Ciekawostki z Allegro i inne - 2008 rok - Strona 65

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2008-09-24 10:52:47, OLO pisze:
Polonez?

Eee - duży fiat przecież

Cytat:
Wawa Pickus

10k... Lubań... jakoś mnie to nie dziwi

Cytat:
2008-09-24 11:23:16, GDA pisze:
Eee - duży fiat przecież

No co ...... Nie duży. Tylko niebieski........

Cytat:
2008-09-24 10:38:58, jose pisze:
Przeciez to jest oryginalny (poza kilkoma detalami) body kit riegera, warty 5 razy tyle co ten golf.

Tak właśnie mi się wydawało, tylko nazwy producenta nie pamiętałem.

Na tych zdjęciach jest co prawda "dwójka" ale kit mozna sobie porównać i że "prawie" robi różnicę

[ wiadomość edytowana przez: danielewicz dnia 2008-09-24 15:47:14 ]

chardonnet powraca

1970 do remontu

jeden z mlodszych borkow

74

Cytat:
2008-09-24 01:33:24, Koot pisze:
Chodzi Ci oczywiście o kupującego?

tak, choć gdyby nie kupujący to chodziłoby mi o sprzedającego.

za to w tym przypadku chodzi mi o sprzedającego zalicytowałem z ciekawości jaka jest minimalna, jak widać 10k pln

[ wiadomość edytowana przez: fiat_maniac dnia 2008-09-25 00:27:40 ]

Rozumiem, że postanowiłeś dołożyć jeszcze jeden kamyczek do chorych cen na Allegro?

Żałuję, że sobie kupiłem ich tylko jedną parę za 12zł. - Ale mają teraz przebicie!

oj tam... ciekawość mnie zżerała.

jeszcze jedne kierunkowskazy za 250zł
ja nie wiem co się z tymi cenami dzieje
a np. taka atrapa do fiata 124 razem ze znaczkiem jest na allegro za 50zł i nie ma chętnych, do 125p poszłaby za 10 razy tyle albo i więcej.

Na szczęście jest moda na polskie stare auta. Lepiej żeby były takie wysokie ceny niż żeby ludzie masowo wyrzucali te części (i samochody) na śmietnik. Poza tym te 125zł za tak skomplikowaną konstrukcyjnie, składającą się z wielu części i fabrycznie nową lampę to wcale nie są jakieś wielkie pieniądze. Do zachodniego autka analogiczna część składająca sie z dwóch sklejonych wytłoczek z tandetnego plastiku potrafi kosztować 150zł.

Cytat:
2008-09-25 01:15:32, Koot pisze:
Rozumiem, że postanowiłeś dołożyć jeszcze jeden kamyczek do chorych cen na Allegro?

Chory sprzedający to i chora cena myśle że powinien się zacząć leczyć na nogi bo na głowę już za późno

auto giełda Holandia >>Auto Trader<<

Syrenka "złoty-metalic"

I trochę części do Syrenki....

Cytat:
2008-09-25 10:17:25, DoliN pisze:
Syrenka "złoty-metalic"

Te ogłoszenie jest już chyba ze 2 lata wiec pewnie nie ważne

chodziło mi o tego z Holandii

Cytat:
2008-09-25 08:06:07, GDA pisze:
Chory sprzedający to i chora cena myśle że powinien się zacząć leczyć na nogi bo na głowę już za późno

Jaki chory sprzedający? Koleś zwyczajnie sonduje rynek. To, że nie widzisz w czymś logiki nie oznacza od razu, że jej tam nie ma.

Koocie - sondować to on sobie może niech spojrzy na ceny w Gratce ile jego padło jest warte i się nie wygłupia na Allegro,

klasyka w stanie idealnym możesz sobie sondować a nie taki złom

tak jak się spodziewałem dostałem mejla od sprzedawcy tej kupki złomu:
Cytat:
Wiadomość od: SPANIEL4 (0) , wysłana z komputera o numerze IP: 79.185.11.159
--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
WITAM.LICYTUJE PAN MOJEGO FIATA.DAŁ PAN BEZ OGLĄDANIA AUTA 10 000PLN.IDEALNIE TYLE ILE WYNOSIŁA CENA MINIMALNA,Z JEDNEJ STRONY JESTEM CIEKAWY CZY KTOŚ PANA PRZELICYTUJE.Z DRUGIEJ CIESZE SIĘ,ŻE KTOŚ DOCENIŁ JEGO UNIKALNOŚĆ.MIMO DOŚĆ WYSOKIEJ CENY UWAŻAM,ŻE STRATNY PAN NIE BĘDZIE.PROSZE O ODPOWIEZ.POZDRAWIAM

nie wiem jak go określić kulturalnymi słowami, niekulturalnymi zresztą również.
oczywiście odpisałem co myślę o tym 'rarytasie' i jego cenie podając argumenty.