MotoNews.pl

[DarasBB] Wieje n(ó)dą :) - Strona 68.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2008-10-22 20:09:05, DarasBB pisze:
Bardziej niż na dzwięku zależy mi na jak najmniejszych zawirowaniach spalin i jak najszybszym ich przepływie. Ciekawe czy projektanci tego drugiego tłumika czyli Foki ST 2.5 również o tym pomyśleli. W sumie ST na 225 KM śmiga...

No wiesz, oni musieli mysleć przede wszystkim o normach hałasu, homologacjach itp, więc jest to jakies tam wypośrodkowanie ...

z technicznego punktu widzenia zdecydowanie lepszy bedzie tłumik nr 2... to na pierwszym zdjęciu to jest wogóle nieporozumienie jakieś... zwykła rurka byłaby lepsza od tego 'czegoś'

czyli teraz przydałyby się wymiary tej "puszeczki", by sprawdzić czy mi to wejdzie pod podłogę bagażnika.

Kto pracuje w ASO forda i mógłby mi wymiary załatwić ?

PS. Najwyżej zapytam o wymiary sprzedających te tłumiki na eBay'u

no no , ładnie ale nic więcej nie napisze bo wyjdę na przydupasa Twojego,

Na dzisiaj mam dość. CD jutro...

ze Ci sie chcialo.....

Zapasowy włącznik klimy może się przydać

Dla Marcina zdjęcia wentylatora:

Dzieki Darku za fotki

Darku a nie dało rady chłodnicy szczotką stalową wyprostować?

Niestety, bo pewnie być te blaszki bardziej porozrywał. Ja podważałem każdą z osobna zawiniętym w haczyk spinaczem biurowym a później prostowałem pincetą.

Cytat:
2008-10-26 17:11:45, DarasBB pisze:
Niestety, bo pewnie być te blaszki bardziej porozrywał. Ja podważałem każdą z osobna zawiniętym w haczyk spinaczem biurowym a później prostowałem pincetą.

gratulacje za wytrwałość

Daras... a ja tak niezlosliwie, ale jak czesto to auto jezdzi po drogach ??

Cytat:
2008-10-24 13:11:49, RemikGT pisze:
no no , ładnie ale nic więcej nie napisze bo wyjdę na przydupasa Twojego,

hehheh ostatnia większość, często komentująca poczynania innych na tym forum, prędzej czy pózniej zostaje okrzyknięta czyjimś przydupasem, Darku sory za OT ale nie wytrzymałem.

Cytat:
2008-10-26 17:27:16, Quattro pisze:
Daras... a ja tak niezlosliwie, ale jak czesto to auto jezdzi po drogach ??

Essi nie posiada przedniego zderzaka i ma wymontowany srodkowy tunel. Pozatym pali od strzalu i wiezie mnie gdzie zechce.

Dziki jest zwarty i gotowy do jazdy na kazde moje skinienie.

Uklad klimy kupilem na eBay i teraz pucuje zanim trafi pod maske.

Darku, podziwiam Cie za wytrwalosc, nie wiem czy jest na forum druga taka osoba co chcialo by sie jej tak bawic z chlodnica bo nie wiem czy Pawel_amg i Remik sa az tak szczegolowi

Cytat:
2008-10-26 17:28:20, many_xr3i pisze:
hehheh ostatnia większość, często komentująca poczynania innych na tym forum, prędzej czy pózniej zostaje okrzyknięta czyjimś przydupasem, Darku sory za OT ale nie wytrzymałem.

Many i Remik - tu nie chodzi o to ze jak ktos kogos chwiali i podziwia to jest przydupasem, tylko niektorzy troche przesadnie podniecaja sie czyims zlym wyborem i mowia ze jest debeściak, ze tak trzeba i ze bedzie super, dobiac przy tym ogromne zamieszanie, wielkie halo i poruszenie niczym pomaranczowa rewolucja u naszych sasiadow, ktora i tak nic nie wniosla. a mozna bylo przecierz chwile pomyslec, powiedziec ze moze zrobil nie najlepiej i naprowadzic czlowieka na prosta (a przecierz kazdy popelna bledy...) zrozumcie to a nie strzelajcie fochy z powodu kilku dosc mocnych zdan w topicu Remika. Moim skromnym zdaniem niektore wypowiedzi osob sceptycznie nastawionych do zakupu Remika dadza mu do myslenia i nastepnym razem nie bedzie dzialal tak pochopnie to tyle off topicu,

PS. Remik - ja i tak czekam na nowe evo, Darek - jestes niepoprawnym idealista;]

Darek- wiedzialem ze jestes dokladny ale to z chlodnica powalilo mnie doszczetnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darku co jak co ale ja sie juz w Twoich samochodach POGUBIŁEM i w tym co robisz,ale jestes DOBRY magik

Cytat:
2008-10-26 21:46:50, RemikGT pisze:
Darku co jak co ale ja sie juz w Twoich samochodach POGUBIŁEM i w tym co robisz,ale jestes DOBRY magik

hehe On to robi specjalnie, zebysmy sie pogubili co tak naprawde robi, przez co kazdy niby wie co On tam modzi a i tak nikt nie jest w stanie skopiowac jego projektow

"U're f*ckin' Lunatic about ur car" - tak mnie określa Cleo oczywiście w pozytywnym tego określenia znaczeniu

Na dzisiaj dosyć

[ wiadomość edytowana przez: DarasBB dnia 2008-10-26 23:16:15 ]