[OT] Oczko mu się odlepiło, temu misiu. - Strona 7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oglądam sobie zmienników i napewno jeździły dwa zólte fiaty,
w odcinku jak gonia expres paryski , po zmyciu napisów z drzwi itp, fiat jest juz na "kwadratowym" moscie a w innych odcinkach jest na jugolu

[ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2004-12-24 00:58:42 ]

Cytat:
2004-12-17 23:29:06, Nabauab pisze:
W odcinku "Safari", strzlela koło. Ujęcie kamery z środka wozu, za oknami widac 2-pasmówkę. Gdy Jacek wysiada stoją na bocznej drodze z płyt betonowych.

odcinek drogi łączącej radiowo z łomiankami

Cytat:
2004-12-17 22:42:21, Qbk pisze:
A nikt nie zauważył że role 1313 grały co najmniej 3 Fiaty?? A i w ostatnim odcinku, następca Safari też wystąpił w 3 wcieleniach...: 1. Na parkingu w bazie - piękny 89/90 czerwony rocznik. 2. Pod blikiem u Kasi - kilkuletni sztrucelek z 4 dodatkowymi halogenami (nad i pod zderzakiem) i z szerokimi listwami. 3. Zaraz potem, Fiat wyjeźdżał spod bloku Kasi i już nie miał dodatkowych świateł nad zderzakiem - zdjęli lub 3-ci egzemplarz...

ten sam fiat jest później w łowiczu

Cytat:
Cytat:

A nikt nie zauważył że role 1313 grały co najmniej 3 Fiaty?? A i w ostatnim odcinku, następca Safari też wystąpił w 3 wcieleniach...: 1. Na parkingu w bazie - piękny 89/90 czerwony rocznik. 2. Pod blikiem u Kasi - kilkuletni sztrucelek z 4 dodatkowymi halogenami (nad i pod zderzakiem) i z szerokimi listwami. 3. Zaraz potem, Fiat wyjeźdżał spod bloku Kasi i już nie miał dodatkowych świateł nad zderzakiem - zdjęli lub 3-ci egzemplarz...

ten sam fiat jest później w łowiczu

Nie mogl to byc 89-90 bo "Zmiennicy" byli kreceni okolo 1985-86 roku.

Cytat:
2004-12-24 09:18:12, el_comendanto pisze:
Nie mogl to byc 89-90 bo "Zmiennicy" byli kreceni okolo 1985-86 roku.

Oka - zważywszy, że od 86r. Kant nie zmienił się dużo nie ma to wielkiego znaczenia ale pomyłka jet faktem. W każdym razie na początku jest piękna nówka sztuka, a później już egzemplarz moooocno używany.

Życzenia świąteczne od inkasenta.
Wesołych Świąt. Śledzie się pojawiły na Grochowie na Terespolskiej.

Powoli u Wszystkich rozpoczyna się wigilia...
a więc:
Cytat:
"Ja szczupak, ja szczupak.
Zaciagamy sieć. Mozna zaczynać."

nie mamy opłatka ale nie róbmy z tego zagadnienia...

Cytat:
2004-12-24 00:56:56, Jojo pisze:
oglądam sobie zmienników i napewno jeździły dwa zólte fiaty, w odcinku jak gonia expres paryski , po zmyciu napisów z drzwi itp, fiat jest juz na "kwadratowym" moscie a w innych odcinkach jest na jugolu [ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2004-12-24 00:58:42 ]

Nawet trzy:
1 PF125P WAE 606B
2PF 125P WNG.....[ten co jechaliniby kradzionym]
3.I w odcinku gdzie był proces,gdzie Fiat grał krótko też był inny,miał blachy WAT...P
Czyli były jakieś trzy żółte DF-y

Czerwony by; fabrycznie nówka,a ten drogi był faktyka z halogenami,i ten czerowny z halogenami grał wcześniej[między innymi w odcinku z kradzieżą Fiata gdy Jacek zgłaszał Policji,przjechał wtedy.

Z tymi żółtymi i czewonymi..
ile ich było w końcu
Każdy niech siada ogląda... i notuje
Później obgadamy, bo temat jest zawiły
ale do rozstrzygnięcia
Musi wkońcu paść ostateczna liczba!!!
Co gdzie i kiedy, po kolei...

Ja się już zgubiłem...

Wiem jedno na pewno: Niebieski był jeden

Cytat:
2004-12-24 21:35:14, Marcin1608 pisze:
... Niebieski był jeden

a gdzie był zaparkowany jak spadła na niego mysz??
Mnie się wydaje że to było na Chmielnej przy Miedzianej lub odwrotnie czyli na Miedzianej przy Chmielnej

[ wiadomość edytowana przez: guczii dnia 2004-12-24 21:48:23 ]

W sprawie ilosci fiatow proponuje powolac komisje sledcza

Ja stawiam na trzy żółte
trzy czerwone
Jeden niebieski
OT Jakiś czas temu oglądałem serial p.t"Plebania"-okrutnie mi psycha siadała i tam oglądali stare zdjęcia na jednym był Fiat 125p WAT 093P ,tóż to ten sam na ,którego mysza spadła,i mam wrażanie,że widziałem te rejstracje wiszczące na ścianie "13 posterunku" .

Komisje?
To się dopiero zacznie...

Wycofuje sie z jednego niebieskiego...
BYŁY dwa niebiskie.
Ten drugi to zgnieciony przez mysz.
Był przeciez także ostro z przodu, czy tyłu (niepamiętam już) rozbity!

Jak przerwę od Fiatów
A najbardziej "obrotny" to był chyba kierowca służbowego Poloneza...
Kogo sie dało "na lewo" woził...
Ale zakazu wjazdu nie przekroczył!!!
FIAT 132 przekroczył, a raczej pani go prowadząca przekroczyła i...
co?
Trzeba było korzystać...
z TELESKRTYKI!!!
to były czasy

"...
-do Baniochy
-a gdzie to??
-po drodze..."

A czy ktoś zauważył... Mianowicie żółty 1313 (ale nie pamiętam który) ma często problemy ze zbieżnością. W odcinku gdy jadą do Świecka przy wujeździe z Warszawy przy zmianie pasa oopny niemiłosiernie piszczą. Często też jeżdżą z kierownicą "do góry nogami" albo z klaksonem pod innym kątem.

Cytat:
2004-12-24 22:08:44, Marcin1608 pisze:
Komisje? To się dopiero zacznie... Wycofuje sie z jednego niebieskiego... BYŁY dwa niebiskie. Ten drugi to zgnieciony przez mysz. Był przeciez także ostro z przodu, czy tyłu (niepamiętam już) rozbity!

Ten na którego mysza spadła,
Cytat:
co się stało?
-aaa,mysza wpadła na fiata
-patrz pan jaką tandetę teraz robią...

nie miał dekielków chromowanych na kołach,a takowe miał niebieski fiacik we wcześniejszych scenach.

Cytat:

Może ukradli.