Kraków - Spot 23.01, 17 ta, parking pod Decathlon - Strona 8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pierwszy reaktywacyjny spot w krakowie uważamy za udany, pomimo siarczystego mrozu zjawili się chyba wszyscy nawet, nawet rumjanek swoim lawetowozem
pozdro

mam nadzieje ze na następny spot w Krakowie mój essi będzie już sprawny i będę mógł się zjawić

wrocilem rownierz uwazam reaktywacje za udana kto robil fotki niech wrzoca na forum

Cytat:
2010-01-23 19:45:19, bidzis3 pisze:
mam nadzieje ze na następny spot w Krakowie mój essi będzie już sprawny i będę mógł się zjawić

No to szykuj się na ostatnią sobotę lutego...

Cytat:
2010-01-23 21:11:55, aureel pisze:
No to szykuj się na ostatnią sobotę lutego...

27.02.2010?

Smallsize włącz gg

moje dwie fotki z komorki. autko irekcity i moje

Cytat:
2010-01-23 21:44:48, thomas77 pisze:
Smallsize włącz gg

jestem

również jestem , 1 moj spot w krk i udany!!! pozdrawiam to do zobaczenia 27 lutego.

Pare fotek z udanego spotu w KRK!! pozdrowienia dla wszystkich, którym chciało się przyjechać w to mroźne popołudnie

przy-20 przeszła ochota na rozpalanie grilla

Właśnie wróciłem do domu po pracy i.... fotki są
Dzięki wszystkim za spota, co prawda byłem tylko 10min, ale chciałem być jak również wywiązać się o danego słowa.
Do następnego razu, tym razem sądzę że będę gofrem a nie "lawetowozem"
Ps.: Kol. od lawety jeśli ma pytania, odpowiem na pw.

Mój pierwszy zlot i na dodatek udany. Choć wpadłem dopiero ok 19 to jeszcze posiedzieliśmy z towarzystwem do 9. Mam nadzieje że następnym razem zamiast corsa, wpadnę essim.

niech ktoś zrobi resajz tych fotek

Mój tez pierwszy zlot i na dodatek udany))))
chyba widzilem ciebie pytales czy estem z forum na parkingu??
pamietam ze ktos wspominal o 200konnym 1.8 czy moge porozmawiac na ten temat??

Cytat:
2010-01-24 02:31:10, yezXR3i pisze:
niech ktoś zrobi resajz tych fotek

a co Yezu... nie ogarniasz?

fotki zrobione przez Thomas77

Spot Kraków Dechatlon

Cytat:
2010-01-24 03:43:35, Crush1991 pisze:
Mój tez pierwszy zlot i na dodatek udany)))) chyba widzilem ciebie pytales czy estem z forum na parkingu?? pamietam ze ktos wspominal o 200konnym 1.8 czy moge porozmawiac na ten temat??

pytaj koleji yez. on zna tego wlasciciela, ktory go mial (botego autka chyba juz nie ma ) byl nawet temat z fotkami jak to wyglada.

Pokazaliśmy że się da w Kraku coś zrobić nawet temperatura syberyjska ludzi nie wystraszyła

racja nastepny 27 lutego wiec rezerwowac sobie czas. mysle, ze w tedy nie bedzie takich mrozow i trzeba chyba jednak pozniej robic, bo ledwo udalo sie znalesc miejsce. pogoda dopisala ( snieg nie padal ksiezyc bylo widac ) ludzie dopisali.