Lista Obecności - Coś mało nas ? - Strona 694

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2008-03-31 19:52:20, Suchy pisze:
ty to uważasz za dobry wynik czy jak ?? bry wieczorem [ wiadomość edytowana przez: Suchy dnia 2008-03-31 19:52:32 ]

hehe, za dawnych dobrych czasów bez fotoradarów wawa-bstok 1.5 h
siemiatycze-bstok 42 min- prawie 100 km

Cytat:
2008-04-01 09:47:22, madzia_83 pisze:
Mi się wydaje, że to żart z okazji 1 kwietnia -> KLIK

narazie żart
ale jak tak dalej będzie to stanie się to rzeczywistością

Cytat:
2008-04-01 09:56:54, Grzesiek pisze:
hehe, za dawnych dobrych czasów bez fotoradarów wawa-bstok 1.5 h siemiatycze-bstok 42 min- prawie 100 km

taaa za starych dobrych czasów

Witka

Cytat:
2008-04-01 09:56:54, Grzesiek pisze:
hehe, za dawnych dobrych czasów bez fotoradarów wawa-bstok 1.5 h siemiatycze-bstok 42 min- prawie 100 km

Ja trase Wrocław-Leszno gdzie jest około 105km kiedys potrafiłem zrobić w 45min. Teraz przy tym natezeniu ruchy co jest to około 1.5h. . Z 8 lat temu do Poznania z Wrocławia busem sie jechalo okolo 1.5h , teraz trzeba liczyc 3h... jak nie wiecej czasami . Złomu przybywa , niedzielnych kierowców przybywa i jak autostrad nie bedzie to bedzie coraz gorzej .

a tak pozatym to witam

kto da więcej

katowice - wrocław w godzinę z hakiem

pare lat temu odcinek Katowice- Kraków jak dobrze pamietam w około 17minut A4

Ale autostrad nie wciagajmy w to

Siemka
Malo Gulfa nie skasowalem dzis, jakis polak (po twarzy poznaje) nie zasygnalizowal ze bedzie skrecal na rondzie, czyli jakby jechal prosto. Zatrzymalem sie na rondzie przed nim . Niecodziennie widze takich nie sygnalizantow rondowych .

Cześć

cześć. Pogoda się popsuła.

Witka

Dobryy

Hejka... pachnie mi tu dziś opadem

Czy ktoś z Was ma może ładowarkę Hama Delta Power ?? Moja coś szwankuje, często przestaje ładować albo świeci się zielona lampka a baterie puste (wina ładowarki czy baterii). Mam okazję za pkt. Pay Back dostać ww. ładowarkę ale nie wiem czy warto??

Opis z Allegro:
Cytat:
Szybka ładowarka Hama Delta Power ze sterowanym procesorowo systemem ładowania Delta U wraz z 4 akumulatorami R6 (AA) Ni-MH 2600 mAh. Możemy w niej umieścić 2 lub 4 akumulatory typu R03 (AAA) lub R6 (AA) NiCD/NiMH. Ładowarka wyposażona jest w tryb szybkiego ładowanie Turbo gdy ładowane są 2 akumulatory. Może być zasilana zarówno z gniazda sieciowego jak i wtyku zapalniczki samochodowej.

* prąd ładowania akumulatorów R03 - maks. 350 mAh
* prąd ładowania akumulatorów R6 - maks. 700 mAh (przy 4 akumulatorach) lub 1000 mAh (2 akumulatory - tryb Turbo)
* system wykrywania uszkodzonych akumulatorów
* zasilanie: 230 V, 50 Hz lub z gniazda zapalniczki samochodowej 12 V

eloo

eloo eloo trzy pięć zero

czesc

Do berek

Powitać

cześć.

Bry