ma czasu. Mam nadzieje że masz cos zastepczego .Pozdro. gdybym tylko byl w Polsce to ochoczo zawiózłbym was do slubu.

Heh, widzę, że chyba nikt z lubelskiej nie zagląda na forum... Trudno...

hehe "z okazji ubezwłasnowolnienia"
slepy nie łódź sie tu prawie nikogo juz niema, ludzie nakupili jakies zagraniczne szroty i nie zagladaja... smutne ale jak by tak nie bylo to by bylo tak pieknie jak kiedys tyle polskich i ogolnie z RWPG samochodw by jezdzilo a nie same swetry czy szrotowate ople... ja tam jestem i bede wierny marce (FIAT, z ktorego w koncu Lada sie wywodzi),
no poza tym ludzie tez maja swoje zycie i wiadomo ciezko z czasem... sam tez zadko mam czas podlubac a co dopiero na spoty..

a co do Ciebie Mendel to troche hamsko ze tak pozno powiedziales... no ale juz mniejsza z tym bo po wielu poszukiwaniach i rozmysleniach i dzwonieniach mamy Warszawe 224 (mial byc Fiat klasyk ale Ania wynalazla Warszawe) tyle ze oczywiscie nie za darmo... coz..

co do spotu to jesli nawet bedzie na nim wiecej jak jedna osoba to ja i tak nie przyjade z oczywistych wzgledow ;P hehe

pozdrawiam

Benny wszystkiego najlepszego z okazji nowej drogi życia i najszerszych drog do podróżowania twoim fiatem we dwoje.. co do łady no coments wyslalem ci maila 25.06 z informacja że nici z tego i sam wczesniej podsunołem pomysł z moim tata chcialem dobrze ale nie bede sie teraz tłumaczył i uwazam że nie było to chamskie. pozdrawiam.

dzieki bardzo i mniejsza o wiekszosc wazne ze sie wszystko udalo

[quote]
2009-09-05 09:20:59, benny_pl pisze:
dzieki bardzo i mniejsza o wiekszosc wazne ze sie wszystko udalo
I oto chodzi bo cos mi sie wydaje że jak dojcie do lubelskiego spotu to bedzie na nim twoj fiat i moja łada takie samochodowe małżenstwo . Pozdro wieczny studencie heheh to nawet pasuje do ciebie bo odkad cie znam to ty studiujesz i studiujesz nie tylko budowe fiata.

tylko kiedy do niego dojdzie...

slepy, a jak tam rekonstrukcja Twojej Ladnej ??

Rekonstrukcja narazie stoi i raczkuje Brak kasy na takie wydatki mnie dobija Ustawimy się mo ze jakoś, to sam zobaczysz-zapraszam do siebie a jak przywieziesz ze sobą migomat, to Cię przywitam z otwartymi ramionami i flaszką czegoś dobrego Nie mam dostępu do takiego urządzenia. Żeby nie było off topic-może właśnie jakiegoś spota machniemy, co? Jest tu jeszcvze ktoś z okolic Chełma lub Lublina? Haalooo-zapraszamy na spota. Trzeba się umówić następny weekend powiedzmy na darmowym parkingu pod Leclerkiem na Turystycznej LUDZIE-POKAŻCIE SIĘ!! Niech Lublin zobaczy, że Lady żyją!! Niedziela, godzina 16:00. Kto żyw, niech dołączy Pozdrawiam leniwców