MotoNews.pl

Sprzedam/Kupie/Zamienie - Strona 7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam 4 felgi stalowe z seja, 5 cali. Felgi proste, nie biją, jedna miała trochę przygięty rant , ale już wszystko ok- zrobione w warsztacie. Aktualnie nie są już tak śnieżnobiałe jak na fotce, ale ciągle dobrze się prezentują .Cena 120 do negocjacji. Odbiór osobisty

felgi

[ wiadomość edytowana przez: Adam_Tychy dnia 2006-07-08 19:57:11 ]

Moze komus potrzebne czesci do silnika 1108?

1. Głowica kompletna z termostatem i czujnikiem temperatury - 110 pln
lub osobno 60 walek, 60 glowica z zaworami,termost., czujnikiem.

2. Kolektor ssacy z czujnikiem temperatury i kompletna przepustnica z czujnikami + mikser do gazu - 110 pln
lub osobno - kolektor 30, przepustnica 80, mikser 10

3. Komp seryjny do 1.1 spi 150 pln.

4. Obudowe powietrza wraz z filtrem, ktory przejechal ~2000kkm. 50 pln
Brakuje jednej klamry do zamykania obudowy, ale w sklepie widzialem po 4,50

Czesci maja przejezdzone 157kkm, z czego ostatnie 14-15kkm na gazie. Wszystko w pelni sprawne wyciagniete z mojego auta.

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-07-10 19:18:35 ]

Kupię łącznik elastyczny wydechu (tzw. siatka) do cc 1100 czyli do wspawania. Może być ewentualnie siatka razem z tłumikiem środkowym. Jeżeli ktoś posiada takie coś w dobrym stanie i przyzwoitej cenie to walić jak w dym.

I jeszcze jedna kwestia. Czy można kupić taki łącznik ale wzmacniany?? W sumie nie słuszałem nigdy o czymś takim ale w ciągu roku wymieniam już czwarty i zaczyna mnie to wkurzać

Adam pomysl nad utwardzeniem poduszek silnika, bo widocznie za bardzo sie buja i przez to plecionka szybko pada.

Cytat:
2006-07-10 12:42:01, bart322 pisze:
Moze komus potrzebne czesci do silnika 1108? 1. Głowica kompletna z termostatem i czujnikiem temperatury - 110 pln lub osobno 60 walek, 60 glowica z zaworami,termost., czujnikiem. 2. Kolektor ssacy z czujnikiem temperatury i kompletna przepustnica z czujnikami + mikser do gazu - 110 pln lub osobno - kolektor 30, przepustnica 80, mikser 10 3. Komp seryjny do 1.1 spi 150 pln. 4. Obudowe powietrza wraz z filtrem, ktory przejechal ~2000kkm. 50 pln Brakuje jednej klamry do zamykania obudowy, ale w sklepie widzialem po 4,50 Czesci maja przejezdzone 157kkm, z czego ostatnie 14-15kkm na gazie. Wszystko w pelni sprawne wyciagniete z mojego auta. [ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-07-10 19:18:35 ]

Glowica sprzedana,
reszta tutaj

OPONY

LATO : DEBICA TERSUS, 2 bardziej zużyte, 2 mniej ale do jazdy się jeszcze nadają , cena 45 zeta do negocjacji........ po negocjacjach 40 zeta ,
oponki letnie

i ZIMOWE: DEBICA FRIGO stan ideał 2 minimalnie bardziej zdarte, widac jescze fabryczne paski na oponach przjechaly w zimę góra 3000 km, felgi delkiatna korozja na lakierze ale tez nie na wszystkich, bieznik ideał, cała masa, żadnych bąbli niczego, całość wyważona cena 250 zeta

zimowki

do odbioru centrum Katowic
kontakt
GG:5296417
tsrally@tlen.pl
nie odpisuje na forum

Cytat:
2006-07-10 12:42:01, bart322 pisze:
Moze komus potrzebne czesci do silnika 1108? 1. Głowica kompletna z termostatem i czujnikiem temperatury - 110 pln lub osobno 60 walek, 60 glowica z zaworami,termost., czujnikiem. 2. Kolektor ssacy z czujnikiem temperatury i kompletna przepustnica z czujnikami + mikser do gazu - 110 pln lub osobno - kolektor 30, przepustnica 80, mikser 10 3. Komp seryjny do 1.1 spi 150 pln. 4. Obudowe powietrza wraz z filtrem, ktory przejechal ~2000kkm. 50 pln Brakuje jednej klamry do zamykania obudowy, ale w sklepie widzialem po 4,50 Czesci maja przejezdzone 157kkm, z czego ostatnie 14-15kkm na gazie. Wszystko w pelni sprawne wyciagniete z mojego auta. [ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-07-10 19:18:35 ]

