OPOLE - spoty - Strona 8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A jak czesto u was sa KJS-y?Bo marzy mi sie kiedys wreszcie wystartować w takim legalnym wyścigu...

Raczej zadko. Choc teraz ma byc raz na miesiac. Ale to nie jest taki full KJS tylko mini Taka sprawnosciowka. Start za 20 zl. Cos powaznego tak czest u nas nie ma

No panowie i panie . Wiem ,ze niektorzy sa jeszcze zaaferowani sesja ( ja zreszta też) ale czy 20 II robicie tego spota??Ja jak na razie nie widze w moim przypadku przeciwskazań ...

jak już pisałem wcześniej mi 20ty pasi

Ja powinienem byc na KJSie.

Panowie i panie!!! jeśli pozaliczam w teminie wszystko to 20 moge jechać!!! Aby uatrakcyjnić nieco spota wezme wszystkie gazety z artykułami o FSO cobyście mogli sobie poczytać!!Mam nadzieje ,że bedzie Was (nas) wiecej niż ostatnio...
Aha no i cześci jakie mam do D-F -a jakby ktos cos potrzebował??

[ wiadomość edytowana przez: vistula dnia 2005-02-03 23:43:39 ]

Panowie i panie.
Kolega Czaku z bratniego klubu zaprosił nas ''Opolan'' jako,że mamy najbliżej na spota do Wrocławia w dniach 26-27 luty.Jeżeli nie dojdzie do skutku spot w Opolu 20 II to możemy sobie zwiedzić Wrocław?!
Ja jeśli nic na przeszkodzie nie stanie jade!! A myśle że i kolega Psemcio nic przeciwko miec nie bedzie??
P.S Piękny gest ze strony bratniego klubu !!!!

Mi 20 tez pasi
Chętnie również wybiorę się do Wocka 26-27 Dziękuję "koledze Czako z bratniego klubu" za zaproszenie !! BTW: O jaki klub chodzi ?? PTK ??
Mam tylko od niedawna jeden malutki problemik,
o którym wiedzą Psemcio i Ali-En
Panowie - doradźcie na privie

20 jestem a do wrocka pojade na pewno.
pozdro

Bratni klub -PTK . Mam nadzieje ,że wszystko sie uda i że bedziemy mogli wreszcie się spotkać.Mam tylko pytanie co do 20 II .Czy ktos mógłby mi pomóc w trafieniu w to miejsce w Opolu??

Zaraz wychodze z domu, ale jak bede mial czas to mazne w paincie mapke jak trafic na gielde. Albo ew spotkamy sie gdzien na jakiejs stacji i pojedziemy razem A co sie tyczy twojego problemu kiejstut to zalezy czy chcesz sie zdradzac

[ wiadomość edytowana przez: Ali-En dnia 2005-02-04 11:53:59 ]

no to zajefajnie chętnie wybiore sie do Wrocka, termin mi pasuje. czyli widzimy sie 20ego na mini KJS. tam uzgodnimy co i jak.
Vistula nie martw sie. Możemy sie umówić, na Petrochemi przy wlocie do Opola - nie zginiesz . a co do czesci do DF to weź co masz, sie zobaczy .

Czyli termin SPOTa 20.02.2005 pozostaje ustalony ??
Ustalać Beskida czy tym razem nie ze względu na KJS ??

Tylko nie na żadnej stacji Psemcio !!
Będziemy znow się szukać godzinami

Nie lepiej znów pod Makro ??
Przynajmniej jest cień szansy że wszyscy trafią

Pozdrawiam serdecznie

P.S. Co do problemiku... Zgadłeś Psemcio - Osiołkowi w żłoby dano ...

no to spox.
mnie pod Macro nie bedzie bo nie chce mi sie przez cale Opole walic.
a KJS mam po drodze do Opola.
Wiec widzimy sie na miejscu.
co do Beskida - raczej odpada bo bysmy musieli rano to zorganizowac.

A tak z ciekawosci.

ma ktos ochote wystartowac

Cytat:
2005-02-04 13:59:37, Kiejstut pisze:
... Tylko nie na żadnej stacji Psemcio !! Będziemy znow się szukać godzinami Nie lepiej znów pod Makro ??

oooo przepraszam, kto szukał ten szukał...
jeśli od razu pojedziemy na teren giełdy, to nie ma sensu jechać pod Makro.

Kiejstut Ty sie nie zastanawiaj, chcemy zobaczyć to cudo

Panowie 1-0 dla mnie .Kolos z historii Administracji iUstr. ..... zaliczony .Jeszcze 3 mecze i sie widzimy...

Jeszcze 16 dni ufff mam nadzieję ,że poprawek nie bedzie....

Hejka

Kto szukał a kto stał to mniej ważne PSEMCIO Pytanie kto bedzie szukał, a kto czekał na szukającego i ile czsu tym razem, bo wygląda, że umawiamy się na nieistniejącej stacji

"Na Petrochemii przy wjeździe do Opola"
Hmmm ?? Podajcie przy którym wjeździe, bo
może ja się myle, ale przy wjeździe do Opoila od strony Częstochowy (czyli Ozimka też) nie ma stacji Petrochemii. Jest duża stacja ORLEN a kawałeczek dalej chyba SHELL (dawniej DEA) Czy o ten ORLEN chodzi ??

Pozdrówka

To jakies nieporozumienie.Ja jade drogą od strony Olesna....

zresztą ja i Psemcio dogadamy jeszcze co i jak....