MotoNews.pl

ALE POGODA!!! (Post o wszystkim dla wszystkich) - Strona 66

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
A tak wogóle to oto fotki mojej pięknej omegi

Czego by ta Omega nie robiła to i tak nawet w 1/10 nie prezentuje się tak okazale jak tamto E38

Pogoda dziś dopisała!!!Dopieściłem dziś swoją loche prawie na maxa!!! No i nie padał deszcz,a to duży sukces!!!

Cytat:
2005-07-02 23:15:43, biem pisze:
Czego by ta Omega nie robiła to i tak nawet w 1/10 nie prezentuje się tak okazale jak tamto E38

Spoko spoko - na pewno będę znów miał E38 lub E39 - nie ma innej opcji. A co do Merca to zawsze chciałem mieć W124 i tylko dlatego kupie na handle i troszkę chciałbym przetestować. Narazie żadne z aut jakimi miałem okazje jeździć nie dorównują bmw/

hmmm... pogoda 1 klasa... może by się gdzieś nad wodę bujnąć...

Cytat:
2005-07-03 11:15:22, gizmo pisze:
hmmm... pogoda 1 klasa... może by się gdzieś nad wodę bujnąć...

no pogoda jak na razie malinowa!!! trzeba chyba wyłączyć kompa i wylansować się na dwór!!!

Skoro jest to post o wszystkim i dla wszystkich więc spytam czy opłaca się kupić używany przepływomierz i zewnętrzną pompę paliwa do E28 za 300zł???Taką kwotę podał mi jeden gość na Allegro,tyle chce razem za te dwie części.Doradźcie mi jakoś w tej sprawie.

Moja dziesiejsza zdobycz foto.
Co piwecie na to zdjęcie :

[ wiadomość edytowana przez: baz-e30 dnia 2005-07-03 19:44:45 ]

no chłopaki trzymajcie się ciplutko nie bedzie mnie na forum przez tydzień jade do Niemiec w koncu kupie se jakieś aluski a i przetestuje ile max . podzie 518i na gazie i porónam 518 z 520 bo kumpel bedzie kupował chodz ja mu mówie kupuj 525 no nic trzymajcie się do zobaczenia za tydzień
DRAIWER5

Cytat:
Moja dziesiejsza zdobycz foto.
Co piwecie na to zdjęcie :

wygląda jak facet z potrójtym fiutem ale czynnym tylko jednym jezu ci ludzie nie wiedzą co robią

ta phota była robiona w Częstochowie? bo u nas dużo takich baranów jest
a ja byłem dzisiaj nad wodą psa wykompać

Jest 7:00 a ja nie spie bo mialem straszliwy sen... snilo mi sie ze rozpieprzylem tak moja Bawarke ze juz sie do niczego nie nadawala Mowie wam... Dlaczego te sny sa takie realne?:/
Pozdrawiam

Cytat:
2005-07-03 23:57:49, gizmo pisze:
ta phota była robiona w Częstochowie? bo u nas dużo takich baranów jest a ja byłem dzisiaj nad wodą psa wykompać

Niestety w Zielonej Górze.
Ale mówisz poważnie że u was dużo debile z czymś takim ?

niok... pisałem już zreshtą na forum, że mnie skutecznie zrazili do BMW na parę ładnych lat... ale mi przeszło

pogoda była śliczna... Bunia oprócz zaworków będzie miała jutro sprawną klimę a do jutra musiałem się przesiąść do 206... niby klima sprawna, mało pali... no i dużo nowszy... ale niech ktoś inny nim jeździ....

Do Luke26dg

Cytat:
czy opłaca się kupić używany przepływomierz i zewnętrzną pompę paliwa do E28 za 300zł???

Jak rozglądałem się za przepływomierzem do mojej E28 to ceny wahały się od 150 do 250 zł. zależało od handlarza. a pompe paliwa kupiłem za 100 albo 150zł nie pamiętam dokładnie.

Pozdrawiam

No pogoda w miare fajna, chociaż właśnie zaczeło padać, ale to dobrze, bo już zaduch był Dzisiaj umyłem jedno autko, skosiłem trawke, poplewiłem itd itp, więc dzień nie jest zmarnowany

hmmm... słuchajcie, powracam do tematu spotu na Jurze, pogoda może się wyklaruje, mogę popytać w Poraju (jest tam łódka), albo gdzieś indziej nad wodą... u mnie odpada tylko 16 lipiec bo mam kolejne wesele

Cytat:
2005-07-06 01:12:42, gizmo pisze:
hmmm... słuchajcie, powracam do tematu spotu na Jurze, pogoda może się wyklaruje, mogę popytać w Poraju (jest tam łódka), albo gdzieś indziej nad wodą... u mnie odpada tylko 16 lipiec bo mam kolejne wesele

Gizmo, Spot Śląski nie będzie organizowany co dwa tygodnie, a nie będzie dlatego bo im częściej będziemy się chcieli spotkać tym mniej nam na tym będzie zależało. Żeby taki spocik sie nie znudził, bedzie się odbywał np. co dwa miesiące. Oczywiście to nie jest twarda data ale tak mniejwięcej... pzdr

dobra, dobra

Cytat:
2005-07-06 10:46:50, Jeztom pisze:
Gizmo, Spot Śląski nie będzie organizowany co dwa tygodnie, a nie będzie dlatego bo im częściej będziemy się chcieli spotkać tym mniej nam na tym będzie zależało. Żeby taki spocik sie nie znudził, bedzie się odbywał np. co dwa miesiące. Oczywiście to nie jest twarda data ale tak mniejwięcej... pzdr

Hmm no tutaj chyba się z Tobą zgodze, rzeczywiście im częściej tym mniej frajdy Ale skoro są propozycje szybkiego następnego Spotu tzn że się ostatni podobał - a to miło słyszeć