| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2007-03-02 14:34:46 ciekawa deska
![]() |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2007-03-02 14:41:05 nie
ruska mafia na grzybobraniu
|
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2007-03-02 15:17:20
gdzie to można kupić? zwłaszcza tylne do 111... |
jacek2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2103 2.0DOHC Łódź | 2007-03-03 02:11:30 http://www.cwwcardesign.com/cars/fiat_argenta.html
nowa Argenta-piękna linia!!! [ wiadomość edytowana przez: jacek2107 dnia 2007-03-03 02:26:40 ] |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2007-03-03 06:29:58
ja wiem... ? poąłczenie alfy z linią volvo s80 |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2007-03-03 09:34:10 Goral, gdzie ty oprocz klamek widzisz w tym fiaciku alfe, to ja nie wiem. Jedynie klamki nieco przypominaja 166.
Bo ja widze krzyzowke punto z mondeo. A dupka z albei. |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2007-03-03 10:15:39
Twój punkt widzenia zawsze był lekko skrzywiony... ![]() |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2007-03-03 11:10:26 nie sadze.... mam za to wrazenie, ze ciebie zzera...
bo mnie argenta nadal alfy nie przypomina, choc juz se golnalem od rana ![]() |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2007-03-03 11:37:15 Volvo????????????? Góral sorki ale chyba jestes ślpey ![]()
To jest zwykła Croma tylko sedan.... DEx P.S Góral te tylne sa dostepne na alegro jak dobrze poszukasz a jak nie to daj znac ja mam do tego dojscie. Mi tez sie podobaja ale te 350zł wole wydac na cos innego. [ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2007-03-03 11:41:16 ] |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2007-03-03 18:22:18
Przyszłość klubu... DEx |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2007-03-03 18:24:03
![]() |
simon2107 ŁADZIARZ Kia Ceed 1.4 Optimum ... Olsztyn/Górowo Iławeckie | 2007-03-03 18:57:18
Chyba żartujesz. Jeśli Dow-Max będzie nadal tak "prężnie" działał,zwłaszcza w zakresie promocji produktów AutoVAZa to takie auta nie prędko zobaczymy w Klubie.Tak, że przyszłościa Klubu będą raczej użytkownicy obecnych modeli Ład, bo z całym szacunkiem,ale gdybym musiał wywalić ponad 30 tysiów na to auto,to albo wolałbym dołożyc dychę i kupić coś lepszego,albo za taka kwotę kupić dwu, trzyletnie auto używane bezpieczniejsze,z większym silnikiem i bogatszym wyposazeniem. A jesli już miałaby to być Łada,to raczej 211X, Priora lub Silouette-w kazdym razie jakiś większy model [ wiadomość edytowana przez: simon2107 dnia 2007-03-03 19:38:16 ] [ wiadomość edytowana przez: simon2107 dnia 2007-03-03 19:39:32 ] |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2007-03-03 21:01:17
okulary noszę, to fakt...
PS. problem w tym że na allegro są tylko do 110/112. podobnie w sklepach. a do 111 niestety zewnętrzne są inne... Adaś, co mnie ma żrzerać? Dla mnie auto nie jest przedłużeniem... Nie udowadniem wszem i wobec że każde następne jest the best of the best.
[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2007-03-03 21:10:30 ] |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2007-03-03 21:47:20 eeetam.Jak to co zzera? korozja ![]() |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2007-03-03 22:02:18 Witam
Hmmm.. dla mnie ostatnio dyskusje o motoryzacji są po prostu śmieszne...a już najlepsze jak np. pan redaktor z autoświata, lub np. Tvn turbo, czy innego szajsu oceniają auto, kupa śmiechu... a jakie fachowe uwagi... kiedy np. wmawia się jakiejś cipie że powinna wybrać ten czy inny model, bo np. jest mocniejszy.... przecież to kpina w żywe w zywe oczy, robienie sztucznego trendu, by był ruch w interesie, i koleś miał co robić w zyciu, bo co z tego że auta mają coraz mocniejsze silniki i coraz więcej magicznych 3 literowych skrótów? realia sa takie że ze jezdzimy przynajmniej w miastach coraz wolniej, jak nie ograniczenia, to zwykłe korki.... , albo koleś ze 150 motorem rusza spod świateł wolniej niż maluch bo ma taki gest , a magiczne skróty podczas jazdy miejskiej są niewiele warte.. tak naprawdę wiele osób ugania się za coraz nowszymi modelami wcale nie z potrzeby tylko dla mody, chęci pokazania innym że ich stać i równie dziwnych powodów, a co najlepsze to to że na dodatek uwazają że inni im tylko zazdroszczą
|
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2007-03-03 22:29:36 A dla mnie jest przedluzeniem i koniec I swietnie mi z tym. Przynajmniej jest zrywny i sprezysty....
