Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-03-10 22:32:56 POLEN - MOJA CIERPLIWOŚĆ SIĘ KOŃCZY - ZAMÓWIŁEM KIEROWNICE DO 2107 TAKĄ JAK NA ZDJĘCIACH W NECIE NA STRONIE - PODAŁEM SWÓJ ADRES I WOGÓLE - CZEKAŁEM I NIC ZADZWONIŁE RAZ JESZCZE ZAMÓWIŁEM ZNOWU BO PODBNO BYŁY ALE WYSZŁY I MIAŁEM JUŻ DSOTAĆ I ZNOWU NIC - JA CIE PROSZE BO OSTATNIO MOJE NERWY SĄ NA WYKOŃCZENIU CZY MOGE WKOŃCU KUPIĆ TĘ KIEROWNICE A JEŻELI NIE TO POWIEDZ ŻE ICH NIE MAM I NIE BĘDZIE I JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-10 22:36:08 te Bartek, wpadnij no na jednego, bo cosik ostatnio jakis nerwowy jestes.... |
![]() zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-03-10 22:41:03
bartek ja mam podobnie w sklepie w koninie-niby sklep łady a nic nie mają, wszystko trzeba sprowadzac, nawet lampke kierunku-ale najlepsze jest to, ze kazda czesc nie dojezdza na czas bo: chłopcy mieli wypadek i nie dojechali(4 razy już tak mieli), bedzie jutro na 100 procent, przyjdz jutro bedziesz miał, jutro na bank....i tak mija cały tydzień-o zgrozo ![]() |
![]() polen samara Katowice | 2004-03-11 00:20:15 tylko bez takich nerwowi i bez insynuacji ze nic nie mam w sklepie, bo z czesci zamiennych ma 90%, a 10% to sa czesci ktore kupuje ktos raz na rok i wtedy sa zamawiane.
gorzej jest z akcesoriami tuningowymi, to nie odemnie zalezy czy je mam czy nie, nie mam na to wplywu. Niedenerwuj sie tak Bartek bo na te kierownice to mam 5 chetnych osob i robie co moge zeby je zalatwic. przeciez z tego ZYJE. co mam do rosji pojechac????????? ![]() ![]() Jak bym mial to bym ci dal zaraz znac. jak jestes nerwowy to idz se ulzyj do klopa. ![]() |
![]() Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-03-11 08:28:27 Nie wiem Polen ale jest to dosyć dziwna sytuacja, gdyż zamówiłem kierownice gdzieś w listopadzie - podobno zaraz jakaś dostawa była ale jakoś mnie pominięto i kazano zadzwonić w lutym, zadzwoniłem i się dowiedziałem, że nawet mój adres zginął i żebym podał raz jeszcze no do k.... ![]() ![]() ![]() |
![]() polen samara Katowice | 2004-03-11 19:07:22 Bartek - nic cie nie ominelo bo ostatnia kierownice jaka udalo mi sie zalatwic to bylo w 12.10.03 i od tego czasu w Polsce nie bylo zadnej sztuki, teraz udalo mi sie jedna zalatwic ale do samary i w dodatku uszkodzili ja w transporcie. Nietety wschod ma w dupie Polakow, wiesz ile sie juz naprosilem zeby zalatwic te tuningowe akcesoria, a ile razy zrostalem zrobiony w ciula to juz nie powiem, bo co chwile maja cos przyslac i nic z tego. Do Polski zawsze byly i sa sprowadzane najubozsze wersje Ład i najgorsze czesci.