Zostala mi ta obudowa z filtrem - tanio puszcze

sprzedam 3 koła zamachowe kazde o innej wadze
cena 50złza wszystko

Oponki uzywane, 2 w stanie lepszym, 2 w gorszym.
Po mierzeniu suwmiarka wyglada to tak:
2 lepsze maja 4,5-5mm glebokosci na srodku i 2-2,5mm na brzegach,
2 gorsze maja 2,5-3mm na srodku i 1,5-2mm na brzegach.
Fotka tych lepszych:
img235.imageshack.us/img235/201/img4096ib6.jpg
Cena 160pln/4szt albo 110 za 2 lepsze, 70 za 2 gorsze. Przesylka tylko po wplacie na konto - 21pln za przesylke 2 szt.
Mozliwy odbior osobisty w Krakowie badz Tychach.
Opony mam jeszcze na aucie, sciagam je w ciagu kilku najblizszych dni.

sprzedam kompletny silnik 1,2 na pełnej szprycy z ibizyI.idealny na swapa w bdb stanie-bujał ibize do 200km.nominalna moc 71km.
długość bloku około 47cm z osłoną paska włącznie.do tego wszystko co potrzebne np wiązka,komp,przepływomierz,cewka,pompa paliwa,szyna paliwowa,łapy, skrzynia 5gear, nawet jeśli kogoś interesuje zawias z tarczami,wahacze itp itd. jeszcze istnieje możliwość odpalenia!!!

wszelkie informacje pod numerem kom: 512704809
lub na gg od 9,00 do 17,00 6462195
jak kogoś interesują to mam czerwone 2 calowe shroty 2 sztuki-100 za komplet

[ wiadomość edytowana przez: j-s-m dnia 2006-08-10 13:01:52 ]

Mam do sprzedania 2 sztuki opon Kormoran Impulser w rozmiarze 145/70r13. Jakiś czas leżały więc sa miejscami troche sparciałe. Bieżnik ok 2mm do TWI.
Cena: 40zł.

Witam. Chetnei kupie felgi 12 do malcuha tylko ze poszerzane jakby ktos miał albo posaidał namairy na kogos kto ma albo gdzie take dostac to ebde bardzo wdzieczny o informacje. Pozdro

sprzedam silnik 1,2 system porsche z ibizy I na pełnej szprycy idealny do swapa + wszystko do podłaczenia-wiązka, centralki, przepływomierz, pompa iotp itd + wile innych cvzęści
tel. 510614217

Do sprzedania:
Citroen AX 1,0 rocznik `95 przebieg 130 000 km stan dobry, wnętrze zadbane.

Kontakt 665 834 058

jak w temacie- sprzedam mojego maluszka 650ccm w całości- za 650zł , fotki w profilu:

lub na części:

1)- autko bez alu felg, na 4x 12" białych nie pokrzywionych felgach i zimówkach (2 przednie nowe dębice frigo, 2 tylnie dwuletnie markgumy - bieznik jak w profil-Inga),
(za same koła z oponami chce 160pln)

2)wnętrze
- 1 kubełek starszego typu (klasyczny) obszyty białym skajem, bez przelotek na pasy, bardzo wygodny (włokno szklane)- 110pln
- 1 zwykły lotnik-30pln
-licznik el-
-kierownica sportowa 4 ramienna raid 33cm z nabą (150pln)
-brak tapicerki
-dorzucam tylnie kanapy

3) Silnik (osobno-300pln)
-silnik na wałku ireco 4 obrobiona głowica, poprawiony dolot, jednostka praktycznie bezawaryjna, serwisowany na bierząco (olej co 8tys. km zmieniany) gażnik dłubnięty, obecnie zestrojony na tryb oszczędny (na skrzynce z Bisa 4,7l przy sredniej predkosci 80-90km/h) ale i tak jest dość mocny (dysza 120/190, wolne obr. - 0,50 niedawno wymienione dysze na nowe, także wszystkie uszczelki i ośka przepustnicy (oczywiście poprawiony dyfuzor, z rozpylaczem itd)
wystarczy założyć do gaźnika rurke f8, dysze 130/190 i brede- auto wtedy pokazuje swoje pazurki- konkurencyjne na KJS
-nowy seryjny tłumik aluminizowany lekko odetkany z naspawaną końcówką (tekla niedawno sie rozsypała)

-seryjna sprawna skrzynia biegów(70pln)

4)Karoseria (w październiku kończy się przegląd)
- praktycznie całe auto bez silnika skrzyni i wnetrza, karoseria z klapami z tworzywa, drzwiami, szybami, światłami wiązką el. , seryjnym zawieszeniem, zderzakami Fl, bez amorów, z bakiem, nowym ukł. hamulcowym (nowe: wszystkie przewody włącznie z gumowymi, cylinderek przedni, 2 cyl. tylnie, przednie bębny ham. tylnie rozpieraki, wszystkie szczeki, przednia tarcza kotwiczna, wachacz. całosc wymieniono w przeciagu ost. 3 miesiecy ) całosc kosztuje 200pln,
za samą karoserię tylko z drzwiami i szybami oraz wiązką i tylnimi swiatłami a takze szczatkowym zawieszeniem, chce 100pln

