| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-08-09 16:28:51 I juz pierwsza część urlopu za mną. W sumie przez tydzień zrobiłam Esperakiem 1862 km, naturalnie na full załadowany bagażami i z pełnym przebiegiem zajętych miejscówek,,,,czasem nawet zdarzyło się jeździć w szóstkę. Znajomi nie wierzyli w możliwości Esperaczka, i rozczarowali się bardzo miło
Spalanie na trasie wyszło między 10 a 11 gazu, i ten fakt takiego obłożenia wozu jeszcze milej mnie zaskoczył. |
Caroline Ford Mondeo Łódź | 2005-08-09 22:14:13 Oki, to terrrrra ja
Zapraszam do krótkiej relacji z naszych niezapomnianych he, he) wakacji
Witamy w Swarzewie, do morza daleko ale błoga cisza pozwala odpocząć od rzeczywistości, pracy i zmartwień
Był zwykły pogodny dzień i zapowiadał się naprawdę miło ...
... do chili gdy naszym oczom ukazało się to:
I zaczęły się wywody ...
I padły magiczne słowa "Ja kcem takiego! "
Najprawdziwszy "płakuś" pod słońcem
Oczyma wyobraźni widziałam Go zrywającego się do biegu, wskakującego za kółko i uciekającego z piskiem opon ...
A po chwili wizja się zmieniła, DeeJay za kratkami
"To może chociaż takie coś?" - te słowa wyrwały mnie z zadumy ...
A tuż po nich padły następne - "Nie to nie!" i wielki foch
Tłumaczyłam najdelikatniej jak mogłam ...
Ale stał jak zaklęty wpatrzony nadal w ten "złom".
Od argumentacji zaschło mi w gardle ...
DeeJay poszedł odreagować
Rozumiejąc jego sytuację kupiłam "to" i jak widać bardzo był zadowolony
A ponieważ zrobiło mu się głupio zaprosił mnie na obiad który sam przygotował z dopiero co zebranych w polu ziemniaczków
Miło było ...
Popołudnie mielismy spędzić wspólnie z "hersztami" z klubu
Zatem podziwiając okoliczne widoki i cuda natury oczekiwaliśmy ich przybycia ...
Nawet pies zmęczył się ciągłym oczekiwaniem, a nam nogi powoli wchodziły w cztery litery
Już mieliśmy ochotę zaprosić "kumpla" by podziękował im za długie oczekiwanie ...
Ale wtedy pojawili się i wszelkie wyrzuty odeszły w niepamięć
Trudne dyskusje i pamiątkowe zdjątka ...
Cóż cola jak się okazuje czasami działa lepiej od piwa
I wszyscy razem
DeeJay na wyjeździe zawarł nową przyjaźń, zatem doradzam następnym razem się nie spóxniać hehehe
To na tyle, wielkie dzienx za spotkanie, było supio. Buziaczki i pozdrowionka |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-08-09 23:00:08 Mega foty
Mina idioty wyszła mi idealnie
Dzięki |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2005-08-09 23:26:31 Jesteś!!!! Czy ktoś może to pozmniejszać
Matko kochana!!
No spotkanie faktycznie super! Jak ja bym chciał tam z Wami być
Opisy jak zwykle klasa! Carola jesteś Thebesciarą ![]() |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-08-09 23:40:20 Caroline fotorelacja the best Ubawiłam się niesamowicie. Superancko opisane, ale rozmiar zdjęć też zabójczy Pogratulować poetyckiego pomysła |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-08-10 00:01:57 ...super fotorelacja ! ... .
......tylko cholernie długoooooooooooo się męczyłem z jej czytaniem
.......ZLITUJCIE się Modery !!...zmniejszcie te FOTY ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-10 06:48:15
Super... ja w 60% widzę czyjeś prywatne zdjęcia facjat. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-08-10 06:55:47
|
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-08-16 16:13:13 No i w końcu na mnie przyszło zobaczyć nasz wielki akwen. Od jutra w Łebie 10 days. Nareszcie urlop ![]() ![]() ![]() |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-08-17 11:05:54 obys miał pogode bo mnie i kiniusiu oraz wolfowi ona chyba niedopisała |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-17 11:08:16
Obyś... bo jak już gdzieś pisałem Polska nie jest krajem letniego wypoczynku. |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-08-17 11:25:57 hmm czy ja wiem??2 lata pod rzad jak byłem nad morzem to miałem piekna pogode codzienie 30 C =)wiec narzekac niemozna było:]a w tym roku to jedna wielka LIPA |
Wolf_Gliwice Photo Story Master Espero 1,8 CD LPG Gliwice | 2005-08-22 09:28:14 Witam Wszystkich!!!
Właśnie wróciłem z pieknego Bałtyku i powiem Wam, że było super!!! Pogoda na 80 % dopisała, miałem przyjemność spotkać Kingę, mieszkałem w jednym domu z Adasiem /AZUK/ i było odlotowo. Mam zdjecia, ale cholera nie wiem jak je wkleić, musze poczytać... |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-08-27 00:14:46 No i ja również wróciłem, pogoda była super. Niestety ani jednego klubowego Esperaka nie trafiłem Szkoda tylko, że w drodze nad morze jakiś baran jadący z przeciwka o mało nie urwał mi lusterka bo się trąciliśmy nimi jak najechał na mój pas ruchu!!! Skończyło się na połamanej obudowie Gdzie ja teraz taką starą spiczastą obudowę do lusterka starego modelu dostanę??? Buuuu. |
Wolf_Gliwice Photo Story Master Espero 1,8 CD LPG Gliwice | 2006-07-20 08:17:07 Witam Wszystkich Serdecznie!
"odgrzałem" zeszłoroczny post, bo jego tematyka robi się coraz bardziej aktualna. Otóż, od 31.07 będę we Władysławowie u gospodarzy, których już wysławiałem pod niebiosa z powodu warunków, atmosfery i cen. czy ktośc z Was będzie w pobliżu? Chętnie spotkam się ze starymi znajomymi a jeszcze chętniej poznam nowych. Pozdrawiam i wszystkim zyczę szerokiej drogi. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-07-20 08:26:04 No co Ty. Nie dość, że kurew*ko daleko, to jeszcze cholernie drogo. |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-07-20 09:12:12 Ja będę od dziś do poniedziałku w Ustce...
Pozdr. P. |
AdamZuk NissanAlmera Białystok | 2006-07-23 13:36:29 Marek , życzę dobrej pogody i żeby nie musiało ,,przecierać się''
Właśnie wróciłem z Łeby, która kosztowała 2 tyle co Strzelno a zadowoleni jestemy 2 razy mniej jak po pobycie w Strzelnie. Wniosek- Strzelno jest 4 razy lepsze niż Łeba. Pozdrawiam. W drodze powrotnej zatrzymaliśmy się w Toruniu było ciekawiej niż w Gdańsku, polecam. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-07-23 14:00:47 A wczoraj w Uwadze ostrzegali przed nadmorskimi "kurortami" |