MotoNews.pl

[kjs] SRS Gliwice 7 Stycznia 2006. - Strona 7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no całkiem ciekawy ale bardziej mi do gustu przypadły te nie oficjalne

Całkiem fajny ten klip(bardzo fajny podkład muzyczny zapodali), ale dla mnie i tak najlepszy jest filmik z 10 SRSa!

tylko jedno ujecie z fiaciorem.... nie podoba mi sie ten klip

fajny klip- najlepszy wg. mnie z 11SRSa, przede wszystkim dlatego ze jestem tam az w 2 ujeciach (pierwsze- jak na radanie wykreciłem bąka po którym nie dało sie z miejsca przez nast. kilkanascie sekund ruszyc, adrugi - kiedy na drugim osirze nagle "wypluło" auto z zakretu i "broniłem czestochowy" )
a poza tym takze dlatego ze zrobiony jest z "jajem" swietnie chłopaki zgrali podkład muzyczny z pakowaniem załóg raz poraz w zaspy
nawet napisy koncowe były ciekawe
ale racja filmik z 10SRS był chyba najlepszy

Najlepszy to był z IX SRSa... muza była fajna i Zastavka na dachu i w ogóle... ale ten też fajny (a też jesteśmy jak pakujemy w zaspe hehe)

Tutaj jest klip z 8 SRS podobno nie publikowany wcześniej. Fajnie zrobiony...czarnmego kanta mar'a widać.

http://212.87.224.138/~tomski/klipy/8srs_wawro.avi

teraz juz wierze czemu ludzie mowia ze mam brzydki samochod. _Nigdzie_ go nie ma na filmach, a w zdjeciach jest chyba najrzadszy

Cytat:
wojtas7
Wysłany: 2006-02-06 20:50:14

teraz juz wierze czemu ludzie mowia ze mam brzydki samochod. _Nigdzie_ go nie ma na filmach, a w zdjeciach jest chyba najrzadszy

Heh a może zapodaj mu nowy lakier??
do tego jeszcze jakies alufele i....
powinno wystarczyc!!

Klip bardzo fajny . Może mi ktoś napisać co to jest za utwór w klipie 9 SRS-a bo mi się spodobał.

Pozdrawiam

Cytat:
piot21
Wysłany: 2006-02-07 09:17:07

Klip bardzo fajny . Może mi ktoś napisać co to jest za utwór w klipie 9 SRS-a bo mi się spodobał.

Pozdrawiam

Zobacz klip jeszcze raz...
pod ekranem na koniec klipu powinien być napisany tytuł i wykonawca utworu...
przynajmniej w wiekszosci klpiów WFO wytrzeszcz tak jest
pozdro

Cytat:
2006-02-06 09:56:16, dooh pisze:
Tutaj jest klip z 8 SRS podobno nie publikowany wcześniej. Fajnie zrobiony...czarnmego kanta mar'a widać.

mnie też widać ... na drzewie

Cytat:
2006-02-07 09:59:24, HNT pisze:
Zobacz klip jeszcze raz... pod ekranem na koniec klipu powinien być napisany tytuł i wykonawca utworu... przynajmniej w wiekszosci klpiów WFO wytrzeszcz tak jest pozdro

Patrzyłem ale akurat w tym klipie którego posiadam, nie jest napisany wykonawca utworu.
Może ktoś jednka wie co to za utwór?

Klipy są świetne - zarówno z 11-tej jak i 8-ej edycji. Jak nigdy jestem w kilku miejscach i nawet udało się uchwycić wszystkie większe podknięcia