Spot SZCZECIN - Strona 62

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jaja sobie robisz, o wiem, zwolnie się u szefa i powiem, że idę do lekarza
2h jak nic mam wolne,

Cytat:
2009-06-01 15:04:47, Wiktorzi pisze:
jaja sobie robisz, o wiem, zwolnie się u szefa i powiem, że idę do lekarza 2h jak nic mam wolne,

nie robię, rekordowego czasu nie machniesz na pełnym torze

zwolnij się wcześniej, ja zrobię tak samo. Ma być FUN

Kto jeszcze? Zapraszamy

A reszta się obraziła ?

Ja się nie obraziłem ale na 15 nie wydolę ostatnio robie w terenie ok 100 - 200km od Szczecina i zjeżdżam ok 18.

jak ktos chętny to proponować inne terminy

obstawiam spotkanie na g.15 - taki mały trening

równolegle inne spotkanie, inny dzień, późniejsza godzina - też póki co da się zrobić

Ja tam ogoolnie jestem ZA, tylko ta godzina ....

podaję ostateczny termin:

CZWARTEK g. 15.30

na pewno będą 2-3 osoby, ktoś jeszcze?

edit: już 4 osoby

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2009-06-03 10:03:51 ]

Szkoda,że mam tak daleko

Chlopaki pomożecie ??

jeśli ktoś miałby czas żeby podskoczyć i obejrzeć...

click

będę bardzo wdzięczny

Pabelo koło tego komisu przejeżdżam codziennie dwa razy. Postaram się zatrzymać jak będę wracał z roboty.

Wygląda na to że są gdzieś tutaj
Czyli z ronda na przecław i w lewo i w lewo.
Ale babka mówiła że do 15.30 mają rezerwację więc wcześniej i tak chyba nie ma co.

dojazd silver hotel

Cytat:
2009-06-04 11:18:50, Wiktorzi pisze:
babka mówiła że do 15.30 mają rezerwację więc wcześniej i tak chyba nie ma co.

dlatego 15.30 jest OK

edit: dojazd przez dawne KPGO czyli Bloemexim - czyli szklarnie.

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2009-06-04 11:27:14 ]

Jak się spóźnię z 10 min bo będę błądził to nie bij

Już po ... GRAND PRIX Szczecin zakończone

Tor profesjonalny, sprzęt także (choć mi nie chciał się załączyć KERS ), obsługa toru bez zastrzeżeń ... co innego obsługa recepcji/rejestracji/kasy ... Wiktorzi coś na ten temat może napisać. Zdjęcia później, bo jak na razie to ręce i brzuch boli Piotr - miałeś podobnie ???

Spostrzeżenie: Wracając swoim autem, wydawał mi się taaaaaki duży i jakby za bardzo się przechylał na zakrętach, aż zwalniałem

A oto kilka fotek
Papa Smerf

Pit Stop

Zacięta rywalizacja, wzieliśmy "kolesia" w tzw. "kanapke"

A na tym zakręcie, wymienialiśmy poglądy co do systemu KERS

Widok z góry na "góry"

Wygrał Piotr, ale jestem zdania, że wyścig ustawił "FRYZJER"

[ wiadomość edytowana przez: IndiGen dnia 2009-06-04 18:47:16 ]

Przepraszam koledzy za moje zachowanie, ale nic mnie bardziej nie wk....a jak coś obiecam dzieciakowi i nic z tego nie wychodzi.

Tak na stronie jest dużymi literami

Cytat:

* W ciągu godziny zegarowej odbywa się około 4 biegów.
* Zawsze po kolejnych dwóch biegach dla dorosłych odbywa się jeden bieg dla dzieci.
* Dzieci jeżdżą same - jeśli mają nie mniej niż 8 lat i minimum 1,35 m wzrostu, po uprzednim zapoznaniu się z regulaminem toru przez dziecko i rodzica-opiekuna.

ale biegi dla dzieci nie kurwa dzisiaj !!!! bo trzeba zarobić na dorosłych, pomimo pytania się i utwierdzania przez 3 poprzedzające dni z rzędu czy będzie można jechać z dzieckiem !!

PS. fajnie, że chociaż Wy sobie pojeździliście.

po pierwsze, bardzo mi przykro, że z Wiktorem wyszło tak jak wyszło. Odwalił kawał roboty by na tak wczesną godzinę przyjechać z synem - a tu taka kaszana

na drugi raz spróbuję się jakoś zabezpieczyć - jeszcze nie wiem jak, ale coś wymyślę.

po drugie, bardzo duże DZIĘKUJĘ dla kolegi pstykającego nam fotki aparatem Zbyszka. Autorem zdjęć jest... Piotr S.

po trzecie - ZAJE..STA ZABAWA

Może i o włos wygrałem ze Zbyszkiem, ale ile osób wygrało ze mną (nawet 1 dziewoja! )
Wklejam wyniki, można zobaczyć jakie postępy się dokonały od pierwszych przejazdów (z prawej po kolei czasy okrążeń). Widać też, ile jeszcze można zrobić
A omega po takich zabawach przypomina wielką ciężarówę z zerową przyczepnością na zakrętach

O ja zazdrośnik

-----------------
Stahu

nie zazdrośnik tylko sam spróbuj

więcej fotek

powtórka z rozrywki planowana na przyszły tydzień, godziny raczej 14-16... Dam info

Przyszły tydzień to już Boże Ciało, więc marne szanse, by było pusto na torze ... Jednak nie mówię NIE ... spróbować warto. Jednak 12.06 u mnie odpada, ze względów służbowych.

I trzeba pamiętać o dziecięcych przejazdach

[ wiadomość edytowana przez: IndiGen dnia 2009-06-05 06:02:54 ]