[s] drzwi laminat 126p - Strona 7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja też bym się pisał tak jak już nie raz wspominałem. Drzwi P+L strona FL

Jestem zainteresowany maską i klapą do EL.
Drzwi również(pod EL) , ale najpierw chciałbym zobaczyć jakiej jakości są prace tego wykonawcy.

nie jest tajemnica kto to robi, więc:
moto.allegro.pl/zestaw-lekka-maska-klapa-z-laminatu-bmw-e30-drift-i1391701737.html

jakby na to nie patrzeć, 100km w strone dużo nie jest, zawsze można zawieść drzwi, wytłumaczyć jak ma być zrobione, bo najtrudniejszy jest rejon zamka drzwi do wykonania.

Zanim ktokolwiek zacząłby "producenta" męczyć pytaniami, warto byłoby tutaj coś ustalić...

ja napewno chciałbym drzwi oczywiście FL...

[ wiadomość edytowana przez: makkus dnia 2011-01-02 13:45:55 ]

Cytat:
http://moto.allegro.pl/zestaw-lekka-maska-klapa-z-laminatu-bmw-e30-drift-i1391701737.html

Link nie trybi / bez null na końcu już działa

[ wiadomość edytowana przez: Biwciu dnia 2011-01-02 13:39:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: Biwciu dnia 2011-01-02 13:44:21 ]

Cytat:
2011-01-02 13:21:33, makkus pisze:
nie jest tajemnica kto to robi, więc: moto.allegro.pl/zestaw-lekka-maska-klapa-z-laminatu-bmw-e30-drift-i1391701737.html jakby na to nie patrzeć, 100km w strone dużo nie jest, zawsze można zawieść drzwi, wytłumaczyć jak ma być zrobione, bo najtrudniejszy jest rejon zamka drzwi do wykonania. Zanim ktokolwiek zacząłby "producenta" męczyć pytaniami, warto byłoby tutaj coś ustalić... ja napewno chciałbym drzwi oczywiście FL... [ wiadomość edytowana przez: makkus dnia 2011-01-02 13:45:55 ]

Makkus - rozmawiałeś z gościem już czy się podejmie takiego tematu? Ja bym od tego zaczął żeby uniknąć bicia piany przez kolejnych kilka stron wątku

tak, pisałem...
Cytat:
Witam-zawsze najdroższa jest pierwsza sztuka ponieważ trzeba wykonac
forme - jestem w stanie podjąć sie tego ale :
-musze miec na wzór pańską maske/drzwi - muszą byc one w stanie
idealny,bez zdzy,bez szpachli,nie bite itd.
-pierwsza sztuka maski to około 500zł nastepne po 250zł - z drzwiami to
samo.

rozsądnym wyjsciem było by sie zebrac w kilka osób i złozyc na kilka
sztuk - wtedy ta pierwsza sie rozbije na kilka osób i wyjdzie taniej - tak
zrobili użytkownicy fiata cupe...

z poważaniem noelnx

w tym tygodniu chce pomalować rzeczy do e30 podkładem, póżniej założyć na auto i na terenie krakowa chętni będą mogli zobaczyć jak to wygląda...

Proponuje jak już wcześniej wspominałem zrobić listę zainteresowanych,spośród tych osób złożyć się na pierwsze wykonanie. Wykonawca zrobi prototyp zaprezentuje go i wtedy każdy zadecyduje czy zamawia.

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2011-01-04 21:46:06 ]

Okolice zamka akurat trudne nie są, dla mnie największym problemem jest sensowne rozwiązanie zawiasów, żeby to nie wisiało na zamku od szafki kuchennej...
Zamek jest przykręcony do płaskiej powierzchni, trzeba tylko w poprawnym miejscu otwór zrobić:

I zadbać o to żeby drzwi nie były 4cm krótsze, tak jak u mnie
Ja dalej chcę prznajmniej prawe drzwi ST/FL

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2011-01-02 11:30:56, RALLYKOT pisze:
To może warto by było pomyśleć. zróbmy listę chętnych: 1) RALLYKOT ,maska tył i przód oraz drzwi.

2) MAD_DOGG ,prawe drzwi, ewentualnie klapę i maskę.

Ja nigdzie nie pisałem że chcę klapę i maskę. Drzwi chciałem prawe

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2011-01-04 08:06:10, MAD_DOGG pisze: Zamek jest przykręcony do płaskiej powierzchni, trzeba tylko w poprawnym miejscu otwór zrobić

I właśnie pasowałoby chyba, jakiś kawałek blachy zalaminować, coby za którymś zamknięciem drzwi, zamek nie został częścią osobną...a w rejonie zamka jest dość ciasno na jakiekolwiek wydumki i experymenty

Jak tam temat laminatów?? "kolega" dostał drzwi i co teraz?? Miało być z górki.

Witam panowie,

Na czym stanęła opcja z laminatami?

U kolegi chyba już nic nie zdziałacie ale lipiec/sierpień ja bd miał drzwi na sprzedaż

W takim razie zgłaszam się na chętnego do zakupu drzwi

Milten jakas orientacyjna cena kompletu? bo był bym zainteresowany

tez byłbym zainteresowany.

Jak ściągnę pierwsze nadające się drzwi z formy to zobaczę za ile materiału trzeba zapłacić i podam cenę.

Czekam z niecierpliwością

witam
mnie także interesują laminaty do malca, mam kilka pytań:
co z drzwiami zostały już wykonane??
ktoś je zamontował i pasują????
Ile w sumie jedne drzwi kosztują???
można prosić o zdjęcia???