na drugi raz jak bedziesz mial jakies pretensje to pisz na priva bo jak bys przeczytal regulamin to bys wiedzial ze na forum takich rzeczy sie nie pisze. Zrobiles mi tylko antyreklame w moim poscie bez mojej winy. |
![]() Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-03-12 08:50:15 To umieść na swojej stronie sklepu, że towaru np. w postaci kierownicy nie ma i nie wiadomo kiedy będzie - a od klienta powinno wziąść się numer telefonu i zadzwonić kiedy tower będzie dostępny a nie kazać dzwonić co jakiś czas. Żadnej antyreklamy Ci nie zrobiłem a wyrażenie niezadowolenia jest moim konstytucujnym prawem i w tym momencie rególamin schodzi na bok. Faktycznie musze przyznać, że nie zagłębiałem się w treści rególaminu ale nie wmówisz mi, że jeżeli jestem niezadowolony powiedzmy z czyiś usług - np. niech to będzie serwis ASO Łady to co nie mam prawa tego powiedzieć. Sprawa jest prosta ja na dzień dzisiejszy jestem niezadowolony, powiem Ci tyle, że właśnie ja wymogłem na kilku sklepach w Łodzi sprowadzenie różnych części, których to żekomo nie można było sprowadzić bo ich nie ma, albo hurtownia nie posiada - po iluś docinkach z mojej strony okazało się, że można było sprowadzić a co lepsze okazało się, że i klienci na te części się znaleźli. A co do części tuningowych to w tej chwili złapałem właśnie kontakt z gościem z Ukrainy i dostane katalog różnych części do siódemki m.in. progi, spojlery, białe lampy tylne, nakleiki, drążki zmiany biegów, fotele, kierownice, podzespoły do tuningu silnika, el. zawieszenia. zobaczymy co z tego wyjdzie??? |
![]() polen samara Katowice | 2004-03-14 20:22:30 sorry Góral ze tak pozno odpisuje ale mam duzo spraw na glowie bo rozszezam asortyment o czesci Fiata.
lusterka polskie - 35zl lusterka polski z kierunkowskazem - 45zl lusterka rosyjskie - 55zl |
![]() nerwus Łada Samara sprzedan ... Polska | 2004-03-14 21:06:48 Co tak droga za te lusterka ja moge miec (kupowalem tydzien temu) rosysjskie za 30 a polskie 20-25. Gdyby cos to moge zalatwic. |
![]() Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-03-14 21:25:42 Polskie - producent - Radom - sterowane linkami+podgrzewane+ sferyczne 55 zł za szt. (spec. zamówienie) normalne sterowane sztywnie 28 zł za szt. |
Arczi1982 SYMPATYCZNY GOŚĆ Katowice | 2004-03-14 21:36:35 A czy są do Samary, sterowane linkami i z kierunkami ? |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-14 21:52:25
Nie ma jednej ceny na lusterek , bo każde jest inne. Niestety bardzo często tanie znaczy złe... Też się kiedyś cieszyłem , że kupiłem tanie rosyjskie lusterko za 25 PLN, a przy pierwszej próbie złożenia (przed sklepem) pękł przegub zrobiony z plastiku-część schowana pod gumową osłoną.W oryginalnych rosyjskich ta część jest z metalu i wygląda na niezniszczalną. Następne było trochę lepsze i służyło mi przez kilka miesięcy , aż po prostu bez żadnej przyczyny odpadło! Dostarczało mi mnóstwo radości: po przekroczeniu 120km/h składało sie automatycznie (zmniejszenie oporu aerodynamicznego ![]() Potem kupiłem polskie-takie jak w polonezie i podobnie przy pierwszej próbie złożenia popsuł się mechanizm ustawiania lustra. Trzeba było pamiętać , żeby nigdy go nie składać...Oczywiście kiedy tylko udało mi się zdobyć oryginalne rosyjskie na metalowym przegubie to je założyłem i mam do dzisiaj... A niedługo mam nadzieję na lusterka z Radomia i po pomalowaniu ich na kolor nadwozia będę zadawał szyku sferycznymi , podgrzewanymi lusterkami !!! |
![]() Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-03-14 22:26:18 He he ja też
|
![]() polen samara Katowice | 2004-03-15 09:21:14 dlatego napisalem wczesniej zeby kupic od nich bezposrednio, bo od niedawna rozpoczeli sprzedaz detaliczna, bo zyski im zmalaly. wczesniej sprzedawali tylko wieksze ilosci do hurtowni, a teraz dodaja 10% i sprzedaja kazdemu. Polacy sami niszcza rynek, przeciez towar powinien isc od producenta do hurtowni a potem na sklep. zal mi tych hurtowni ktore nakupily po kilkadziesiat sztuk, bo teraz tego nie sprzedadza bo kazdy u nich moze je kupic o 10% drozej. to jest zalosne - ale to jest chyba temat na osobny post
ja na sklepie jeszcze mam niestety lusterka z hurtowni i dlatego sa drozsze |
![]() polen samara Katowice | 2004-03-21 21:09:03 troche zle tam napisalem, to sa ceny niestety za sztuke |
![]() panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-03-22 21:56:24 polen jest super !!! ![]() ![]() panoni ![]() |