Poza tym, samochod swiadczy o wlascicielu. Jeden mowi - jestem jeszcze mlody, jeszcze mi staje, jestem dynamiczny i odnmosze sukcesy. A co mowi kombi? Jeezzzz mam rodzine i koniec. Koniec z przyjemnosciami, jestem przyziemny i mysle tylko praktycznie... Dlatego wlasnie pogonilem kombi w cholere. Jezdzac kombi zaczynalem stawac sie melepeta i pracoholikiem - a teraz luzzz, coool i feszyn To samo pewnie czuje kierowca zadbanego, stylowego klasyka.
Lepsze auta kupuje sie, bo sa lepsze. Nie porownasz komfortu jazdy 2107 ze 110, bo to inna epoka. Nie porownasz komfortu 110 z mercedesem, bo to nie ta polka. Proste. I nie wiem czemu ,ale majac wiecej pod maska, czuje sie bezpieczniej - chocby z tego wzgledu, ze moge wyprzedzic z komfortem psychicznym i marginesem bezpiueczenstwa. A post Gorala byl ewidentnie zaczepny - w moja strone. Goral po prostu nie umie funkcjonowac nie spierajac sie ze mna. Popatrz sam na te crome i zaznacz mi strzalkami miejsca ,w ktorych przypomina alfe.... No moze poza klamkami i prawdopodobnym wystepowaniem JTD pod maska, ale akurat ten silnik w alfie uwazam za swietokradztwo... Diesel obok TS, boxerow i V6 wyglada jak chabeta posrod ogierow
Gdybym mial opla, powiedzialby ze croma przypomina opla. co to trzyliterowych skrotow... to tez dotad mi sie zdawalo, ze elektronika w aucie to zbytek. Teraz wiem, ze nie kupie juz auta bez abs, asr czy tcs, czy jakkolwiek te cudaki sie beda nazywac. Goral, zawsze bede twierdzil, ze kazde moje kolejne aut est lepsze, bo TAK wlasnie jest. Jadac od poczatku.... syrena byla lepsza od ikarusa MPK i roweru. Trabant byl lepszy od syreny. Od trabanta, lepszy byl maluch, od malucha kant, od niego polonez, od poloneza lada i tak dalej i tak dalej.... to chyba logiczne ,ze zmieniajac samochod kupujesz ZAWSZE lepszy? No, chyba, ze ja jakis pojeb jestem..... |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2007-03-03 22:47:57
tia... i jeszcze napisz że to ja zacząłem zaczeony ton...
tia... czyli wciąż przedłużasz... ja kupiłem dupowozowego kombiaka bo potrzebowałem auta rodzinnego z dużym pojemnym bagażnikiem. i wciąż uważam że samara którą miałem lepiej się prowadziła, miała lepsze przyspieszenie i to bez przerubek. Auto Panie Adamie możn akupić ze względów praktycznych, a nie wyłącznie mentalych... I nie trzeba swojego zakupu tłumaczyć. Zwłaszcza sobie.
BEZEDURA. |
![]() maxymilan SYMPATYCZNY GOŚĆ kraków | 2007-03-03 23:00:59 he co do przedluzaczy podobno stosuja to panowie niestety mocno ograniczeni wymiarowo po drugie coz jak dla mnie wszelakie nowe auta to tak naprawde kupa kabli metalu i gumy bez duszy , i sie zgodze z Goralem kupowane wylacznie ze wgledow praktycznych no moze jeszcze zeby pokazac ze sie ma kase ale jezeli o mnie chodzi to ( o ile np alfy mi sie podobaja , najabrdziej za otwieranie tylnych drzwi ![]() ![]() ) to moim faworytem poza lada jest podrasowana warszawa z silnikiem merca i skorzana tapicerka ![]() ![]() lubie strsze auta za to ze sa orginalne i ze w kazde z nich jest wlozony trud jakiegos czlowieka a nie tylko kupa blachy zlozona i zaprojektowana prawie w calosci przez komputer ![]() |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2007-03-03 23:11:03 Witam
Adas, nie mów że jestes prężny, bo od komfortu się dziadzieje
jak ktoś jeżdzi porządnym starym gratem o o takim można powiedzieć... o ten ma jaja
A Ty już musisz nadrabiać kasą oi dobrze że Ci stać |