Ciekawostki z ALLEGRO - Strona 70

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-03-15 12:47:03, KinioPP pisze:
Z miesiąc temu jechałem obok tego fiata (chyba). Prowadził dziadek, więc pewnie poprzedni właściciel. Tak nawet sobie myślałem, o śledzeniu go i zaproponowaniu kupna lub wymiany . Widać kupiony na handel...

No jak to handlarz, to okazji nie będzie. Pewnie chce z 5K zł, a jak doliczy części (zderzak z 500zł ), to już w ogóle. Żeby złapać okazję trzeba mieć szczęście i gotówkę na wydanie. Ja tam marzę, po cichu, że kiedyś uda mi się kupić Fiacika takiego jak miał mój dziadek, a potem tata - 1972r, 1500 z biegami w podłodze.

OKAZJA! Komplet karoseri do FIATA 125P
Cytat z aukcji: Jest to auckja informacyjna! - czyli że co

To znaczy, że jak zalicytujesz i wygrasz to nie dostaniesz towaru. W jakiej kategorii robimy zgłoszenie?

OGŁOSZENIE. REKLAMA - poszło

Cytat:
2007-03-16 14:50:26, GDA pisze:
OGŁOSZENIE. REKLAMA - poszło

też wysłałem ... może Pana ZBANUJĄ

ale lokknijcie na pozostałe jego ogłoszenia.... w każdym jest "Zastrzegam sobie prawo do wycofania aukcji"

[ wiadomość edytowana przez: PUTEKM dnia 2007-03-16 14:54:07 ]

pewnie poruszaliście temat tego FIAT 125p LONG

No i każda z takim tekstem poszła do weryfikacji już.

Do Poloneza?

Nowe zawieszenie

Nowa blacha

A Long owszem był i to nie raz.

Kolejne ogłoszenie części OBRSO

Kolejna aukcja, pod adresem której pojawi się niebawem "...usunięta przez pracownika Allegro." DR Poloneza.

kolejny CZUBEK

Może je za tyle kupił?

szczegolnie interesujace rzeczy kolo wypisuje w opisie auta
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2364134

Tu się robi powoli wątek "usuwamy nieprawidłowe aukcje", ale dobrze, któś musi. Sam jak widze,że ktoś kombinuje, to zgłaszam.
A tak BTW - polecam się

Molibden ten monitor strasznie drogi. W 2000 roku kupiłem taki za 40 złotych, też leciutko uszkodzony.

Dzięki, pomyślimy

Wyprzedaż cześci do Poloneza w sklepie w Warszawie - m.in. atrapa nówka do "LUX"-a

Dośc rzadko spotykana rzecz - tylny nosek do borka. Nówka.

Niby nie od 1zł... ale - "Jeżeli nie osiągne realnej ceny -zastrzegam wycofanie aukcji..,rozważe propozycje.."

Cytat:
2007-03-18 00:00:02, Janusz_K pisze:
Dośc rzadko spotykana rzecz - tylny nosek do borka. Nówka.

od 11,5 roku pluje sobie w brode, ze nie wzialem wq polmozbycie wszystkich jakie mieli, tylko jedna sztuke. za 5,30 :/

1,5...