MOTORYZACYJNE życie Katowic ... - Strona 7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-04-27 23:53:36, Chudy89 pisze:
Odśwoeżam To kto by podjechał pod Ikeę w Katosach Ja znowu przyjedę Tico bo remont "szerszenia" stanął w miejscu

mam takie pytanko jezeli nie jestem w f&f ( wyslalem zgloszenie czekam na odp.) czy moge sie wstawic na ten zjazjd bym poznal was czy to tlyko dla ludzi z f&f ??

[ wiadomość edytowana przez: Arti1985 dnia 2005-04-28 00:24:45 ]

Jasne przyjeżdżaj
Spot jest dla wszystkich
Ja w sumie też jestem na liście oczekujących.
I mam nadzieję że ktoś się nade mną zlituje i zostanę kiedyś przyjęty

ok to postaram sie byc, pierwszy raz bede wiec lekki stres :d w niedziele pod ikea o 14:00 ??

No takie mamy palny
A potem na uroczysko

Cytat:
2005-04-28 00:30:08, Chudy89 pisze:
Ja w sumie też jestem na liście oczekujących. I mam nadzieję że ktoś się nade mną zlituje i zostanę kiedyś przyjęty

To będzie głupie co teraz napiszę ale to 3ba jeszcze gdzieś wysyłać zgłoszenia aby zostać członkiem klubu
To mi się chyba cosik przeoczyło...
Ja będę napewno o 14 na Ikea!
A czemu stoi robota z Maluszkiem?-nieprzewidziane wydatki

ja nie jestem z zadnego F&F i nie zamierzam byc, ja sie utozsamiam z Grupą Śląską i wpadam na spoty
kto ma ochote niech wpada, moze uderzymy kiedys do dychy we frekwencji ?

Rally chcesz jeszcze chromy ?? mam jednego jakbys chcial to moge go wziasc ze soba.
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2005-04-28 00:52:37 ]

Kiera była przewidziana rallyman

Powodem jest nieobecność głownego mechanika (ojca) i fakt, że zapomniałem kluczy z garażu Ale za to trwają prace nad silniczkie

ja bede na 100% pod IKEĄ o 14.00, bartong - możesz zobaczyć czy masz gdzieś tą plastikową podkładke pod lusterko boczne (mam nadzieje że jeszcze pamiętasz o czym mowa?) ??

-----------------
jakiś lepszy cwaniak... matkę wozi z tyłu...

nie mam jej, okazuje sie ze sam bym potrzebowal bo zmienilem lusterko

to jak znajde garażowe klucze to poszukam.
Może się gdzieś znajdzie

A tym czasem zbierajcie malce i jedziemy na uroczysko

Witam!
Sorki ze się tak wtrące nagle, ale zaniepokoił mnie opis na gg rallyfilipa (Tychy), który z resztą ma już go od paru dni i nie daje więcej znaku życia, a mianowicie: "Jaworzno- Sosina, zlot F&F". Nigdzie nie moge znaleźć informacji o czymś takim, a jak widać jestem z Jaworzna i bardzo by mnie taki zlocik interesował. Sosina jest doskonałym terenem pod takie zloty i nawet mini OS można tam zorganizować, ma tylko jedną wadę, takie spotkania mogą się odbywać tylko wtedy jak pogoda jest nieciekawa bo jak świeci słońce to jest tam kupa ludzi i od razu zjawiają się panowie "tjuningowcy".
pzdr

Więc.... zlot na Sosinie jest zlotem tylko, powtarzam tylko dla osób które dostały zaproszenia od MEMBERÓW* F&F, no i oczywiście dla samych MEMBERÓW*. Widziałeś "Chłopaki nie płaczą"?? Młody Stuhr miał taką specialną karte członkowską "Czarny Lotos, czy ki chuj" i bez niej nie mógł sie zabawić
Tak więc zloty MEMBERÓW* są dla członków klubu "Czarny Lotos, czy ki chuj" i jeśli nie dostaniesz zaproszenia lub nie jesteś MEMBEREM* to nie możesz tam pojechać. Oczywiście możesz sobie tam pojechać bo Ci tego nie zabronią, ale w charakterze turysty swiedzającego sosine... coś jeszcze wytłumaczyć

* - osoby organizują zloty dla siebie bez możliwości zintegrowania się z resztą FORUMOWICZÓW, którzy z góry są przez NICH spisywani na straty i uważani za ludzi nie wartych uwagi (chyba).
peace

aaa tam walić ten "Czarny Lotos, czy ki chuj" to pewnie jest w ten weekend a ja i tak nie mam czasu. Na sosine mam 2km to se jeszcze tam wiele razy pośmigam i to bez karty "Czarny Lotos, czy ki chuj" Ale tak jak już wcześniej pisałem najlepiej na sosinę wybrać się w syfiastą pogodę albo zimą. W zimie tam kompletnie nikogo nie ma (nie wspominając o "kolegach tjuningowcach").

A mam jeszcze jedno pytanie, czy słyszał ktoś kiedyś o "Zakawiu", jest to chyba dzielnica Dąbrowy Górniczej, kiedyś były tam organizowane Dąbrowskie Rajdy Samochodowe. Chodzi mi dokładnie o to, czy da sie tam jeszcze wjechać czy są tam zakazy?
Z góry dzięki i jeszcze raz sorki ze zaśmiecam forum takimi sprawami

Piter_S1 a do nas zawitasz??

130TC zawsze może wpaść do nas na spot na Uroczysko

Cytat:
2005-04-30 12:40:39, Chudy89 pisze:
Piter_S1 a do nas zawitasz?? 130TC zawsze może wpaść do nas na spot na Uroczysko

Ależ oczywiście!!!!!!!
Tylko jak narazie to jedynie na rowerze, bo autko w remoncie który kończy się zaraz po długim łikendzie

Cytat:
130TC zawsze może wpaść do nas na spot na Uroczysko

No bardzo chętnie bym przyjechał (niestety nie malarem bo jeszcze nie zarejestrowany, ale Ritmo 130TC to też rarytasik ) ale mam tak lipnie z $$$ teraz że szkoda gadać Jak zarejestruje malca to się na pewno na SRS wybiore (21.05.2005) i postaram się pojawiać na waszych spotach

To będzie nam niezmiernie miło

Tylko nie wiem czy ja będe na 100% Szykuje mi się wyjazd i jeszcze nie wiem o której....

co do zakawia ..jest zakaz wjazdu albo ruchu ( w sumie on jest zaraz przy wjeździe tam dalej żadnych już znaków nie ma bo raczej tam nikt nie jeździ) , ale jak byłem rok temu to on sie tam ledwo trzymał ..i trzeba uważać na krawężniki a tak pozatym fajne miejsce ...

kurcze zajebisty zlot miejscowa zajebista zwłaszcza ta druga Oby wiecej takich spotkan. Jak zglebuje auto to bede mial czas blizszy waszemu bo narazie boje sie o moj dach

Pozdrawiam tych co byli

PS prosze o fotki

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2005-05-01 19:59:53 ]

spoko spoko Bartong pamietaj praktyka czyni mistrza wiec trzeba duuuużo ćwiczyć a zawias to proste resor wyklepać + laga krótsze sprężyny i czerwone Gabriele i można szalec maxa pozdrawiam