jak widać, z wierzchu fiat nawet niezły jak na 17 letnie auto, prawy próg wymieniony, podłoga od progu do tunelu takze wymieniona, niestety lakier niezbyt dobrej jakości (gdzieniegdzie zacieki, poprzedni lakiernik spieprzył sprawe )

do zrobienia:
do poleczenia lub wymiany belka przednia (mocowanie resoru i wahaczy), poleczenie ścianki grodziowej, do wymiany 3 wzmocnienia wzdłużne pod podłogą bagażnika, poprzeczny profil zamkniety pod przednią częścią kokpitu, tylnia częśc malucha raczej w dobrym stanie.
lekko pogniecione drzwi pasażera, zamykają sie dobrze, wystarczy naprawa blacharska.

klapa przednia (80pln) na zapinkach i tylnia(110pln) na zapinkach, obie z laminatu- jak w profilu
wszystkie szyby, tylnie boczne uchylane, w drzwiach boczki z lekkiego tworzywa, seryjne szyby.

resor BMT Orzesze robiony na zamówienie- 100pln

do całego samochodu dorzucam całą masę skarbów, także 2 chromowane zderzaczki przedni w stanie prawie bdb, (tzn niepokrzywiony, kpl. mocowanie, chrom do regeneracji, bo ruda zaczyna sie pojawiac)
tylni zderzak troche lepszy stan chromu, ale pokrzywiony, kpl mocowania, oryginalne podswietlanie tabl. rej., cała gama czesci do silnika 650, przedniego zawieszenia, karoseryjne itp.

jak cos to na priva, lub
tel. : 662289278
gg: 7975834
mail: rallydesign@ vp.pl

qbełek zarezerwowany na razie...

Sprzedam pasy szelkowe 2 calowe z centralna klamra, stan, kolor jak na fotce. Cena 150 zł. Ogłoszenie wystawiam grzecznościowo, sprzedjący: Jacek Koselski (Tychy) tel. 608 597 094

Biało/czerwony
Rok produkcji 1996, benzyna + gaz (mikser strumieniowy)
Przebieg ~163 tys. km i ciągle rośnie
Ubezpieczenie do 22.12.2006, przegląd do 11.02.2007
Spalanie:
- benzyna – nie wiem
- LPG – 6,7 trasa; 8,3 miasto

Silnik: dół 1.1, góra 1.2 MPI (głowica, kolektor ssący, wtryski, przepustnica), głowica lekko zdłubana , stożek z dolotem zimnego powietrza.
Przy przebiegu 148kkm wymienione:
- tarcze hamulcowe (brembo max)
- klocki (ferodo premier)
- szczęki (ferodo premier)
- cylinderki hamulcowe
- będny
- a ostatnio rozpieraki i linka

Góra z 1.2 założona przy przebiegu 158kkm, przy okazji wymieniono:
- olej z filtrem
- uszczelka wału korbowego od strony skrzyni
- docisk + tarcza sprzęgła (valeo)
- pasek rozrządu z rolką (gates)
- uszczelniacze zaworowe
- termostat

Środek:
- 2 kubły speed II
- kierownica MJM z dłuuugą nabą
- tylne fotele

Zawieszenie:
- amortyzatory omp z regulacją twardości - rozbieralne (bądź seria)
- sprężyny weitec (bądź utwardzane)
- obspawana tylna belka
- szpilki
- dystanse
Wydech przelotowy fi 46 + tłumik z 125p na końcu.

Koła:
- rekiny 5,5” ET 18 + Fulda Carat Assuro 175/50/13 – dużo bieżnika
- seryjne 5” + zimówki (2szt. dębica frigo, 2szt.jakieśtam) dużo bieżnika

Cena zależy od wyposażenia (zawieszenie, koła) i wynosi:
5000 pln

Kontakt:
gg 4657962
tel 602612913
mail bart322@wp.pl

Fotki:
img221.imageshack.us/my.php?image=foto108fl2.jpg
img204.imageshack.us/my.php?image=12srs172js4.jpg
img204.imageshack.us/my.php?image=sany1105rz6.jpg

Witam, sprzedam 2 oponki są fabrycznie nowe, jeszcze z naklejkami, choć troche starawe (rok produkcji)- ale guma jest w idealnym stanie, bez mikropekniec, nie jest twarda, były przechowywane w suchym, chłodnym i ciemnym pomieszczeniu- są to DUNLOP SP-SPORT 205/60 R15 91V
cena jaka mnie interesuje to 300pln za obie

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-09-30 13:06:07 ]

SPRZEDAM kompresor 50l

kompresor nie uzywany zbyt czesto, 50l, sprawny, wszystko działa. jak na fotkach. jest od mojego znajomego, który wyjezdza z kraju. Dodam tylko ze kompresor jest wystarczający aby polakierowac nim sprawnie auto, (wiem, bo mam ten sam )

cena- 350pln, dostepny w Mikołowie