MotoNews.pl
9 Top Gear (70402/5) - Strona 7

Top Gear - Strona 7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do niczego niue pije tylko tak pytam z czystej ciekawosci bo sam myslle o zmianie silniczka jezeli cie urazilem to sorka wybacz mi

Rozumiem..

K16 ROVER ENGINE

1.4 Rover 103hp

Elise ma 1.8 Rover 150hp (lub więcej koni)

Lotus Elise

Ale silnik tej Łady sprawuje się super. Taka łada zamienie się w
gokard z silnikiem jawy 250 cross. Wypas się robi poślizgi, zabawa pierwszej wody. Zastanawia mnie tylko trwałość tej zabawki (silnika), no ale bogaci dżentelmeni o kosztach frajdy nie dyskutują vide cena tej "zabawki".

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-07-17 00:15:49 ]

dzieki wielki za pomoc

Cytat:
2004-07-14 19:15:38, Qba6tak pisze:
Cytat:
2004-07-14 17:22:44, Trool pisze:
jak masz ten filmik to ja tez bym sie na niego zapisal. ostatnio z forum sciagnelem inny filmik tez produkcji bbc na ktorym rozwalane sa dwa poldki smutny to byl widok

Już wysyłam do Trool'a, D0mel'a, eFeSOwc'a. Jak ktoś jeszcze potrzebuje niech pisze.

Ja poproszę jeśli można disorder7@gazeta.pl

[ wiadomość edytowana przez: Putin dnia 2004-07-18 01:04:04 ]

ja tez bym poprosil. dziekuje.

voyteck2@interia.pl

widze ze temat lady znowu odrzyl.

Cytat:
2004-07-16 17:13:47, Trool pisze:
nio wiem bo mam juz ten filmik na dysk jak dla mnie to jest jakas lipa z ta lada

to nie z ładą jest lipa, tylko z lotusem.

moze i masz racje ze lotusem jest lipa takie farmazony jakie oni tam robia to naprawde prosi sie o pomste do nieba

a dzisiaj w Top Gear (chociaż na Top Gear to nie wyglądało) było widać przez bardzo krótką chwilę jakiś archiwalny chyba materiał - rozwalili 2 Poldki. Jeden o drugi.... zrzuty...

[ wiadomość edytowana przez: Konrad dnia 2004-07-31 11:11:55 ]

jak chcesz to moge ci ten filmik wyslac na maila bo mam go usiebie a ten program to nie jest top gear

Poproszę tego maila

Konrad@fsoautoklub.pl
-mam nadzieję że filmik nie jest za duży bo mam max. 20 MB na poczcie.

Rzeczywiście to nie jest TopGear tylko coś w rodzaju J.Clarkson show.

wlasnie wyslalem ten filmik nie jest za duzy wiec powinien przejsc

wlasnie ogladam top gear i Panowie koles ten najstarszy pokazywal autka ktore rozwalal i miedzy innymi byly dwa polonezy wiszace na zlomowisku na dwoch dzwigach ktore ze soba zderzali!!az mi sie przykro zrobilo!!!!!

Cytat:
2004-07-31 13:50:48, Konrad pisze:
Poproszę tego maila

Konrad@fsoautoklub.pl
-mam nadzieję że filmik nie jest za duży bo mam max. 20 MB na poczcie.

Rzeczywiście to nie jest TopGear tylko coś w rodzaju J.Clarkson show.

To jest autorski program Jerremy Clarkson'a o nazwie "Jerremy Clarkson - Head To Head" produkowany równolegle z "Top Gear".

Co do Poloneza, to jest to dłuższa historia.
Widzieliście, co w ostatnim odcinku wyczyniał z Hundayem a na koniec wsadził do zgniatarki.
Powiem szczeże, że chętnie obejrzałbym tamten odcinek.

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2004-08-03 19:23:57 ]

Nie wiem czy to bylo ale czesto tu nie wchodze wiec cos chcialem pokazac co o nas pisza angole .

http://www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/carbages/67/01/

http://www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/carbages/50/01/

http://www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/carbages/39/01/

Bylo, już.

On stal przed budynkiem jak byly Targi Tuning Show w krakowie...niezle posmielisko !!!! wstydzilby sie wlasciciel!!

Ciekawe czy ma spryskiwacze uv... zawsze 5KM wiecej

To jest tzw. demo car wspaniałej firmy tjuninkowej "Clubtuning" z Dąbrowy Górniczej reprezentowanej przez taką panią Agnieszkę B. Szczególną furorę zrobił na forum F&F. Od zamówień ponoć się nie moga opędzić.

"Demo Car"? Hmmm. Taki tjunink to rzeczywiscie trudno zrobić Projekt musieli opracowywać miesiącami.